martini1112 09.05.10, 13:00 Powiedzcie co sądzicie o blogach internetowych. A jeżeli ma ktoś jakiś blog warty uwagi może również go tu zamieścić Wszelkie opinie mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scream_ Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 09.05.10, 13:05 było xd ja miałam kilka blogów ale już nie mam bo mi sie prowadzić nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj bombox.blog.onet.pl 09.05.10, 13:19 fajna sprawa ; ddd bombox.blog.onet.pl zapraszam ~ Kicaj. ; ddd c: Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 09.05.10, 18:40 Uważam że to świetna sprawa bo każdy może wyrazić to co czuje to czego nie powiedziałby innej osobie prosto w oczy lub wyrażać swoją twórczość-ja tak robię ;D To moje opowiadanie: www.nessiecullenstory.blog.onet.pl i założę niedługo innego bloga z opowiadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 10.05.10, 21:04 yyy nie są złe, jeśli ktoś pisze z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
edysia Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 10.05.10, 22:19 Ja mam dwa blogi na których publikuje swoją twórczość [ start-to-be-afraid.blog.onet.pl i overwhelming-fame-and-love.blog.onet.pl ] Według mnie blogi są szansą dla tych nieśmiałych które boją się swoich uczuć. Na blogu wszystko mogą pokazać i chociaż raz poczuć się ważnym. Wszyscy mogą też wyrazić to co naprawde o kimś myślą itp. a czego boją się powiedzieć w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
olka510 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 10.05.10, 22:43 Tzw. ja lubię pisać i blogować. Kocham to robić i tyle. Mam aktualnie 3 blogi. A miałam ich wcześniej sporo. Mój pierwszy i najważniejszy blog: www.Secured.blog.onet.pl {mam go już ponad 2 lata i dodaję tam wszystko co chcę, notki pojawiają się co piątek}, www.ChocolateFlavor.blog.onet.pl {Nowy blog, ma może z 3 miechy. Piszę w nim opowiadanie }, www.Lavigne-Web.blog.onet.pl {notki pojawiaja się jak mi się chce xD Dodaję tutaj rzeczy zainspirowane Avril Lavigne} Buziaki dla blogowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 10.05.10, 22:27 mam 3 blogi ale juz na nich nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet glosne-szepty.blog.onet.pl 10.05.10, 22:30 dobra reklama nie jest zła, hahaha a co do blogów... no cóż, fajna sprawa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: glosne-szepty.blog.onet.pl 10.05.10, 22:39 sophie_annabet napisał(a): > dobra reklama nie jest zła, hahaha a co do blogów... no cóż, fajna sprawa i > tyle kocham twojego bloga!. <33 twoje opowiadanie jest boskie!. i ta postawa Jace'a przy robieniu herbaty. xDD powala. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: glosne-szepty.blog.onet.pl 10.05.10, 22:56 hahaha, dziękuje bardzo<3333 Odpowiedz Link Zgłoś
rockinrobin1900 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 10.05.10, 22:48 Miałam kilka swoich, ale znudziły mi się Ale teraz założyłam nowy, razem z przyjaciółkami Jak chcecie to wejdźcie, przyda się małe wsparcie na początek www.we-like-pancakes.blog.onet.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 19:35 Są ok, pod warunkiem, że nie stają się twoim całym zyciem. Ja prowadzę photobloga, opisuję tam różne rzeczy, jak chcecie, to wejdźcie: tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana www.LostFaith.blog.onet.pl 12.05.10, 19:40 Mój blog. Lubię je prowadzić , obecnie piszę opowiadanie. Uważam, że to dobra odskocznia od rzeczywistości ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 19:45 uwazam ze sa extra. ja sama dwa Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa ! :) 12.05.10, 19:52 Uważam, że prowadzenie bloga to coś fajnego. Ja poznałam dzięki temu wiele osób ;] Jak komuś się nudzi to wbijać. nicole--story.blog.onet.pl kiss-gently.blog.onet.pl our-paradise.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zu_za heh 12.05.10, 20:01 lost-friends.blog.onet.pl i-am-the-only-exception.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ ok. 12.05.10, 19:55 są sopko. mam ale aktualnie nie korzystam. serwis blog4u zmienił swój desing tak że aż mnie odstrasza -,- btw. ma ktoś bloga na blog4u? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 19:57 loba.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 19:57 to mój blog o shakirze Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 www.raj-na-ziemi.blog.onet.pl 12.05.10, 20:08 Ja nie wiem czy jest warty uwagi ale jak chcesz to zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Blog o Anahi < 3 12.05.10, 20:12 Po pierwsze zależy jaką blog ma tematyke ;pp ja mam bloga o Anahi ,na którego gorąco zapraszam www.anahi-mia- colucci.blog.onet.pl ;DD POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
leal.1 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 20:24 Mam bloga ale nie wiem ile go nie odwiedzałam.Mnie to za bardzo nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 20:33 O.! Lubie. Co prawda jedne zapuściłam ;/ Ale jedne właśnie założyłam i żyje ^^ Opowiadania Mrrr... Zapraszam. moment-w-zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 20:34 Sądzę, iż to jest bardzo dobre jako pamiętnik internetowy. Oczywiście blogi o innych tematach też są jak najbardziej pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Co sądzicie o blogach internetowych ??? 12.05.10, 20:40 Uważam, że blogi są fajne... ; ]] Ja mam z opowiadaniem. ; )) soft-heart.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś