mary.austin 29.08.05, 13:42 daj znać co i jak, bo wybieram się do gołębnika narobić rabanu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Vitalia 30.08.05, 09:11 Pewnie się z Riwką pobiły i sąsiedzi zawołali patrol,jeszcze doba i pewnie wyjdą obie Odpowiedz Link
wadera3 Re: Vitalia 30.08.05, 09:20 przed momentem ją widziałam - w ogrodzie ;D pogoniłam , może zajrzy... Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia 30.08.05, 09:33 Riwka mi się pochorowała ...na wątróbkę chiba..kamyczków sobie nazbierała ale one chcą na wolność...Jedziemy sobie żelem po brzuszku polać..i wody ze dwa litry wypić...na zdrowie.. Odpowiedz Link
vitalia Re: mary mary. 30.08.05, 09:36 Narazie nic nie rób polecę dop mojego gołębnika dzisiaj i zobaczę dzieje..Po południu dam znać.. czekam do 14 na riwki picie wody a potem na ułesgie.. Odpowiedz Link
vitalia Re:riwka 30.08.05, 09:50 Cała nieszczęśliwa...no tak jak napisałam, kamyczki się odezwały,,pierwszy raz i od razu z ostrym atakiem.Cierpi okrutne męki ,dziś je (te kamyczki) obejrzymy i zobaczymy co dalej..jak będzie żle to laparo. Odpowiedz Link