kkolasinska 28.01.06, 12:27 A jak w przypadku internetu kiedy mam Tele2 ? Jak z rachunkami ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol.wieczorek Re: Internet 29.01.06, 16:17 Na razie Tele2 oferuje tylko dostęp wdzwaniany (dial-up), ale za to w bardzo dobrej cenie (oferta pod tym linkiem: www.tele2.pl/oferta/dostep_przez_modem/dostep_przez_modem.html) Korzystając z tej oferty rachunki za dostep do Internetu przychodzą oczywiście z Tele2. Jeśli ktoś korzysta z połączeń Tele2 a jednocześnie posiada Neostradę TP, to oczywiście rachunek za Neostradę przychodzi wraz ze zwykłym abonanentem od TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Internet 29.01.06, 18:07 Nie posiadam Neostrady. A jak z szybkoscia internetu , z transferem ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Internet 30.01.06, 12:11 Nasz dostep modemowy oferuje maksimum tego co może oferować ta technologia, czyli 56 kb/s. Niby wolno, ale na podstawowe potrzeby wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor1 Re: Internet 29.01.06, 23:33 Witam, czytalem o dostepie do internetu AIR2NET, czy jest cos takiego w Tele2? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Internet 30.01.06, 12:19 Usługa Air2Net nie jest dostępna dla nowych klientów, gdyż technologia, którą wykorzystujemy ma bardzo ograniczone możliwości i nie opłaca się nam jej rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Internet 01.02.06, 18:57 Air2Net jest dostępna tylko dla dotychczasowych klientów, nowym już nie sprzedajemy. Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor1 Re: Internet 31.01.06, 23:36 Panie Karolu, mam pytanie, kiedy (czy jeszcze w tym roku przed wakacjami) Tele2 przygotuje korzystna oferte na dostep do internetu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Internet 01.02.06, 15:28 podciagam.tez mnie to bardzo interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: Internet 01.02.06, 16:14 mnie bardziej ciekawi na jakim poziomie (jakosciowo) bedzie ta usluga swiadczona, jakie przepustowosci na poczatek firma bedzie w stanie zaoferowac. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Internet 01.02.06, 18:55 Mam nadzieję, że do wakacji uda się nam wprowadzić na rynek bardzo sensowną ofertę. Za wcześnie mówić o szczegółach, ale zapewniam, że parametry będą conajmniej satysfakcjonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.kow Re: Internet 02.02.06, 22:36 jezeli ktoś nie moze miec neostrady ze względu na "brak mozliwości technicznych" (jedyne co można usłyszeć na błękitnej lini tp) - w moim przypadku po usilnych staraniach dowiedziałem się, że jest to brak wolnych par łączy w kablu - to i tak nie będzie mógł skorzystać z tej usługi :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek7772 Re: Internet 05.02.06, 19:22 mam tak samo "brak mozliwości technicznych" co do neostrady moje łącze pozwala na SDI w tepsie, które posiadam, ciekawe czy bede mogla w przyszlości korzystac ze stalego w tele2? www.tele2.pl Odpowiedz Link Zgłoś