Gość: Małgosia IP: 62.29.136.* 05.05.10, 14:12 Czy możecie mi cos powiedzieć na temat marki s.Oliver? Mierzyłam tam jeansy- leżą świetnie ale kosztują nie mało. Nigdy nic tam nie kupiłam. Czy warto? Będę wdzięczna za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Prośba o radę. IP: 87.204.40.* 05.05.10, 18:58 s.Oliver to dobra marka, więc spokojnie możesz kupować, mój brat ma spodnie od nich i sobie chwali a jak to mężczyzna chodzi w nich cały czas i nie widać, że są zniszczone, widziałam ostatnio na stronie ich nową kolekcję i bardzo mi sie spodobała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Prośba o radę. IP: 62.29.136.* 06.05.10, 09:48 Tak, jak spodnie nosi facet i nic się z nimi nie dzieje to faktycznie dobre muszą być. Ja patrzyłam tam na inne rzeczy i prezentowały się godnie. Do weekendu mam jeszcze troszkę czasu więc może ktoś jeszcze sie wypowie w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 17:39 Moim zdaniem spokojnie możesz je kupić o ile jeszcze ich nie masz. To dobra marka. Kilka razy kupowałam tam rzeczy i są naprawdę dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arizona Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 18:51 Spoko, polecam- solidna marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Prośba o radę. IP: *.icpnet.pl 14.05.10, 14:26 Mam od nich spodnie i bluzkę-tunikę. Drogie były, fakt, ale noszę je już prawie rok i mimo częstego prania i intensywnego użytkowania nadal wyglądają świetnie. Polecam, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Prośba o radę. 14.05.10, 14:50 wg mnie to bardzo dobra marka, ale musze ucziciwie powiedziec, ze wiem to tylko z opinii obiegowej, sama nigdy nie nosilam zadnych ciuchow tej firmy bo zwyczajnie celuje w tansze ;) pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiula Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 20:56 Masz już te spodnie? Marka jest ok, sprawdzona- kupuj i potem napisz jak się noszą. Odpowiedz Link Zgłoś