Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prośba o radę.

IP: 62.29.136.* 05.05.10, 14:12
    Czy możecie mi cos powiedzieć na temat marki s.Oliver? Mierzyłam tam jeansy- leżą
    świetnie ale kosztują nie mało. Nigdy nic tam nie kupiłam. Czy warto? Będę wdzięczna za
    podpowiedź.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marta Re: Prośba o radę. IP: 87.204.40.* 05.05.10, 18:58
        s.Oliver to dobra marka, więc spokojnie możesz kupować, mój brat ma spodnie od nich i
        sobie chwali a jak to mężczyzna chodzi w nich cały czas i nie widać, że są zniszczone,
        widziałam ostatnio na stronie ich nową kolekcję i bardzo mi sie spodobała
        • Gość: Małgosia Re: Prośba o radę. IP: 62.29.136.* 06.05.10, 09:48
          Tak, jak spodnie nosi facet i nic się z nimi nie dzieje to faktycznie dobre muszą być. Ja
          patrzyłam tam na inne rzeczy i prezentowały się godnie. Do weekendu mam jeszcze
          troszkę czasu więc może ktoś jeszcze sie wypowie w tej sprawie.
      • Gość: Zuzia Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 17:39
        Moim zdaniem spokojnie możesz je kupić o ile jeszcze ich nie masz. To dobra marka. Kilka razy kupowałam tam rzeczy i są naprawdę dobrej jakości.
      • Gość: Arizona Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.10, 18:51
        Spoko, polecam- solidna marka
      • Gość: Magda Re: Prośba o radę. IP: *.icpnet.pl 14.05.10, 14:26
        Mam od nich spodnie i bluzkę-tunikę. Drogie były, fakt, ale noszę je już prawie rok i
        mimo częstego prania i intensywnego użytkowania nadal wyglądają świetnie. Polecam,
        warto.
      • szaramyszkaaa Re: Prośba o radę. 14.05.10, 14:50
        wg mnie to bardzo dobra marka, ale musze ucziciwie powiedziec, ze wiem to tylko
        z opinii obiegowej, sama nigdy nie nosilam zadnych ciuchow tej firmy bo
        zwyczajnie celuje w tansze ;)

pozdrawiam
        szara myszka
        blognife.wordpress.com/
        blogmkm.wordpress.com/
      • Gość: Basiula Re: Prośba o radę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 20:56
        Masz już te spodnie? Marka jest ok, sprawdzona- kupuj i potem napisz jak się noszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka