Dodaj do ulubionych

Problem z włosami

01.10.10, 18:53
Około 2 lata temu ścięłam włosy do ramion. Jednak nie pasowała mi ta fryzura, więc
postanowiłam zapuścić włosy, by były dłuższe. Marzę o włosach do bioder, ale przez te
dwa lata urosły mi tylko do łopatek. podcinałam je tylko raz w te wakacje, bo rozdwajały
mi się końcówki. Co może powodować to, że włosy tak wolno mi rosną? I czym
ewentualnie mogłabym to przyspieszyć? Prostuję włosy, więc są one trochę zniszczone
(zastanawiam się, czy czasem to nie przez to).

Proszę o pomoc! Z góry dzięki wink
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: Problem z włosami IP: *.146.235.31.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.10, 22:11
      a nie jesteś przypadkiem na diecie? to zawsze odbija sie na włosachsad Myję
      włosy szamponem naturalnym i nakładam odżywkę z naturalnymi składnikami pat&rub,
      wyciąg żeń-szenia, z babki jakiejś tam, jasnoty i ziółek, które wspomagają
      wzrost włosów. Podcinam włosy co 1,5-2 miesiące i są trochę za ramiona, jak dla
      mnie to rosną szybkowink
    • Gość: xxx Re: Problem z włosami IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:27
      zbyt czeste prostowanie wlosow moglo sie do tego przyczynic... sa szampony do rozdwajajacych sie koncowek... w twojej diecie powinna byc siarka i cynk zarowno w naturalnych produktach jak i suplementach... na poczatek moze tez pomoc szampon z pokrzywy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka