ma_wi99 28.10.05, 15:03 Dzisiaj kochani panowie policjanci "oszuszaja" z nadaktywnych kierowcow teren przy rue des Hauts-Fourneaux (dla niezorientowanych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dungoodxb12s Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 28.10.05, 15:52 Mruganie jest tu znane, szczegolnie czesto udaje mi sie uniknac mandatow jadac na moto dzieki uprzejmosci "katamaraniarzy". Ale i jadac autem prawie zawsze ktos ostrzega migniecim dlugimi albo reka. Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 28.10.05, 16:08 > Mruganie jest tu znane, No wlasnie mnie jakos nieczesto sie zdarza ten zwyczaj zaobserwowac. Choc kontrole radarowe mijam srednio raz na 2 miesiace, w ciagu ostatnich 3 lat to jest drugi przypadek, ze ktos mi mignal. Ale moze jezdze po niewlasciwych okolicach? Albo jezdzacym ponizej 100 km/h nie migaja, bo po co? ;-) > na moto dzieki uprzejmosci "katamaraniarzy" A kto to jest "katamaraniarz"? Bo ja jakis nieuswiadomiony kierowca jestem... Odpowiedz Link
dungoodxb12s Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 28.10.05, 19:06 "Katamaraniarz" to kierowca "puszki", czyli poruszający się samochodem. Katamaran bo dwa ślady, a nie jeden jak moto...a Odpowiedz Link
oksy Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 08:03 No nie jest tak źle przecież... Do mnie ostatnio mignęło pięć(!) samochodów, kiedy się zbliżałam do radarowozu. A i kiedy się chcę włączyć do ruchu, to wpuszczają bez problemu. Ale może to dlatego, ma_wi, że ja taka ładna i sympatyczna jestem ;-) Odpowiedz Link
minka22 jasne 03.11.05, 09:26 a to wszystko widac z drugiego samochodu ze 100 m :P No, mi tez migaja (chyba 10 samochodow!), chociaz nie jestem taka ladna i sympatyczna. Chyba musze to napisac na przedniej szybie :))) W ogole to jestem mezczyzna, to dlaczego oni mi migaja? Odpowiedz Link
anwi79 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 11:41 Wiesz, są i tacy, którzy migania światłami nie odróżniają od kołysania na wybojach, hihihi... Odpowiedz Link
oksy Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 13:51 Oj oj, chyba nie powinnam mówić ma_wiemu, jaka jestem ładna i sympatyczna, bo żona ma_wiego się złości... Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:08 Dawaj dawaj, nie poddawaj sie ;P Odpowiedz Link
anwi79 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:18 A Ty tomi nie podjudzaj szacownych kobiet (żon i matek), bo jeszcze na kanapie wylądujesz. Ech, chyba pójdę coś pozmywać ;-) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:28 Nie wyladuje, nie ma takiej opcji hehehe, a zreszta jak wpadniecie to sie dowiecz czemu ;P Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:32 > Nie wyladuje, nie ma takiej opcji hehehe, a zreszta jak wpadniecie to sie > dowiecz czemu ;P Bo sprzedales kanape? ;-p Odpowiedz Link
anwi79 Złość a uroda 03.11.05, 14:16 Eee tam, było by się o co złościć, gdyby to mój szanowny małżonek o Tobie mówił, a nie Ty sama :-)) Odpowiedz Link
oksy Re: Złość a uroda 03.11.05, 14:24 Przecież szanowny nie taki głupi, żeby mówić na forum... Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Złość a uroda 03.11.05, 14:30 > Przecież szanowny nie taki głupi, żeby mówić na forum... Wiesz, sa jeszcze takie patologiczne przypadki samcow na swiecie (a ja jestem przykladem nieuleczalnym), ktore w kobiecie bardziej niz urode, cenia inteligencje i jeszcze kilka innych, obecnie zdecydowanie recesywnych (bo niemodnych) genow. W tym zas wzgledzie moja zona zaspokaja mnie bez reszty. Taki juz jestem glupi, ze mowie (a raczej pisze) o tym na forum :-] Odpowiedz Link
anwi79 Re: Złość a uroda 03.11.05, 14:34 Bo kobiety, jak wiadomo, są albo ładne, albo inteligentne :-P Odpowiedz Link
oksy Re: Złość a uroda 03.11.05, 15:07 Zaraz zaraz... Ma_wi mówi, że żonę ma inteligentną, a żona ma_wiego na to, że kobiety są albo inteligentne albo ładne? To jest żona nie tylko inteligentna, ale i nader skromna! Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Złość a uroda 03.11.05, 15:33 > To jest żona nie tylko inteligentna, > ale i nader skromna! Ma pani calkowita trafnosc (ze zacytuje z kanonow polskiej kinematografii). W koncu to zona ma_wi-ego, a to zobowiazuje, nieprawdaz? ;-) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Złość a uroda 03.11.05, 14:35 inne geny - masz na mysli smykalke do dobrego gotowania??? ;o) Odpowiedz Link
minka22 taa 03.11.05, 16:22 ladnych i sympatycznych to tu na peczki :P Ale w ich mniemaniu. W mniemaniu mezow zon oraz zon mezow jestes bez szans. Wiec nie musisz tak ojowac. Odpowiedz Link
oksy Re: taa 04.11.05, 08:45 E, co tam, jak nie jestem ładna, to wychodzi na to, że przynajmniej jestem inteligentna. To nie to samo, ale zawsze jakaś pociecha. Odpowiedz Link
minka22 bez sensu 04.11.05, 09:25 potrzebujesz jakiegos potwierdzenia? Piszesz ze jestes to i to, a zaraz potem zmieniasz zdanie. To jak to w koncu z Toba jest? Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 12:57 > wpuszczają bez problemu. Ale może to dlatego, ma_wi, że ja taka ładna i > sympatyczna jestem ;-) Wreszcie ktos mi powiedzial cala prawde... To wszystko przez to, ze ja taki paskudny jestem Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:08 Na problem zapachu z ust... polecam "Kiss me" by Sephora. Moja sasiadka poleca ;P Odpowiedz Link
anwi79 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:36 No, to bardzo miła ta sąsiadka. A minka ją zna? Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Kontrola radarowa -- Newsletter :-) 03.11.05, 14:37 Zna, ale ona to mowila z wlasniej praktyki ze swoim "gachem" ;P Odpowiedz Link
minka22 zna, zna 03.11.05, 16:27 to NASZA sasiadka :) My jestesmy jak rodzina, wiec to by bylo swietokradztwo :))) I prosze mi tu nie przyczatac slow popularnej piesni biesiadnej: ... nie da ci ojciec nie da ci .... :))))) A kanapa jest, ale obecnie wykorzystywana wspolnie, wiec... no ale Tomi jest super grzeczny ostatnio, wiec chyba nie trzeba bedzie dmuchac materaca! Jest w szafie i czeka :) Odpowiedz Link
tomi_22 Re: zna, zna 03.11.05, 16:49 Materac jest w szafie sasiadki :) Ja zawsze bylem grzeczny :) Odpowiedz Link
ma_wi99 Zauwazone dzisiaj 06.11.05, 12:32 Panowie wladza zaczaili sie dzisiaj przy wyjezdzie z tunelu pod Starym Miastem. To jest bardzo dobre miejsce, bo z moich obserwacji wynika, ze rzadko kto pomyka tunelem wolniej niz 80-90 km/h. Az dziwne, ze policjanci nie bywaja tam czesciej. Moze dlatego, ze zlapanych nie ma gdzie ustawiac (bo wyjazd z tunelu nie jest zaopatrzony ani w chodnik a ni w zatoczke, wiec kolo fontanny ustawiaja sie kolejki do mandatow. Dlatego pisze o tym, nie tylko by uwazac na radar, ale tez, by unkinac ew. kolizji z wyjezdzajacymi, "obsluzonymi" kierowcami. Oni maja najczesciej smutne miny i nie w glowie im spogladanie, czy ktos akurat nie nadjezdza. Odpowiedz Link