26.05.06, 21:01
przeszla ustawa w sprawie zniesienia wiz wiec lece do stanow

do zobaczenia
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Re: hura 26.05.06, 21:04
      Wow,wiec to ta niespodzianka???No to sie Ktos ucieszysmile)))Az mi usmiech
      wyszedlsmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))

PS.Wyszlo na moje...i nikt nie wie o co chodzi,ale sie cieszesmile))))))))))))))
      • cuski Mysza 27.05.06, 05:11
        A o co wlasciwie chodzi ? wink
        • zbuntowany8aniol Przecie napisala,ze to tajemnica piszac zrobilo 27.05.06, 16:21
          sie tajemniczo,ehehehe...wszystkim trza cos tlumaczycsmile)))))))))))
          • cuski Nooo... 27.05.06, 16:22
            Nooo, mi napewno, he he he...
            • zbuntowany8aniol Za duzo chcesz wiedziec...tylko po co??? 27.05.06, 16:24
              Przecie Cie licho nie wezmie za to jak nie bedziesz wiedzial??

PS.Obowiazujem mnie tajemnica,a z reszta ja nie plotkara,wiec nic z
              tego...milczetongue_out
    • tadeuszx Re: hura 26.05.06, 21:26
      Magda, możesz trochę szerzej. Kogo dotyczy ta ustawa? Wszystkich Polaków, tylko
      nas, czy jeszcze innych?
      • magdeczka27 Re: hura 27.05.06, 00:25
        nie wiem chyba wszysskich ale na okres przzejsciowy 2 lata ale nie mozna
        pracowac jesienia ma ja podpiaac prexzyedent jak dobrz epojdzie po nowym roku
        polece dochcicago wkoncu mam zaproszenie na lody haha pozdrawiam
        • m4verick Re: hura 27.05.06, 04:37
          Cuski, Magdeczka27 bedzie spala u ciebie czy u mnie? smile
          • cuski M4v 27.05.06, 05:15
            M4v, ale dajesz po garach, he he he...
            • dj_sly Re: M4v 27.05.06, 05:33
              Nie za pomnij ze moze tez przyleciec na Floryde wink))) tu przynajmiej zima
              coeplo... smile
              • cuski Sly 27.05.06, 05:50
                Czyzbys zapraszal Magde do swojej chacjendy ??? smile))
              • zbuntowany8aniol Wkoncu pojawila sie najwieksza zguba swiata:))) 27.05.06, 16:28
                Masz dobrych informatorow,ehehe
            • tadeuszx M4v jest konkretny. Lepiej teraz uzgodnić 27.05.06, 10:16
              niż się później kłócićwink)
              • cuski Tadeusz 27.05.06, 15:46
                Nie mam zamiaru bic sie z M4vem o kobiete wink
          • zbuntowany8aniol No nie:)Juz sie bija!!!!!! 27.05.06, 16:22
            Wiecie co wymiekam jak Was czytamsmile))
            • cuski Mysza 27.05.06, 16:24
              Nikt sie nie bije - ja mam swojego aniolka w Chicago smile
              • zbuntowany8aniol Przecie wiem!!!!Rany faceci.... 27.05.06, 16:26
                Wszystkich Dji wzielo,eheheh...masakrasmile)))))))))))))))))))))))))))))
                • cuski Dj Sly tez sie zakochal ??? :))) 27.05.06, 16:30
                  Dj Sly tez sie zakochal ??? smile))
                  • zbuntowany8aniol A skad niby ja mam to wiedziec??? 27.05.06, 16:32
                    Ja nie wrozkawink
                    • cuski :) 27.05.06, 16:33
                      smile

Wrozka moze nie, ale za to detektyw smile
                      • zbuntowany8aniol Detektyw???? 28.05.06, 17:34
                        No nie,a czemu akurat detektyw????Przecie ja nie wesze...nie w glowie mi
                        to.Chyba nikomu sie nie narzucam,wiec az kurcze stracilam watek,siet...juz
                        ktorys raz z rzedu:]
                        • cuski Dlaczego detektyw ? 28.05.06, 19:08
                          Dlaczego detektyw ?
                          Bo masz nosa do pewnych spraw wink
                          • zbuntowany8aniol Heheheh 29.05.06, 09:25
                            Ciekawosc mnie zzera,hmmm...Tomek juz sobie sprawdzilam,wiec mozesz mnie usunac
                            z listysmile)))))))))))))))))))
                            • zbuntowany8aniol Ale w sumie,to zmienilam zdanie:PPP 29.05.06, 12:39
                              Troche mi sie to spodobalo,hehehe

PS.Chyba wiesz o czym mowasmile))
                              • cuski Wiem, wiem :) 30.05.06, 04:18
                                Wiem, wiem smile
                            • cuski Mysza 30.05.06, 04:18
                              Przyda Ci sie ta funkcja, ktora ode mnie dostalas smile
                              • zbuntowany8aniol Masz racje:)Czlowiek czuje sie bezpieczniej:] 30.05.06, 08:17
                                Poznam troche od kuchni co i jaksmile

PS.Ale jakby co,zawsze mozesz cofnoc funkcje,dobrze???
                                • cuski Cofnac moge, ale po co ? ;) 30.05.06, 13:55
                                  Cofnac moge, ale po co ? wink
                                  • zbuntowany8aniol Po co??? 30.05.06, 18:56
                                    Dobrze,skoro mozesz,to cofnij mi te funkcje.

PS.Dla dobra ogolu.
                                    • tadeuszx Tomek, nie cofaj! 30.05.06, 19:41
                                      Część ogółu czyli ja, nie zgadza się na cofnięcie myszy uprawnieńsmile)))))))
                                      • zbuntowany8aniol Juz za pozno....juz ktos inny to zrobil na moja 30.05.06, 19:44
                                        prosbesmile))I nie chodzilo tu o uprawnienia na Forum,bo z tych uprawnien w kazdej
                                        chwili moge zrezygnowacsmile
                                        • tadeuszx Co, kto, jak? I nie liczył się ze zdaniem 30.05.06, 19:58
                                          części ogółu!?smile)) No popatrz, już tego ogóła mają tu za nicwink))
                                          • zbuntowany8aniol Tadzio,to byla moja decyzja i koniec w tym temacie 30.05.06, 20:01
                                            prosze,tak postanowilam i musi byc to uszanowane.Nom koniec:}
                                            • tadeuszx Nieeeedobra mysza, Tadziu się 30.05.06, 20:12
                                              obrażasad( Na... gdzieś tak 1 minutę! Ustępuję... pod presją. Pod wielką presją!
                                              A nawet pod siłą!smile))))))
                                              • zbuntowany8aniol Juz minely dwie minuty,wiec sie nie obrazaj,tylko 30.05.06, 20:16
                                                wez sie w garscsmile))Mnie ulzylo,hihihihih

PS.Wiesz jaki ciezar zrzucilam???Bylo by za duzo starc i lepiej,ze to na
                                                poczatku ukrocilam.No koniec juz na seriotongue_out
                                            • cuski Mysza 31.05.06, 03:45
                                              Ja Twoja decyzje szanuje, ale cos mi jednak nie daje spokoju.
                                              • zbuntowany8aniol Oj Tomek,czytam w Twoich myslach:] 31.05.06, 09:36
                                                I wiem nawet co....dziekuje.
                                                • cuski Mysza 31.05.06, 13:40
                                                  Kiedys o tym pogadamy na czacie i powiem Ci, co i jak.
                                                  • zbuntowany8aniol Kiedys to bedzie za pozno!!!To ma byc wyjasnione. 31.05.06, 13:56
                                                    Bez pustych wpisowsmile))))
                                                  • cuski Bedzie wyjasnione ! 01.06.06, 05:19
                                                    Bedzie wyjasnione, niech Cie o to glowa nie boli wink
                                                  • zbuntowany8aniol Wiem i powiem tyle,ze wysluchalam wszystkich... 01.06.06, 09:30
                                                    ...stron i nie bede sie opowiadac za zadna,gdyz mnie w tym czasie nie
                                                    bylo,kiedy zaistnial ten incydent.Bardzo prosze,abyscie to zalatwili na
                                                    neutralnym gruncie i nie wciagali do tego innych,bo to co wczoraj publicznie
                                                    uslyszalam,to nie bylo mile.Ja rozumiem,ze wszyscy maja jakies problemy,ale to
                                                    nikogo,powtarzam nikogo nie upowaznia do takiego zachowania jak wczoraj mialo
                                                    miejsce.Lepiej najpierw zapoznac sie ze wszystkim,a potem wyciagac jakiekolwiek
                                                    wnioski.Z mojej strony temat jest zakonczony.Jak go sobie rozwiazecie,to jest i
                                                    wylacznie sprawa zainteresowanych stron.Mnie to tego rybka!!!
                                                    Skonczylam,hmmm...
                                        • cuski Mysza 31.05.06, 03:39
                                          Mozesz mi napisac na e-maila, kto cofnal Ci uprawnienia ?
                                          • zbuntowany8aniol Tomek,to nie jest zadna tajemnica,wiec moge tu 31.05.06, 09:45
                                            to napisac.Nie mam nic do ukrycia.Poprosilam o to Sly-a.Bo ma takie same
                                            uprawnienia jak Ty i Mav.Zdarzylam sobie to wczesniej sprawdzic.

PS.Tomek,nie miej za zle Sly-owi,On nie jest niczemu winien.Sama
                                            zadecydowalam,wiec nikt na mnie nie naciskal,bo akurat wymuszania na mnie
                                            czegokolwiek nie znosze!!!!Jestem wolna jednostka i mam prawo sama decydowac.I
                                            niechce byc pionkiem w jakichkolwiek przepychankach miedzy Forum a czatem,ani z
                                            Twojej strony czy tez reszty.Nom skonczylam,a ze nie lubie nie wyjasnionych
                                            sytuacji,wiec zaraz sie przejde i moze mi ktos wyjasni to cale zamieszanie i
                                            dziwne teksty do Twojej osoby.
                                            • cuski Mysza 31.05.06, 13:47
                                              Ja do Slaya nie mam zadnych pretensji... wczoraj pogadalem sobie z nim
                                              na czacie, a gdy prowadzilem audycje radiowa, to kazal mi przekazac podrowienia
                                              i powiedzial, ze zamierza strajkowac, dopoki nie skoncza sie te cale intrygi
                                              i zamieszanie.

PS. Najbardziej wkurzyly go slowa pewnej osoby, ktora powiedziala, ze:
                                              - "Moi przyjaciele, maja o mnie zla opinie" - ciekawe jaki byl cel
                                              tej wypowiedzi ???
                                              • zbuntowany8aniol No nie caly Sly:))))Szok i strajk 31.05.06, 13:55
                                                Masz mailasmile
                                                • cuski Oki, ide se przeczytac :) 31.05.06, 13:57
                                                  Oki, ide se przeczytac smile
                                      • cuski Nie mam zamiaru cofac "funkcji", ktora... 31.05.06, 03:21
                                        Nie mam zamiaru cofac "funkcji", ktora juz nadalem,
                                        tym bardziej, ze nie mam ku temu zadnych podstaw wink
                                    • cuski Dla dobra ogolu ??? 31.05.06, 03:19
                                      Dla dobra ogolu ???
                                      Jakiego ogolu ???

smile))
        • tadeuszx Dziękuję Magda:) 27.05.06, 10:17
          Pozdrawiam i życzę wspaniałego pobytusmile)
    • cuski Juz przeszla ??? 27.05.06, 05:09
      Juz przeszla ???
      • m4verick Re: Juz przeszla ??? 27.05.06, 19:42
        mysle ze jakby Magda do Slya pojechala to byloby dobre rozwiazanie, on ma duza
        hancjente, lubi brunetki, same argumenty za !
        • cuski He he he... 27.05.06, 21:00
          He he he...
          • magdeczka27 Re: He he he... 27.05.06, 21:54
            sly ma dziewczyne wiec lipa
            • cuski Sly ma dziewczyne ? 27.05.06, 23:28
              Sly ma dziewczyne ? Kurcze, nie wiedzialem... musze go spytac:
              - co to za jedna i gdzie ja poderwal wink
              • magdeczka27 Re: Sly ma dziewczyne ? 28.05.06, 13:56
                cuski w glowie ci dziewczyny ale juz masz jedna wiec nie szalec prosze kurcze
                jak dobrze,ze jestem nadla wolna anoz poderwe fajnego faceta nie ma jak polki
                do tego brunetka ........
                buziaki dla was
    • zbuntowany8aniol Zebyscie potem nie zalowali,bo juz taki przypadek 28.05.06, 18:53
      byl,o czym z Tomkiem na czacie rozmawialam swego czasu.Ponizej macie
      posta,jesli dobrze pamietam,to wiem dlaczego go zapodalam wtedy.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=35345253
      Wy nawarzycie piwa,a ja potem musze wszystkich pocieszac!!!!Co ja terapeutka??
      Magda jest wrazliwa,wiec wazcie slowa,bo zartujecie,a Ona duzo bierze se do
      siebie.Zebyscie Jej nie skrzywdzili i zebym Wam nie musiala powiedziec a nie
      mowilam???
      • magdeczka27 Re: Zebyscie potem nie zalowali,bo juz taki przyp 28.05.06, 23:28
        omatko teraz mi glupo sorki nie chcialam was urazic
        • zbuntowany8aniol Magda,mnie nie urazilas,bo nie mialas czym:)) 29.05.06, 09:31
          I dlaczego Tobie ma byc glupio???Mowie,jak jest i tyle.Wiesz czasem to
          uciazliwe,zawsze powtarzac to samo.Czlowiek wtedy przekonuje sie,ze nie moze
          nic poradzic jak ktos niechce zrozumiec i nie widzi pewnych rzeczy,ktore mu
          przeszkadzaja.Wtedy zaczyna (czyt.Mysza) watpic itd.,a ja niechce watpic i
          dlatego musze spasowac dla dobra siebie,zeby mnie nie wciaglo bagno.
          • tadeuszx Re: Magda,mnie nie urazilas,bo nie mialas czym:)) 29.05.06, 09:42
            A mnie tym bardziej niesmile Gdyż mimo, że sobie czytam i dobrze Ci życzę, stoję
            sobie z boku, bo mnie to nie dotyczy. Posty piszę raczej z sympatii dla ludzi,
            uczestniczących w dyskusji. Fajny wątek, to też go troszkę podtrzymujęsmile
    • himera24 Re: hura 30.05.06, 17:06
      No to Madzia koniecznie bedziemy musialy sie spotkac, wiesz pogadac o zyciu itd.
      • m4verick Re: hura 31.05.06, 00:39
        Sly ma duze mieszkanie, a ze ma dziewczyne to przeciez nic nie koliduje.
        Wazne, ze chata wielka.

Sly co nie?
        • cuski He he he... 31.05.06, 04:05
          He he he...
      • magdeczka27 Re: hura 31.05.06, 09:53
        hej himerko musze sie zastanowic czy nic mi nie grozi.ale ok dobrze,ze nie
        jestes ta druga kurcze jak tylko dostane wize bo jade po nia lub zniosa je
        kupuje bilet i lece za oceaan nie moge sie juz doczekac wiec do zobaczenia
        pozdrowiam cieplo ze slonecznego bostonu ale w anglii
        • speranzaa Re: hura 31.05.06, 17:22
          ustawe jeszcze Kongres musi rozpatrzyc a potem przemadry Bush podpisac, wiec
          jeszcz eto nic pewnego, a poza tym jezeli wejdize ta ustawa w zycie to dopiero
          na jesieni. Lec wiec po ta wize do ambasady i przyjezdzaj latem, bo jesien i
          zima w chicago jest wstretna albo mokro albo mrozi niemilosiernie. No chyba, ze
          polecisz na floryde to tam zaznasz rajusmile))))
          • magdeczka27 Re: hura 01.06.06, 10:58
            dzieki za rade kasiu po wize jade wgrudniu jak zarobie cos tutaj zreszta latem
            duzo os pewne bedzie sie starac sie o nia wiec sobie poczekam a wybbiore sie
            gdzies wiosna i sie zabawimy tyle os mi obiecalo spot ze bedzie wesolo tylko
            gdzi eja sie zatrzymam ale jeszcze duzo czasu najwazniejsze dostac wize,ale mam
            dobre przeczycua ze sie uda w takim razie ddo zobaczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka