sadek 16.02.06, 14:46 Czy zna ktoś jakiś namiar na takową w pobliżu? Dziekuje z góry, Sadek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danka44 Re: Wypożyczalnia przebrań poszukiwana... 16.02.06, 15:31 Szukasz dla dziecka, czy dorosłego? Odpowiedz Link
arau Re: Wypożyczalnia przebrań poszukiwana... 16.02.06, 15:33 Dla dorosłych szukamy... Odpowiedz Link
danka44 Re: Wypożyczalnia przebrań poszukiwana... 16.02.06, 15:39 To niestety, ale nie mogę pomóc. A właściwie mogę podsunąć jedną myśl: może w jakimś teatrze? W Polsce to bardzo popularne miejsce na wypożyczalnie, no ale wiadomo polskie teatry groszem nie śmierdzą... Odpowiedz Link
arau Re: Wypożyczalnia przebrań poszukiwana... 16.02.06, 15:56 Teatry obdzwonione - instytucja wypożyczania kostiumów z teatru jest w Księstwie zupełnie nieznana. Trudno, trzeba do Metz... Dzięki! Odpowiedz Link
danka44 strój dla dziecka 16.02.06, 16:13 Mam na dnie szafy stroje dla dzieci. W większości może zdekompletowne, ale cos sie da wybrać ( pszczółka, wróżka, Indianka/nin, rycerz, uszy zająca, maska kota ). Jeżeli ktoś słusznie uważa, że szkoda wydawać pieniądze, żeby się dziecko przez dwie godziny bawiło, to mogę coś pożyczyć. Moje dzieci to zazwyczaj zaraz po wejściu stwierdzały, że je coś cisnie i uwiera i resztę zabawy spędzały w rajtuzkach i podkoszulce i wcale gorzej się nie bawiły :) Odpowiedz Link