Dodaj do ulubionych

Gielda w Lux

10.06.06, 00:49
Może ktoś wie gdzie jest gielda samochodowa w LUX
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Gielda w Lux 10.06.06, 10:28
      Dobre hehehe... Ty sa tzw Occasions, czyli uzywane glownie z sieci dilerskich.
      • lordkox Re: Gielda w Lux 10.06.06, 11:32
        No to nie jesteś w 100% poinformowany
        Jest tu w okolicy Luksemburga plac gdzie w niedzielę handluje się samochodami,
        jedyne pytanie czy ktoś wie gdzie to jest?

Proszę o rzeczowe posty

Pozdrawiam
        • tomi_22 Re: Gielda w Lux 10.06.06, 17:05
          Taaa, jak wiesz lepiej to po co sie pytasz? Tak jst gielda w "okolicy" a
          wlasciwie "w regionie" Beneluxu... w Antwerpi.
          • lordkox Re: Gielda w Lux 11.06.06, 00:10
            Tomi wiem, że tu jesteś szefem ale nie musisz odpowiadać zawsze jako ktoś kto
            ma monopol na znajomośc Lux-a

A co do giełd w Belgi to tu jest spis tych większych

www.automarkt.be/

• tomi_22 Re: Gielda w Lux 11.06.06, 11:43
              Hej,

Sluchaj, ja sie nie wkurzam - noe moze wczoraj troche bylem po tym jak Polska
              plame dala - ale bez przesady. Szefem wcale nie jestem - dobre co nie? Ja tylko
              zalozylem, a "szefuja" tu inni, a glownie sami forumowicze.

Co do gieldy. Na serio, nikt o cyzms takim tu nie slyszal. Moze "w okolicy",
              ale tak naprawde o tym tez nie slyszano, mimo ze pare osob chcialo sobie kupic
              uzywane samochody itp... Oczywiscie w Belgii, Francji czy Niemczech moze cos
              takiego byc - gdzie nie wiadomo, duzo jezdzimy tu po okolicy i jakos nigdy na
              cos takiego nie trafilismy.

Co moge ci polecic, poszukaj na autoscout.lu/de/be/fr To jedyne chyba znane
              zrodlo na kupno czegos via internet. Sa takze "Occasions" jak mowilem,
              ale "okazja" to chyba nasze skojarzenie z Polskim jezykiem, nic wiecej. Jesli
              moge sluzyc dodatkowa rada, przyjedz i sam popatrz jak to wyglada, a wyglada
              roznie.

Zeby nie bylo ze naprawde nie chce ci pomoc to podam ci linka do calkiem duzego
              salonu sprzedazy uzywanych. Sa to glownie auta 3-4 letnie, bo tak tu sie je
              mniej wiecej zmienia. Starszych nie oplaca sie trzymac, ale sa wyjatki :) Aha,
              z gosciem mozna sie potargowac, bo sporo tego to auta po urzednikach
              instutucji, a ci kupujaz ze znizkami sprzedaja takze duzo taniej niz
              z "normalnego" rynku - i tu mozna sie targowac, ale trzeba wiedziec co i
              jak :)))

www.autopolis.lu/occ_vue.php
              Jak masz jakies jeszcze pytania, to zapraszam. Powiem co wiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka