lordkox 10.06.06, 00:49 Może ktoś wie gdzie jest gielda samochodowa w LUX Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_22 Re: Gielda w Lux 10.06.06, 10:28 Dobre hehehe... Ty sa tzw Occasions, czyli uzywane glownie z sieci dilerskich. Odpowiedz Link
lordkox Re: Gielda w Lux 10.06.06, 11:32 No to nie jesteś w 100% poinformowany Jest tu w okolicy Luksemburga plac gdzie w niedzielę handluje się samochodami, jedyne pytanie czy ktoś wie gdzie to jest? Proszę o rzeczowe posty Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Gielda w Lux 10.06.06, 17:05 Taaa, jak wiesz lepiej to po co sie pytasz? Tak jst gielda w "okolicy" a wlasciwie "w regionie" Beneluxu... w Antwerpi. Odpowiedz Link
lordkox Re: Gielda w Lux 11.06.06, 00:10 Tomi wiem, że tu jesteś szefem ale nie musisz odpowiadać zawsze jako ktoś kto ma monopol na znajomośc Lux-a A co do giełd w Belgi to tu jest spis tych większych www.automarkt.be/ Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Gielda w Lux 11.06.06, 11:43 Hej, Sluchaj, ja sie nie wkurzam - noe moze wczoraj troche bylem po tym jak Polska plame dala - ale bez przesady. Szefem wcale nie jestem - dobre co nie? Ja tylko zalozylem, a "szefuja" tu inni, a glownie sami forumowicze. Co do gieldy. Na serio, nikt o cyzms takim tu nie slyszal. Moze "w okolicy", ale tak naprawde o tym tez nie slyszano, mimo ze pare osob chcialo sobie kupic uzywane samochody itp... Oczywiscie w Belgii, Francji czy Niemczech moze cos takiego byc - gdzie nie wiadomo, duzo jezdzimy tu po okolicy i jakos nigdy na cos takiego nie trafilismy. Co moge ci polecic, poszukaj na autoscout.lu/de/be/fr To jedyne chyba znane zrodlo na kupno czegos via internet. Sa takze "Occasions" jak mowilem, ale "okazja" to chyba nasze skojarzenie z Polskim jezykiem, nic wiecej. Jesli moge sluzyc dodatkowa rada, przyjedz i sam popatrz jak to wyglada, a wyglada roznie. Zeby nie bylo ze naprawde nie chce ci pomoc to podam ci linka do calkiem duzego salonu sprzedazy uzywanych. Sa to glownie auta 3-4 letnie, bo tak tu sie je mniej wiecej zmienia. Starszych nie oplaca sie trzymac, ale sa wyjatki :) Aha, z gosciem mozna sie potargowac, bo sporo tego to auta po urzednikach instutucji, a ci kupujaz ze znizkami sprzedaja takze duzo taniej niz z "normalnego" rynku - i tu mozna sie targowac, ale trzeba wiedziec co i jak :))) www.autopolis.lu/occ_vue.php Jak masz jakies jeszcze pytania, to zapraszam. Powiem co wiem :) Odpowiedz Link