xxi-wiek 16.06.06, 08:36 witam sasiadow, zalaczam link ze zdjeciami z budowy. fotokonto.pl/showGallery.php?id=363pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxi-wiek Re: Zdjecia z budowy 16.06.06, 08:43 niepotrzebnie na koncu jest pozdrawiam wlasciwy link fotokonto.pl/showGallery.php?id=363 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilltee Re: Zdjecia z budowy 14.01.07, 16:14 img181.imageshack.us/my.php?image=p1085957zy8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: Zdjecia z budowy 14.01.07, 17:39 no pieknie :( czyli problem z odplywem wody z ogrodka z Mysiadła sie powtorzyl.. Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy Re: Zdjecia z budowy 14.01.07, 19:35 Taki sam "drenaz na papierze" jak w Mysiadle... To wlasnie solidne wykonanie Naszej Willi i obietnice Mrowki - wielki PIC i NIC! ps. My w zeszlym roku otworzylismy lodowisko a teraz jak przyjda mrozy bedziemy mieli konkurencje. Pozdrawiam i wspolczuje - Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
incanta Pytanie do Jerzego Re: Zdjecia z budowy 14.01.07, 20:22 Witam, Mam pytanie do Jerzego z osiedla w Mysiadle. Jak ostatecznie poradzliście sobie z tą stojącą wodą? Czy po waszych interwencjach Nasza Willa coś zrobiła, czy jest w ogóle na to szansa? Pozdrawiam i proszę o jakąś radę. Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy Pytanie do Jerzego Re: Zdjecia z budowy 15.01.07, 09:00 Odpisalem na Mysiadle ale powtorze: NW niestety NIC nie zrobi. Niejaka Luty stwierdzila kiedys ze trawa wciagnie cala wode, tylko ta trawe musimy sobie posiac. Nie chcialem podejmowac dyskucji, poziom byl ponizej lustra wody. NW nie zalatwila jeszcze ZADNEJ kwestii gwarancyjnej RZETELNIE i na 100%. Zapadajace sie podlogi, pekajace tynki, woda w ogrodku, przemarzajace i cieknace sufity, zle wykonana wentylacja lokali (np dwa lokale na jednym kominie), pekajace i zapadajace sie podjazdy, nieterminowosc, nieslownosc, klamstwo, brak dokumentacji, przetrzymywanie cudzych pieniedzy... Moglbym pisac dlugo i powtorzyc wszystko co pisalem od momentu pierwszego niezapomnianego kontaktu z NW. Nie reaguja wlasciwie na ZADNE pisma. W odpowiedzi na zadanie zwrotu dokumentacji budynku przyslali poczta kopie wyrysu okolicy i szkic instalacji elektrycznej. PELNA INDOLENCJA i PROWIZORKA. Jestem na etapie ostatecznego zadanie spelnienia przez NW naleznych zobowiazan a potem kieruje sprawe do sadu. Czas leci... Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy DO: incanta 21.01.07, 20:52 Napisalem na "priva" - prosze o kontakt. Pozdrawiam - Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
xxi-wiek Re: Nic tam nie ma, to ogólnodostepna galeria? 19.01.07, 20:37 juz bylo ale wygasla strona. jesli jest zainteresowanie, to moge wrzucic zdjecia do gazeta forum foto, prosze dac znac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata013 Re: Chętnie obejrzę. 22.01.07, 22:49 Jeziorko jest w drugim etapie a praktycznie między I a II woda stoi od odbiorów mieszkań czyli od września mimo iż w I etapie woda nie stoi to jest tak grząsko że da się dojść tylko do połowy ogródka bo dalej nogi się zapadają ;( pozdrawiamy sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
kasi5 Re: Chętnie obejrzę. 24.01.07, 20:54 Współczuję, mieszkańcom I i II etapu, mam nadzieję, że u nas nie będzie tkiego zastoju. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cybulski Re: Chętnie obejrzę. 06.03.07, 22:11 Witam, Straszne rzeczy tu widzę, czy naprawdę jest tak źle i niczego nie da się załatwić z nimi normalnie? Właśnie podpisałem umowę przedwstępną. Wpłaciłem co prawda tylko opłatę rezerwacyjną, ale nie chciałbym tej kasy tracić. Co poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś