Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APATOR BEZ DRUGIEJ LINII

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 25.04.04, 19:25
    MAM MIESZANE UCZUCIA PO MECZU, W ZESPOLE BRAKUJE WYRAŹNIE JEDNEGO ZAWODNIKA,
    CZASY KIEDY JEŹDZIŁO SIE TRZEMA JUNIORAMI W MECZU JUZ MINĘŁY I PRZYDAŁOBY SIĘ
    JAKIEŚ WZMOCNIENIE!NAWET NIE MYŚLE CO MOŻE SIĘ STAĆ W MOMENCIE KONTUZJI
    KTOREGOŚ Z LIDERÓW!DZISIEJSZY TOR PRZYPASOWAŁ UNII,A JUNIORZY ZESPOLU
    TARNOWSKIEGO WYRAŹNIE OBNAZYLI BRAKI NASZYCH!MOZE I DOBRZE ZIMNY PRZYSZNIC
    NIE ZASZKODZI!JEDNAK CICHYM BOHATEREM JEST STTANISŁAW BURZA WYGRAŁ WAZNE
    BIEGI ZOSTAWIAJAC W POLU CRUMPA!TRUDNO 2 MIEJSCE W NASZYM ZASIEGU PO RUNDZIE
    ZASADNICZEJ JEST NA PEWNO!POZDRAWIAM KIBICOW APATORA!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 19:48
        Tegoroczny regulamin narzuca pewien sposób budowania składu, z większa rola
        juniorów, a ci maja zawsze najwieksze wahania formy. Trudno- pech chciał że
        słaby dzień Crumpa, Ząbika i Miedzina nałożył sie na mecz życia dla Rempały i
        Burzy. Z drugiej strony Bajerski i Protasiewicz uchronili nas przed
        kompromitacja- przynajmniej tu jakis plus...A wzmocnić się już nie ma kim, a
        czy było to juz zamknieta kwestia.
        • krotoss Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII 26.04.04, 18:30
          Gość portalu: Jazon napisał(a):

mecz życia dla Rempały i
          > Burzy.

Rempała może i tak, ale w Toruniu to chyba naprawdę nie doceniaja Stanisława..
          przed meczem jakies szyderstwa, teraz, że mecz życia. Zobaczcie jak ten facet
          punktuje. Jest 4 punktujacym Unii pod względem średniej biegowej:

IV Stanisław BURZA 27pkt z bonusami w 17 biegach. Średnia: 1,588
      • verbatim21 Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII 25.04.04, 19:49
        W tym składzie powinniśmy wygrywać każdy mecz na własnym torze. Niestety
        przeciętna postawa zawodników, a szczególnie Crumpa, zabrała kolejne dwa
        punkty. Juniorzy przyzwyczaili nas do sporego dorobku punktowego ale 10 punktów
        wcale nie jest złe. Spodziewałem się podobnego wyniku ale na korzyść Apatora.
        Nie udało się gdyż seniorom i Crumpowi zabrakło po jednym oczku lub dwóch.
        Teraz potrzeba mobilizacji, poprawek w sprzęcie i walczyć o kolejne punkty na
        wyjeździe oraz nie tracić ich na własnym torze.
        • ivica Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII 26.04.04, 18:04
          fakt Crump dal d...
          • Gość: Jazon Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:33
            Z pęknietym żebrem jechał- trudno, trzeba zrozumieć. Gdyby ktos mógł to
            przewidzieć to zastosowaliby zastępstwo zawodnika i byłby bonusowy start
            Bajera, Pepe i Jagusia, Miedzin i Ząbik tez mogliby cos dorzucic. No ale po
            meczu każdy mądry- do Crumpa nie mozna miec pretensji, w końcu dotąd jeździł
            bez zarzutu. Dziwi mnie tylko ze po raz którys juz bylismy tak cholernie
            uprzejmi i goscinni w przygotowaniu toru- skończymy za pudłem z nagrodą fair
            play:)
            • Gość: duch Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: 212.122.214.* 27.04.04, 23:07
              Tyle, że Crump 2 dni przed meczem z Unią walną w Anglii komplet, a wczoraj 14
              pkt. Chyba nieźle jak na połamanego? :-) A wstawienie go jako ZZ również byłoby
              niemożliwe, bo w takim razie w myśl regulaminu nie mógłby wystartować w
              sobotnim GP ani w kolejnym meczu w Lesznie.
      • Gość: Magda z Krakowa Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 27.04.04, 08:41
        Witam , mnie sie wydaje ze to nie dokońca tak jest nikt z was nie potraktował
        poważnie St-wa Burzy czy Też Marcina Rempały akurat w tym meczu byli dobrzy
        ani Kołodzieja ani całej Uni , widzicie w Tarnowie tylko armie zaciężna z
        klanem i z 5-cio krotnym mistrzem świata a przeciez to nie oni awnsowali do E
        ligii, mnie sie wydaje że za mało interesujecie sie innymi zawodnikami.
        Widzicie tylko swoich Aniołów i niestety teraz lekkie rozgoryczenie.
        Wy kibicujecie tylko swojej drużynie i nie widzicie poza nia nikogo, to wcale
        nie jest złe ale przez to może nie doceniacie przeciwnika.
        Pozdowienia z dalekiego Krakowa Magda
        • Gość: Toma Toruń Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: 158.75.216.* 27.04.04, 17:36
          Szanowna Magdo! To nie jest tak, że moi koledzy nie doceniają St. Burzy lub
          Marcina Rempały. Pozostaje fakt, że wyszedł im mecz i ja życzę podobnych
          spotkań w ich wykonaniu do końca sezonu. Może wtedy papa Gollob zauważy że jego
          syn Jacek nie jest już drugim zawodnikiem w Polsce? Co do meczu i postawy
          rodowitych tarnowian to tylko pogratulować. Chciałbym jednak zauważyć, że
          junior Rempała i Kołodziej są bardziej objeżdżeni od naszych juniorków.
        • Gość: Jazon Re: APATOR BEZ DRUGIEJ LINII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:06
          Czyli pewnie powinniśmy powiedzieć ze Unia była dla nas tego dnia za dobra?
          Była lepsza- stało się. Osobiscie cieszę się bardzo że tacy zawodnicy jak Burza
          czy Rempała przyćmili (lub raczej zdeklasowali) J. Golloba. Żałuje tylko że
          wspomniani zawodnicy akurat w meczu z nami sie obudzili- kto mógł to przed
          meczem przypuszczać? Nie da sie jednak ukryć że Apator przegrał troche na
          własne zyczenie- przede wszystkim przez niezaleczona kontuzje Crumpa oraz
          niezwykła (niestety tradycyjna juz) goscinność w przygotowywaniu toru. Zeby byc
          dobrze zrozumianym- nie chodzi mi o mechlojki w stylu wrocławskim, ale jak
          czytam ze zawodnicy gosci czuli sie na naszym torze jak w domu to już nie wiem
          kogo za to winić...Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka