Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Protas-klapa w anglii

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 09:03
    W ostatnim meczu w Anglii Protas nie zdobyl zadnego!!! punktu na przeciwnikach.
    Jezdzil na torze wilkow, jednym z trudniejszych technicznie - wychodzi tu zaraz
    caly kunszt protasa - gaz na maxa i do przodu - w Bygdoszczy tez nie bylo meczu
    ze by nie zarabal w bande lub sie nie wywrocil.
    Obserwuj wątek
      • exces Re: Protas-klapa w anglii 17.04.02, 10:34
        ZA TO W GDAŃSKU WCZORAJ SKOPAŁ TYŁKI WSZYSTKIM KOLESIOM!!!!!!!!!
        • Gość: MONK Re: Protas-klapa w anglii IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 11:42
          Eastbourne i Wolverhampton to chyba najgorsze tory w Anglii czego dowodza tez
          wystepy Tomka. Dla nas wazne, ze w lidze prezentuje sie jak nalezy - oby tez w
          niedziele.
          • kardos Re: uzi - klapa na forum 17.04.02, 13:08
            swoja droga duzo tu
            postow z tego samego
            adresu pod kilkonastoma
            nickami uzi
            a protas to klasa
            i taki wystep
            nic nie zmienia /kardos
            • reggie Re: uzi - klapa na forum 17.04.02, 14:14
              "Protas to klasa" - co najwyżej klasa druga, często wątpliwej jakości,
              odpowiednio reklamowana i zachwalana przez co niektórych "kolegów" tylko tym
              zyskuje na swojej watpliwej jakości.
              Za kpinę uwazam porównanie wyników Tomka i Protasiewicza uzyskanych na ww.
              torach, są przecież obszerne statystyki z ligi angielskiej, dlaczego niektórzy
              maja opory przed sprawdzeniem tego co mają zamiar nabazgrć?
              Wychodzą potem takie bzdury.
              Nigdy nie można porównać talentu Tomasza do Protasiewicza, ani wyników, bo po
              prostu nie da się ich przyrównać.
              Protasiewicz to poza Polską, gdzie przecież też notuje wpadki, zaledwie
              przeciętny ciułacz, rzemiocha i średniaczek.
              Takie porownania ublizają tak Tomkowi, jak i wszystkim jego kibicom.
              Pzdr.
              • Gość: bydgoszc Re: uzi - klapa na forum IP: *.psi-net.pl 17.04.02, 21:22
                mozecie mi poweidziec dlaczego tak najezdzacie na Protasa?
                • Gość: xyz Re: uzi - klapa na forum IP: *.pl / 10.0.1.* 17.04.02, 21:29
                  Gość portalu: bydgoszc napisał(a):

> mozecie mi poweidziec dlaczego tak najezdzacie na Protasa?

Bo jak widać są "kibice", którzy nie lubią Pepe( a może nie nawidzą?!?), zaś za
                  team G. oddaliby życie(ich sprawa). Słaby Jacek - "nie będzie się w tym roku
                  przykładał do GP"; Pepe -"5 pkt. w Gdańsku" Trzeba go zmienic na Wiltshire'a itp.
                  Śmiac mi się chce gdy czytam takie wypowiedzi.. Celuje w tym reggie.Szkoda,że
                  przy okazji obraża innych kibiców.
                  Dla mnie ważne jest, że jak na chwilę obecna POLONIA "idzie na mistrza"! I tyle
                  pozdrawiam
                  • Gość: bydgoszc Re: uzi - klapa na forum IP: *.psi-net.pl 18.04.02, 21:48
                    sluchaj a znasz moze tego calego reegie'go jezeli tak to napisz mi cos na e-
                    maila aaa1161@wp.pl
              • Gość: bydgoszc Re: uzi - klapa na forum IP: *.psi-net.pl 17.04.02, 21:27
                wiesz co reggie powiedz mi czy jak chodzisz na zuzel to siedzisz na trybunie?
              • Gość: MONK Re: uzi - klapa na forum IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 12:29
                reggie napisał(a):

> "Protas to klasa" - co najwyżej klasa druga, często wątpliwej jakości,
                > odpowiednio reklamowana i zachwalana przez co niektórych "kolegów" tylko tym
                > zyskuje na swojej watpliwej jakości.
                > Za kpinę uwazam porównanie wyników Tomka i Protasiewicza uzyskanych na ww.
                > torach, są przecież obszerne statystyki z ligi angielskiej, dlaczego niektórzy
                > maja opory przed sprawdzeniem tego co mają zamiar nabazgrć?
                > Wychodzą potem takie bzdury.
                > Nigdy nie można porównać talentu Tomasza do Protasiewicza, ani wyników, bo po
                > prostu nie da się ich przyrównać.
                > Protasiewicz to poza Polską, gdzie przecież też notuje wpadki, zaledwie
                > przeciętny ciułacz, rzemiocha i średniaczek.
                > Takie porownania ublizają tak Tomkowi, jak i wszystkim jego kibicom.
                > Pzdr.

reggie - ja nie pisalem, ze Tomek jezdzil na tych torach tak samo jak Protas.
                Mialem na mysli, ze on tez mial tam trudnosci i ze te tory malo ktoremu
                zawodnikowi leza. A ze trudnosci dla Tomka to jakies 7-8 pkt a dla Protasa 2 to
                juz inna bajka :) to inna klasa zawodnika - tego nigdy nie kwestionowalem
                • reggie Re: uzi - klapa na forum 18.04.02, 15:30
                  Monk - teraz rozumiem:-)
                  Luzik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka