mnuckowski 10.07.05, 23:14 szkoda, kupiłem nowy aparat by robić zdjęcia w czasie zawodów a tu taki zawód Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Rusko kombinator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=26268190 ciekawe czemu naprawdę zawody zostały odwołane?? Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Rusko kombinator 11.07.05, 08:10 Jadąc przed południem za miasto, widziałem kilka busów zawodników ciągnących na zawody z kierunku Poznania. Już ok. 13.00 niebo nad Wrocławiem było granatowe. Później (ok. 14.00) lunęło! Prawą jest, że padało tylko półgodziny, za to jak! Niczym z przysłowiowego cebra! Później jeszcze przez godzinę padał dość słaby deszczyk. Zawody zapewne odwołano dlatego, że nikt po takiej ulewie w ciągu jednej godziny nie przygotuje toru. Poza tym ludzie i tak by nie przyszli - kto (oprócz zapalonych kiboli) lubi siedzieć na mokrej ławce, przedzierać się przez kałuże itd.? Nie szukajmy więc kolejnego spisku prezesa Ruski i Pana Boga... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Rusko kombinator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:27 Alez Cancro to był na pewno spisek pana Karwana- zeslał deszcz poniewaz chcial udowodnic że Wroclaw ze wzgledu na kapryśna aurę nie nadaje sie do przeprowadzania zawodow żużlowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Rusko kombinator 11.07.05, 09:17 Gość portalu: Jazon napisał(a): > Alez Cancro to był na pewno spisek pana Karwana- zeslał deszcz poniewaz chcial > udowodnic że Wroclaw ze wzgledu na kapryśna aurę nie nadaje sie do > przeprowadzania zawodow żużlowych ;-) Prawdę mówiąc moje podejrzenia zmierzały w tym właśnie kierunku, ale nie chciałem rozpętywać drugiej burzy, tym razem na forum :-). Mimo wszystko dzięki za wyrozumiałość! PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Rusko kombinator 11.07.05, 16:23 od dawna zastanawiam się, czy to jest wielki problem żeby na torach wzorem np. tenisa rozkładać folię, po kórej deszczyk powoli spływałby na murawę poza tor. Przecież koszt takiej folii nie jest duży, a na pewno wiele zawodów które zostały odwołane, mogłyby się odbyć....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Chyba bez sensu... IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 20:45 A gdzie to miałoby być po takim deszczu wylane, boiska nie są przygotowane do takiej ilosci wody, wszystko i tak spłynełoby z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś