Dodaj do ulubionych

Internet na Bankówce

21.07.11, 18:28
Mam pytanie. Na Paderewskiego nie ma stałego internetu, mam aktualnie Cyfrę Polsat i Sferię.
Czy ktoś wie, czy można tu pociągnąć np UPC?
Jesli tak, to proszę o pomoc w kontakcie.
Obserwuj wątek
    • amelka1974 Re: Internet na Bankówce 22.07.11, 08:55
      w tym wątku masz opisaną sytuację internetu na ul. Paderewskiego w Zielonce

pzdr, RM
      • waran3 Re: Internet na Bankówce 26.07.11, 12:15
        Zamówiłem UPC...technik nie dotarł w ustalonym terminie!
        Maciekk
        • amelka1974 Re: Internet na Bankówce 26.07.11, 13:45
          HA HA... miałem podobną przygodę, choć nie na bankówce. Zamówiłem wizytę technika na którą musiałem poczekać kilka dni. Umówionego dnia i godzinie (oczywiście takiej, że musiałem wyrwać sie 2h wcześniej z pracy) czekam na upragnioną wizytę. Czekam i czekam i czekam aż 15 minut przed zakończeniem umówionych godzinowych widełek dostaję jeden sygnał z zastrzeżonego numeru na komórkę. Oczywiście nie miałem najmniejszej szansy na odebranie telefonu więc czekam dalej. 1,5 h po czasie zniecierpliwiony dzwonię do UPC i dowiaduję się, że technik był ale nie zastał nikogo w domu a telefonu nikt nie odebrał. Jedyne co mi zaproponowano to kolejną wizytę na którą znów czekałem 4 dni :)

pzdr, RM
          • waran3 Re: Internet na Bankówce 28.07.11, 21:54
            Kurde...kabel trzeba wymienić.
            Cyfrowo na tym co mam nie pójdzie !
            Zawsze coś :-)

Maciekk
            • mika_007 Re: Internet na Bankówce 29.07.11, 11:54
              waran3 napisał:

> Kurde...kabel trzeba wymienić.
              > Cyfrowo na tym co mam nie pójdzie !
              > Zawsze coś :-)
              >
              > Maciekk

to powodzenia
              ja na kosztorys wymiany kabla czekam u nich ..... ze 2 lata z hakiem ;)
              a cyfrową na starym kablu mam,bo nie wiedzieli jaki kabel mam i czy w ogóle mam-poszło zlecenie więc przyszli i założyli
              i nie mieszkam na Bankówce,a w centrum Zielonki
              • kama2201 Re: Internet na Bankówce 29.07.11, 18:06
                Ja też czekam (w UPC) na wymianę kabla.Też ponad 2 lata.Na obecnym kablu jest za słaby sygnał.Ale UPC nie zapomina o starym kliencie.Co pół roku dzwoni ktoś z propozycją skorzystania z dobrodziejstwa telewizji cyfrowej.Ja im tłumaczę co i jak.Oni,że przekażą do odpowiedniego działu i tak mija pół roku i znowu mam telefon z cyfrową ofertą.PozdKM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka