sanoss 21.07.11, 18:28 Mam pytanie. Na Paderewskiego nie ma stałego internetu, mam aktualnie Cyfrę Polsat i Sferię. Czy ktoś wie, czy można tu pociągnąć np UPC? Jesli tak, to proszę o pomoc w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka1974 Re: Internet na Bankówce 22.07.11, 08:55 w tym wątku masz opisaną sytuację internetu na ul. Paderewskiego w Zielonce pzdr, RM Odpowiedz Link Zgłoś
waran3 Re: Internet na Bankówce 26.07.11, 12:15 Zamówiłem UPC...technik nie dotarł w ustalonym terminie! Maciekk Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1974 Re: Internet na Bankówce 26.07.11, 13:45 HA HA... miałem podobną przygodę, choć nie na bankówce. Zamówiłem wizytę technika na którą musiałem poczekać kilka dni. Umówionego dnia i godzinie (oczywiście takiej, że musiałem wyrwać sie 2h wcześniej z pracy) czekam na upragnioną wizytę. Czekam i czekam i czekam aż 15 minut przed zakończeniem umówionych godzinowych widełek dostaję jeden sygnał z zastrzeżonego numeru na komórkę. Oczywiście nie miałem najmniejszej szansy na odebranie telefonu więc czekam dalej. 1,5 h po czasie zniecierpliwiony dzwonię do UPC i dowiaduję się, że technik był ale nie zastał nikogo w domu a telefonu nikt nie odebrał. Jedyne co mi zaproponowano to kolejną wizytę na którą znów czekałem 4 dni :) pzdr, RM Odpowiedz Link Zgłoś
waran3 Re: Internet na Bankówce 28.07.11, 21:54 Kurde...kabel trzeba wymienić. Cyfrowo na tym co mam nie pójdzie ! Zawsze coś :-) Maciekk Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Internet na Bankówce 29.07.11, 11:54 waran3 napisał: > Kurde...kabel trzeba wymienić. > Cyfrowo na tym co mam nie pójdzie ! > Zawsze coś :-) > > Maciekk to powodzenia ja na kosztorys wymiany kabla czekam u nich ..... ze 2 lata z hakiem ;) a cyfrową na starym kablu mam,bo nie wiedzieli jaki kabel mam i czy w ogóle mam-poszło zlecenie więc przyszli i założyli i nie mieszkam na Bankówce,a w centrum Zielonki Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: Internet na Bankówce 29.07.11, 18:06 Ja też czekam (w UPC) na wymianę kabla.Też ponad 2 lata.Na obecnym kablu jest za słaby sygnał.Ale UPC nie zapomina o starym kliencie.Co pół roku dzwoni ktoś z propozycją skorzystania z dobrodziejstwa telewizji cyfrowej.Ja im tłumaczę co i jak.Oni,że przekażą do odpowiedniego działu i tak mija pół roku i znowu mam telefon z cyfrową ofertą.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś