Gość: Iviiiii;] Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:01 =| powstzymam się od wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:29 Są , ale nie w Polsce i to wystarczy bez kipin na żużel proszę , zajmij się swoją kopaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:31 to do Marzeny i zmień forum na forum o kopanej i nie rób śmieciowiska na forum żużlowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:47 Masz ziomalka rację. Pewnie jej ktoś w bimbały przykopał i się do nas przypętała. Nie to żebym był rasistom, ale ... Wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 09:01 Shrek...schowaj się lepiej do swojej nory i bez takich tekstów do mojej narzeczonej..... Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 09:06 Shrek..wejdż sobie na stronę www.typowanie.interbit.pl i chciałbym zauważyć że akurat Ona jest wyżej w typowaniu ode mnie, i naprawdę marzena5 zna się na żużlu przypuszczam lepiej od Ciebie..."kibicu"...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: kobiety górą IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 11:01 dk310 napisał: > Shrek..wejdż sobie na stronę www.typowanie.interbit.pl i chciałbym zauważyć że > akurat Ona jest wyżej w typowaniu ode mnie, i naprawdę marzena5 zna się na > żużlu przypuszczam lepiej od Ciebie..."kibicu"...:))) Wiesz akurat, typowanie wyników nie stanowi rzadnego priorytetu w posiadaniu wiedzy o żużlu,chodzi o sposób wypowiedzi Twojej narzeczonej,ale jak to sie mowi KRAWIEC KRAJE JAK MU MATERIAŁU STAJE;)))Pozdro,fajnie że mamy tu nowych uczestników:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: kobiety górą IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 11:04 Gość portalu: Chris napisał(a): Wiesz akurat, typowanie wyników nie stanowi rzadnego priorytetu zadnego priorytetu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 11:50 no w sumie nie stanowi, każdemu może udać się trafić wyniki, ale jeśli ktoś często trafia i dodatkowo jednak cos o tym żużlu ma pojęcie, to jednak znaczy że "coś się zna"...:))))..pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:52 Miejsce w typowaniu zależy oczywiście od trafności typów ale wynika także z ilości typowań. Im częściej tym wyżej. Oczywiście argument: "akurat Ona jest wyżej ode mnie i naprawdę marzena5 zna sie na żużlu" jest przekonujący. Tylko chwileczkę: przekonuje o wiedzy marzeny5 czy o niewiedzy dk310? Na koniec: obecność na forum traktuję jako zabawę, odskocznie od codziennej bieganiny, czasem okazję do pogadania z fajnymi ludźmi itp. Zatem dlaczego ty na siłe próbujesz mi coś udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-gruby Re: kobiety górą 14.07.05, 08:32 Widzisz Szrek do czego to doszło,że na żużlu trzeba się znać a nie to co Ty he,he..a może by warto kiedyś zrobić publiczne ujawnienie i podyskutować przy pifku z tymi "znającymi".Co prawda ja niemam takiej potrzeby ale chciałbym jedynie zobaczyć końskie miny co niektórych.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:06 No niech tylko zdrówko na powrót do naszych chałupek zawita to przysiądziemy do piwka i to nie jednego. A co do ujawnienia: wiesz dobrze, że ewentualną propozycję ujawnienia się odrzyci każdy, kto na tym forum przywilej anonimowości wykorzystuje do obrzucania błotem innych. Każdy normalny forumowicz sie zgodzi, co więcej, jeszcze fajniejsze forum mogłoby wtedy powstać. Ale o tym pewnie dopiero przy obiecanym piwku pogadamy. Narka Odpowiedz Link Zgłoś