Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kobiety górą

12.07.05, 18:31

Obserwuj wątek
      • Gość: Iviiiii;] Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:01
        =|
        powstzymam się od wypowiedzi.
        • Gość: bydgoszczanka Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:29
          Są , ale nie w Polsce i to wystarczy
          bez kipin na żużel proszę , zajmij się swoją kopaną
          • Gość: bydgoszczanka Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:31
            to do Marzeny i zmień forum na forum o kopanej i nie rób śmieciowiska na forum
            żużlowym
            • Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:47
              Masz ziomalka rację. Pewnie jej ktoś w bimbały przykopał i się do nas
              przypętała. Nie to żebym był rasistom, ale ... Wiadomo
              • dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 09:01
                Shrek...schowaj się lepiej do swojej nory i bez takich tekstów do mojej
                narzeczonej.....
                • dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 09:06
                  Shrek..wejdż sobie na stronę www.typowanie.interbit.pl i chciałbym zauważyć że
                  akurat Ona jest wyżej w typowaniu ode mnie, i naprawdę marzena5 zna się na
                  żużlu przypuszczam lepiej od Ciebie..."kibicu"...:)))
                  • Gość: Chris Re: kobiety górą IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 11:01
                    dk310 napisał:

> Shrek..wejdż sobie na stronę www.typowanie.interbit.pl i chciałbym zauważyć
                    że
                    > akurat Ona jest wyżej w typowaniu ode mnie, i naprawdę marzena5 zna się na
                    > żużlu przypuszczam lepiej od Ciebie..."kibicu"...:)))

Wiesz akurat, typowanie wyników nie stanowi rzadnego priorytetu w posiadaniu
                    wiedzy o żużlu,chodzi o sposób wypowiedzi Twojej narzeczonej,ale jak to sie
                    mowi KRAWIEC KRAJE JAK MU MATERIAŁU STAJE;)))Pozdro,fajnie że mamy tu nowych
                    uczestników:D
                    • Gość: Chris Re: kobiety górą IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 11:04
                      Gość portalu: Chris napisał(a):

Wiesz akurat, typowanie wyników nie stanowi rzadnego priorytetu

zadnego priorytetu:)))))
                      • dk310 Re: kobiety górą 13.07.05, 11:50
                        no w sumie nie stanowi, każdemu może udać się trafić wyniki, ale jeśli ktoś
                        często trafia i dodatkowo jednak cos o tym żużlu ma pojęcie, to jednak znaczy
                        że "coś się zna"...:))))..pozdrowienia
                  • Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:52
                    Miejsce w typowaniu zależy oczywiście od trafności typów ale wynika także z
                    ilości typowań. Im częściej tym wyżej. Oczywiście argument: "akurat Ona jest
                    wyżej ode mnie i naprawdę marzena5 zna sie na żużlu" jest przekonujący. Tylko
                    chwileczkę: przekonuje o wiedzy marzeny5 czy o niewiedzy dk310?

Na koniec: obecność na forum traktuję jako zabawę, odskocznie od codziennej
                    bieganiny, czasem okazję do pogadania z fajnymi ludźmi itp. Zatem dlaczego ty na
                    siłe próbujesz mi coś udowodnić?
                    • ja-gruby Re: kobiety górą 14.07.05, 08:32
                      Widzisz Szrek do czego to doszło,że na żużlu trzeba się znać a nie to co Ty
                      he,he..a może by warto kiedyś zrobić publiczne ujawnienie i podyskutować przy
                      pifku z tymi "znającymi".Co prawda ja niemam takiej potrzeby ale chciałbym
                      jedynie zobaczyć końskie miny co niektórych.... :)
                      • Gość: Szrek Re: kobiety górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:06
                        No niech tylko zdrówko na powrót do naszych chałupek zawita to przysiądziemy do
                        piwka i to nie jednego. A co do ujawnienia: wiesz dobrze, że ewentualną
                        propozycję ujawnienia się odrzyci każdy, kto na tym forum przywilej anonimowości
                        wykorzystuje do obrzucania błotem innych. Każdy normalny forumowicz sie zgodzi,
                        co więcej, jeszcze fajniejsze forum mogłoby wtedy powstać. Ale o tym pewnie
                        dopiero przy obiecanym piwku pogadamy. Narka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka