Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PointS Polonia-Unia Leszno 49:41

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:54
    Szczerze mowiac to ten mecz troszke mnie rozczarowal oczywiscie jestem
    bardzo zadowolony z wyniku i postawy naszych jezdzcow bo przeciez do nikogo
    nie mozna miec pretensji kazdy pojechal na miare tego co od nich oczekujemy!
    Przed meczem bardzo sie obawialem ale juz w trakcie bylem raczej spokojny
    rozczarowala mnie natomiast walka na torze bo bylo jej bardzo malo no ale
    coz najwazniejsze jest zwyciestwo tak wiec sie cieszmy bo mistrzostwo tuz
    tuz...!!!
    Pozdrowienia
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 08.09.02, 21:11
        Jaka nawierzchnia taka walka remwil.
        Mimo to nie ma mowy o rozczarowaniu. Brak walki na dystansie, z małymi
        wyjątkami, rekompensowała zaciętość i wynik - przez cały mecz praktycznie na
        styku.
        Przyszło sporo ludzi, będą pieniążki dla Tomka i Piotrka.
      • Gość: Remwil Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 18:35
        Troche mnie zaskoczyla postawa Krzystyniaka bo wystawianie 2 badz co badz
        niedosiadczonych juniorow w biegu 14 na Golloba i Pepe jest dla mnie troche
        dziwne no ale coz takk postapil i dobrze sie stalo ze to uczynil pewnie liczyl
        ze w 13 wygraja 5:1 i odrobia ale Robak im sie nie dal Stachu odwalil czarna
        robote bo przyblokowal leszczynian a Robak spierdylil
        Pozdrowienia
      • Gość: Kola Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:39
        Gratulacje dla Bydgoszczy !!!!!!!
        Mecz ten jeszcze raz pokazał jak obcokrajowcy olewają naszą ligę , postawa
        Klingberga to czyste amatorstwo. Jestem przekonany , że gbyby Unia nie wpadła w
        panikę i wystawiła skład z Balińskim i Rempałą ,Polonii nie poszłoby tak lekko.
        • reggie Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 09.09.02, 23:36
          Remwil: ja mu się wcale nie dziwiłem, wystawił chyba to, co akurat miał
          najlepsze "na stanie". Klingberg raczej nie pokonałby żadnego z naszych.
          A tak, niech się młodzież uczy. I są efekty. Vide srebro Kasprzaka w IMSJ.
          Postąpiłbym w tym momencie tak samo.
          Kola: teraz możemy się zastanawiać, faktycznie wtedy nie byłoby dziury -
          Kościucha -ale za kogo jezdziłby wtedy młody Kasprzak - chyba właśnie za
          Rempałę. Więc wyszłoby pewnie na to samo. Zresztą Rempała jakoś nigdy nie
          notował w Bszczy wielkich spotkań.
      • Gość: Remwil Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 15:35
        reggie nie wiem mi sie wydaje, ze lepiej by postapil jakby go wstawil jeszcze
        przed nominowanymi niby bo co jechal Kościuch?! i tak bylo wiadomo ze raczej
        nic nie zdziala
        • reggie Re: PointS Polonia-Unia Leszno 49:41 11.09.02, 00:30
          Po co jechał Kościuch? Ano po to, żeby można było wstawić młodego Kasprzaka na
          rezerwę taktyczną w któryms z biegów przed wyścigami nominowanymi.
          Gdyby była taka możliwość(6 pkt straty), na pewno pojechałby za Klingberga czy
          Okoniewskiego w parze z Adamsem lub Ułamkiem.
          A wtedy... No, różnie by to mogło wygladać.
          Sposobności do rezerwy jednak nie było, pojechał Kościuch i tu faktycznie
          kiepsko wyszło, bo Kasprzak w tym wyścigu mógł pokonać np. Jacka Golloba.
          Ale - przecież to nie nasze zmartwienie remwil:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka