Dodaj do ulubionych

Muzyka w menu jest ważna

• Gość: mx19 Re: Muzyka w menu jest ważna IP: 91.150.139.* 10.09.09, 13:20
      nie no...

@Gościu

stary ja tez mam sonudtrack z nfs2se na moim iriverze=D

muzyka z menu z 2se byla po prostu najlepsza menu-music jaka spotkalem w grach w ogole... (w dodatku w polaczeniu z tym lekkomroczno-zoltym menu...)

poza tym w nfs4 jeszcze swietne kawalki w menu byly(rowniez posiadam soundtrack na mp3wink).

a co do fify...

to chyba najgenialniejszym polaczeniem bylo szare,chmurzaste niebo z utworem Godwithin - Raincry z fify99... przebijalo to nawet to granatowe z 98+crystal method.

a dla nieznajacych...
      muza z menu z nfs2se. klasyka gatunku.

www.youtube.com/watch?v=b2-Hneg0yq4&feature=PlayList&p=76C0D9B930C0AD73&index=24
    • Gość: pandeiro Re: Muzyka w menu jest ważna IP: 80.94.16.* 11.09.09, 17:20
      a MGS 1 ? genialna muzyka w menu
    • Gość: Frytek Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 11:16
      Wszyscy najwidoczniej zapomnieli o tym:
      www.youtube.com/watch?v=RDh9sYqcn_k
    • han_solo_79 Re: Muzyka w menu jest ważna 20.09.09, 19:14
      No to ja tez skorzystam z okazji i zanurkuje w stara notke - nie wiem jak to jest ale mnie przykuly soundtracki z dwoch przedostatnich (PS i UC) NFS a zwlaszcza takie piosenki jak A Cause des Garcons (remix) zespolu Yelle (naprawde, daje niezlego czadu na tych speed challengach), Ghosts Ladytron i dwie piosenki Pendulum - The Tempest i 9000 Miles.
    • Gość: Gość Re: Muzyka w menu jest ważna IP: 83.1.103.* 25.09.09, 23:05
      Mi się podobała muzyka w NFS:Underground 2 ,Burnout Paradise i jeszcze kilka innych big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka