Dodaj do ulubionych

Afterfall: Rascal - wywiad

IP: *.legendgroup.pl 09.09.09, 12:19
Lol. Afterfall to takie drugie Fighter Ops. Co jakiś czas dadzą screena zrobionego w paincie, żeby kilka kubeczków sprzedać. Myślałem, że po takim czasie goście zejdą na ziemię, zamiast ściemniać o wprowadzaniu w świat, sraty taty, itp bajki o żelaznym wilku. Miał być crpg, a zaraz tak naprawdę okaże się, że chodzi o mod do Guitar Heroe. Dajcie spokój i przestańcie ściemniać, że coś tam robicie i że będzie super extra połączenie simów, fallouta i wszystkiego naraz.
Obserwuj wątek
    • Gość: robotwithinme Re: Afterfall: Rascal - wywiad IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.09, 13:31
      Dokładnie. Po tym całym zamieszaniu jakie było wokoło tej gry i po ogłoszeniu że z erpega zrobił się nagle survivor horror (pełen pięknie i jasno oświetlonych korytarzy WTF?)wygląda na to że twórcy sobie po prostu robią jaja i żadnej postapokaliptycznej gry w polskich klimatach się nie doczekamy (chyba że ktoś zrobi mod do Fallouta LOL). A w takim razie dla mnie mogą spie*rzać.
    • Gość: shalick Re: Afterfall: Rascal - wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 13:54
      Zdaje się, że robią dwie gry, a więc zarówno erpega jak i survival horror.
    • hezron Re: Afterfall: Rascal - wywiad 09.09.09, 14:28
      a to Afterfall żyje jeszcze? Cholera, a mi się zdawało że jakiś czas temu było info o tym że studio padło, prace nad grą również
    • Gość: frig Re: Afterfall: Rascal - wywiad IP: *.acn.waw.pl 09.09.09, 14:59
      duza czesc studia padla ,ratujac prawa do af zajeli sie czyms wymagajacym mniej pieniedzy i czasu niz crpg
    • Gość: sex Re: Afterfall: Rascal - wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 15:31
      sex
    • Gość: lolson Re: Afterfall: Rascal - wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:59
      robotwithinme napisał: "survivor horror (pełen pięknie i jasno oświetlonych korytarzy WTF?)"

dla ciebie jak horror to tylko mrok? w takim razie polecam spojrzec pod kątem oświetlenia na Lśnienie Kubricka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka