ciastoludek 10.09.09, 16:15 Tak, strzelanka itd. Tylko czy to naprawdę źle? Mass Effect jest jaki jest i nie można go nazwać 100% RPG ale co z tego, skoro mimo to podoba się wielu ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciastoludek Re: Coś na temat Mass Effect 2 10.09.09, 16:24 Przyznajcie, że ME ma w sobie więcej RPG-a niż taki Fallout 3 na przykład. Co do filmiku to walka w ME 1 była dla mnie jak przeszkoda między tym co w grze najlepsze czyli dialogom itd. W "dwójce" widocznie będzie bardziej ekscytująca i widowiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:27 Jak widziałem pierwsze gameplaye z jedynki, miałem zupełnie takie samo wrażenie. A okazało się, że to całkiem przyjemna gra. Więc może nie uprzedzajmy faktów Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Coś na temat Mass Effect 2 10.09.09, 16:55 Plus Stewart nie jest takim z sufitu wziętym aktorem tu, przecież już w grach udzielał swojego głosu (patrz: choćby Oblivion). Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Coś na temat Mass Effect 2 10.09.09, 17:19 Jak dla mnie, mogliby zrobić sequela Jade Empire. Kiedyś strasznie psioczyłem na tą grę, ale no... Ostatnio dorwałem się do najnowsiejszego cda. JE zainstalowałem raczej w ramach "dobijmy leżącego", bo nie wspominałem zbyt dobrze moich dawnych doświadczeń z tą grą. Co się okazało? Sam system walki jest miodny. Prosty, ale miodny. A przecież mowa o eRPeGu. Ku mojemu zaskoczeniu, nawet fabuła mnie nie zawiodła. Kiedyś myślałem, że jest totalnie sztampowa, ale chyba nie wgłębiałem się w to dostatecznie głęboko. Co prawda nadal nie uważam tego za jakieś wybitne dzieło, ale uważam że fabuła i klimat Jade Empire pożera Mass Effecta jednym hapsem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drugi Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:03 Mass Effect jest świetną grą w którą bardzo przyjemnie się grało. Jedynie trochę za mało było akcji w pierwszej części i mam nadzieję że w dwójce się to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicolai Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.intan.pl 10.09.09, 18:05 Sądziłem, że chodziło mu o Mirrors Edge 2. Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: Coś na temat Mass Effect 2 10.09.09, 18:36 Mass Effect to swietna gra! Czekam z niecierpliwością na dwujeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q800 Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 10.09.09, 18:43 Ojej...znowu bronie z danej klasy będą różniły się tylko kolorami, a obcy będą po angielsku gadać...zieeeeew...dawać KotOR 3! Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Coś na temat Mass Effect 2 10.09.09, 19:29 Jestem świeżo po skończeniu ME i muszę przyznać, że gra okazało się lepsza, niż oczekiwałem. Strzelanie niestety było najgorszym elementem. Na początku walk z większą liczbą przeciwników jest niewiele a później są one zbyt proste i przez to mało satysfakcjonujące. Właściwie mój oddział radził sobie doskonale beze mnie a ja tylko dobijałem uniesionych przeciwników. Oby w dwójce nie uprościli zbytnio pozostałych świata i fabuły (szczególnie chciałbym więcej zadań pobocznych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdg Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 10.09.09, 19:43 polecam insane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statecznik Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.as.kn.pl 10.09.09, 19:43 Bez sensu zrobili system wybierania broni. Po co to? Przecież klawisze 1-9 byłyby o wiele wygodniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasp Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 23:15 dno! Precursors będzie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 08:07 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.zicom.pl 11.09.09, 14:25 Wiecej glownego watku i bardziej zroznicowane zadania poboczne to podstawa jaka powinna byc zmieniona wzgledem 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro gracz Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 15:42 Od dobrego miesiąca nie ma nic nowego ta ,,informacja" o tym że będzie jakiś koleś ze star treka to nic ciekawego to tak jakbyś powiedział szefowi w pracy że wywaliłeś kubek po kawie do kosza na plastik xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M2TI2S Re: Coś na temat Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:28 przeszłem 1 w 12 godzin i już chciałbym grać w Mass Effect 2!!! Odpowiedz Link Zgłoś