tidus_pl 10.09.09, 16:24 Szlag by ich trafił! Czekam na HS2 na równi z kolejnymi Uncharted'ami, z tym, że HS już pewnie więcej nie zobaczę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martin1841 Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 16:30 Nie jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 17:08 interesujące, coś lepszego niż Hevenly sword, why not? Odpowiedz Link Zgłoś
mantero Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 17:10 Prawa do Heavenly Sword posiada Sony a nie Ninja Theory, więc zawsze jest szansa na kolejną część. Tylko czy takie HS2 będzie dalej tak klimatyczne i piękne jak pierwsza część przygód Nariko??? Trochę powątpiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 18:10 Ciekawe co to będzie za cudo, Ninja Theory to z pewnością bardzo uzdolnione studio. Trzymam kciuki i czekam na pierwsze konkretne informacje dotyczące tej produkcji. Jest dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 18:23 @tidus_pl ja tak mam z legacy of kain, czekam na następna część od paru lat i raczej jej tak szybko jeśli w ogóle zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 18:35 Kontynuacji tej gry na pewno już nie zobaczysz. Skąd wiem ? Przeczucie Ale co fakt to fakt, SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 21:05 Heavenly Sword wyszedl im slabo. Moze sie poprawia tym Enslave`m. Czekam na wiecej szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Enslaved - nowa gra Ninja Theory 10.09.09, 21:15 Sam słabo wyszedłeś. Odpowiedz Link Zgłoś