Dodaj do ulubionych

Firmware 3.01 dla PS3 dostępny

• julmar7 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 17:47
      @dzanos
      "Jeśli chodzi o podejście do hardware to PS3 przy X360 jest jak Sony przy Microsoft" Dziękuję"
      Za co?wink
    • szakalaka24 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 18:40
      "Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie.

"

tekst miesiąca, twórca powinien zostać uhonorowany tytułem "błazen roku" wink
    • bsokol75 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 20:06
      W koncu wyszedl smile Pogralem chwile w Uncharted i zadnej zwiechy. Zobaczymy jak pogram dluzej w nocy.
    • hannibal.u.bram Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 20:17
      dzanos

"Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie."

Moze czas nauczyc sie czytac ze zrozumieniem?

1. Fatalny wybor wolnego napedu BR dla gier. Kogo interesuje pojemnosc plyty, skoro trzeba dane zrzucac na dysk twardy. Wielokrotne nadgrywanie tych samych plikow by przyspieszyc transfer? Rechot na sali

2. Mozliwosc wymiany dyskow twardych w konsoli na te, ktore nie zostaly przetestowane przez pracownikow Sony. Problemy z tego wynikajace moga byc jakiekolwiek. Od zacinania gier do utraty danych.

3. Koszmarna ergonomia i usability padow do PS3. Wynik = nikt normalny nie gra w gry fps na tej konsoli.

Wszystko to sa problemy natury sprzetowej czyli hardwaru. Xbox nie ma takich problemow i dlatego blizej mu do markowego IPODa a nie tandety z Chin.

Nie licz na odpowiedz. Skoro zamiast przeczytac ze zrozumieniem moj tekst, wyskakujesz z definicjami hardware - jestes kolejnym idiota, ktory argumenty podpiera formulkami. A na takich szkoda czasu.

• hellghan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 20:46
      hmm a to ciekawe

1. fatalny wybór przestarzałego napędu dvd do xboxa360 zmuszający producentów albo do obniżania możliwości danej gry, albo do walki z MS o wydanie gry na kilku płytach dvd (insert disc 3 heheheh)
      2. brak hdmi, wi fi, w erze hd i sieci bezprzewodowych xbox360 bez takich mozliwości to skamielina
      3. brak dysku w arcade czy trzeba tu wiele tłumaczyć?
      4. tragiczne wykonanie, hałas i awaryjność, niszczenie płyt co jest tandetą Chin? hę?
      5. xbl nie dla Nas, bardzo nowoczesnesmile
    • hellghan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 20:53
      osobiście żadnych problemów nie uświadczyłem z firmware 3.0
    • kistler Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 20:57
      Ja bratu robię trophy z Uncharted i też żadnych problemów nie miałem.

Kto tam wie co ludzie z konsolami robią że im się zawiesza.
    • zbynek5g Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 22:18
      Spoko spoko okazalo sie ze moj router TP-LINK trzeba co jakis czas zrestartowac one ponoc tak maja chinska tandeta za 70 zeta po tym zabiegu caly dzionek bez stresu wszystko sprawuje sie dobrze
    • shadowwpr Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 23:44
      Dlatego ludziska trzeba mieć obie konsolki i ma się problem z głowy. Xbox 360 jak i Ps3 mają dużo wad jak i zalet i niema jednoznacznego zwycięzcy w tym pojedynku.
    • ravpelc Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 16.09.09, 11:22
      a ja nie rozumiem tylko 1 rzeczy... czemu zabrali CZARNY kolor ze swoich tematów klasycznego i dynamicznego?!
    • swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 16.09.09, 13:57
      @ hannibal.u.bram

Rany, co ty za bzdury wypisujesz?
      1. Kogo interesuje pojemność płyty ? - co to za pytanie, napewno interesuje konami bo się wypowiedziało poprzez dual layered blueray disc przy MGS4.
      2. Możliwość kupienia ajkiegokolwiek dysku na rynku czyli niską cenę nazywasz wadą? Odpowiedz nam na pytanie ile kosztuje dysk 250GB do Xboxa to się pośmiejemy.
      3. Ergonomia i usability padów ? Po pierwsze, są bezprzewodowe - masz tak w xboxie? po drugie są takie do jakich użytkownicy Playstation przyzwyczili się od 15 lat. I pewnie ty nie grasz w fpsy na ps3 choć chciałbyć z tym że nie możesz...
      Obiektywnie przyznaj - dla ciebie ps3 ma dwie podstawowe wady - 1. Nie możesz kraść na nią gier tak jak na xboxa, 2. Była kiedy dość droga - teraz tanieje więc bądz dobrej myśli może będzie cię na nią stać z tym że gier już nie ściągniesz...
    • czaju Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 16.09.09, 14:30
      O, prawdziwi znawcy tematu! Nie wiedziałem, że Xbox nie ma HDMI, za to ma przewodowe pady...

A jeśli chodzi o DVD vs. BD - jedni wolą zmieniać płyty, inni wolą kilkunastominutowe instalki przed każdym rozdziałem. Kwestia wyboru. smile
    • shadowwpr Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 16.09.09, 23:21

16.09.09, 13:57
      swayzak77
      Po pierwsze, są bezprzewodowe - masz tak w xboxie?

bez komantarza!

16.09.09, 14:30
      czaju.
      A jeśli chodzi o DVD vs. BD - jedni wolą zmieniać płyty, inni wolą kilkunastominutowe instalki przed każdym rozdziałem. Kwestia wyboru. smile

masz rację i tak na jedno wychodzi.

Ale szczerze jeszcze nie trafiłem na Xboxie a mam go sporo gry co ma więcej niż 1 płyte. no chyba że lu dragon ale w tą gre nie grałem smile
      A na ps3 instalki w MGS4 po prostu mnie rozbrajały.
      Pozdro.

• beetroot8650 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 18.09.09, 22:47
      mój 2 letni X360 powitał mnie RRoD, kupiłem więc PS3 i śmiać mi się chce z tekstów typu PS3 jest do d... a X360 rządzi i na odwrót. To dwie różne konsole i każdej można wyliczyć listę wad i zalet. W PS3 mogę sobie wymienić dysk na jaki chcę i używać mojego zestawu BT do komunikacji, nie muszę płacić za PSN, mogę zainstalować np. linuxa i odpalać divixy z hardsubami. W X360 miałem lepsze pady (bardziej mi psaowały), więcej gier i XBL - płatny ale moim zdaniem lepszy. Userzy X360 bili się o możliwość instalacji gier aby oszczędzać napęd optyczny i przyspieszyc odpalanie gier. Po prostu idealna konsola nie istnieje, na pewno nawet gdyby zebrać wszystko co jest najlepsze w X360, PS3 i Wii to zaraz znajdzie się ktoś kto stwierdzi, że [@hannibal.u.bram "Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie."] Osobiście uważam, że mój iRiver niszczy IPODa wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka