lubie_jajka_z_majonezem 22.09.09, 18:19 No i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuudimitzu Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 18:27 No i tak jak myślałem, brak czasu, w końcu reszta grafiki była identyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 18:28 właśnie do x0 nie ma hmm zawsze mnie to ciekawiło łaty na x0 zawsze ważyły z 2-5mb sądząc po szybkości ich pobierania one cokolwiek wnoszą? Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 18:29 no w koncu obsluga myszy... myslalem ze juz nigdy nie wpadna na to, ze PeCetowcy to nie konsolowcy i maja cos takiego jak MYSZKA... Odpowiedz Link Zgłoś
antakar Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 18:40 No, takie dziury to moga latac. dawno nie bylo gry tylko z takimi problememi!! brawa dla developerow!! Odpowiedz Link Zgłoś
cymcyk Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 18:59 Shift to bardzo dobry arcadowy racer. Powinni jeszcze zrobić łatkę aby auta po uderzeniu w nie nie przelatywały ponad naszym samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
texz_pl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 19:17 Jaka łatka na PS3? Nic takiego nie wyszło, przed chwilą sprawdzałem na 2 kontach. Polygamia niech lepiej sprawdza źródła swoich rewelacji, bo wprowadza czytelników w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 19:23 Hmmm.. możliwe, że rzeczywiście patch do wersji na PS3 na razie jest tylko w USA. Zapewne lada chwila pojawi się jednak również w Europie. W wersji PC ukazał się już do wszystkich wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
budosz Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 19:37 @antakar Gra jest bardzo źle zoptymalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 19:38 @up nom źle w salonie jak oglądamy auta są spadki FPS :] Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 19:43 budosz: Problem only on pc Odpowiedz Link Zgłoś
texz_pl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 20:02 Ok, jest info na oficjalnej stronie EA Polska: polska.ea.com/games/16347,pcdvd/news/58758/ Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 20:16 @texz_pl Nasze źródła chyba nie są jednak takie złe, tylko EA się trochę spóźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jinofthelamp Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 22:12 Pytanie do mniej zielonych. Czy jest jakaś możliwość pobrania aktualizacji do wersji ps3 i ręcznej instalacji. Nie mam podłączonej konsoli do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
texz_pl Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 22:17 @jinofthelamp Nie za bardzo. Nie masz przypadkiem niezabezpieczonego Wifi gdzieś w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
jinofthelamp Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 22:45 @texz_pl niestety tak się składa ze wszystkie zabezpieczone , a net mam na zasadach sieci lokalnej od miejscowego providera, który zgnuśniał do tego stopnia ze na maile nie odpowiada. Kupiłbym jakiś router ale szkoda mi się narażać na koszty skoro online może nie działać na konsoli przez NAT kij wie którego poziomu;P Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 23:55 Patch na PS3 chyba pod koniec tygodnia dopiero będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: Need for Speed: Shift załatany 22.09.09, 23:59 @kry-pta Według strony EA Polska już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Need for Speed: Shift załatany 23.09.09, 00:13 Nie wprowadzac nikogo w blad nie ma zadnego patcha juz sie ucieszylem a tu kupa nic nie pobieralo uszkodzenia jak byly zenujace tak sa.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Need for Speed: Shift załatany 23.09.09, 00:29 Genialna gra, jestem w szoku. Modele aut 2x ładniejsze niż w Forzie, gram bezprzewodowym padem x360 na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
sen81 Re: Need for Speed: Shift załatany 23.09.09, 07:30 bardziej bym się ucieszył jak by poprawili działanie skrzyni automatycznej, działaniem gazu i przede wszystkim zrobili coś z przyczepnością, bo Lambo które przy 120kmh wpada w poślizg na jakimś mocniejszym łuku to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: Need for Speed: Shift załatany 23.09.09, 07:53 Otóż gra jest tak skopana, że wszystkie auta wpadają w poślizg na zakrętach. Za którymś tam razem to już krew może człowieka zalać. Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Need for Speed: Shift załatany 23.09.09, 07:53 Dajcie takie ustawienia forums.xbox.com/29123795/ShowPost.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny.leukocyt Re: Need for Speed: Shift załatany 24.09.09, 15:14 NFS Shita odpaliłem - pierwsze wrażenie: zrzynka totalna z GRIDa;p nie mieli hyba panowie z EA pomyłsu na gre to zerżnęli z DRGrid ale co to za nfs... na torze? linia przejazdu nie działa tzn czasem mozna spojrzec ale ogólnie lepij za nia nie jechać zreszta sugeruje jakis real. model jazdy a tam trzeba poslizgami jechać... no i debilizm od poczatku - musze wszytskie filmiki obejrzec nie moge skrócic i UWAGA po tych 2 filmikach mussze wziac udział w wyścigu gdzie nie moge wejsc w zadne opcje ANI WYJSC Z GRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec jak sie okazało że sterowanie do dupy - zła czułośc to dostosowac mozna TYLKO prze CTRL/ALT/DEL i ponowne (ku&^ać) obejrzenie filmików Czynność musiałem powtórzyc 4 razy... congratzy jak zwykle mam dla ekipy z EA za totalne spie...nie mi poczatku gry;p pozostaje mieć nadzije, że po tych ustawieniach juz ok będzie]; Ech, myslenie o graczu nigdy nie było mocna str EA (ani gametesty), wiadomo gre sie po kosztach teraz robi coby zarobic wiecej, ale ja pi$%^#e żeby TAKIE rzeczy...Może sie starzeje bo mi sie to w głowie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś