Dodaj do ulubionych

Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves

• janko.b Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:20
      Dla niektóych napewno... coż świat się zmienia, poziom kultury jak widać też... To tylko moja opinnia, mam prawo się nią podzielić jak każdy. Jeśli ci to nie pasuje... Jakoś to przeżyjebig_grin a Tobie polecam jednak głębesze przemyślenia... ups... sorry...smile
    • azifafello Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:27
      Wszystko ok, zachwyty nad grą, ocena, spoko. Ale niech mi ktoś wytłumaczy co to jest "onliner" smile To coś od "online" chyba, tak? Że ten co online siedzi to onliner? Bo to co w zdaniu "Mamy masę onlinerów, czyli krótkich, celnych i śmiesznych wypowiedzi, które wpasowują się idealnie w konwencję." jest zdefiniowane to "oneliner" smile
    • toread Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:31
      Literówka, poprawiona. Dziękuję za zwrócenie uwagi.
    • seruch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:34
      To nie jest pierwsza 6 z tego co pamietam smile poza tym toread stwierdzil kiedys, ze to byl blad. Cieawe czy teraz zdania nie zmieni, chyba nie..
    • kevinkai Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:39
      Opłacało się być wiernym Sony, które podziękowało mi w przepiękny sposób.
    • tytacz Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:41
      Wiem, że porównywanie nieinteraktywnego filmy z grą jest dość ryzykowne.

filmy-filmu, jeszcze jedna literówka

Recenzja bardzo zacna, ale do zachęcenia mi nie potrzebna bo zrobiła to pierwsza część gry big_grin.
    • grabipl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:41
      a ja ogladalem filmik z japonskim dubbingien i uwarzam ze jest kozacka japonska wersjasmile
    • seruch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:42
      @kevinkai
      zenada.
      10h grania jak widac tworcy nie sciemniali duzy plus za dlugosc rozgrywki.
    • xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:44
      Panowie to będzie gra roku zobaczcie na oceny jest juz ponad 10 recenzji które wystawiły FULL 10/10!!!!!!!!!
      Dzisiaj pograłem z kumplami w Bete i gra wymiata ale i tak kupuje głównie dla singla
      www.metacritic.com/games/platforms/ps3/uncharted2amongthieves
    • kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:47
      Jest to gra która nigdy nie wyjdzie na x360 nie tylko dlatego że należy do Sony ale dlatego że nie może działać bez dysku.
      Zastosowane jest specyficzne połączenie napędu i dysku
      co daje brak instalacji i loadingów
      A jak wiadomo x360 arcade dysku nie posiada

• fatality002 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:53
      A instalacja jest wymagana?
    • xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:54
      Wez przesta mi tu pisać o xboxie. Pierwsze niech wyjdzie wreszcie jakaś gra na xboxa która dorówna graficznie K2 i GT5 potem martw sie zeby Uncharted 2
      Na razie sie nie zanosi i juz chyba tak zostanie
    • kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:56
      Jak widać wcale nie jest potrzebne 1080p i 60fps
      aby gra wyglądała dobrze
    • kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 22:59
      @xbot-0
      Przeczytaj mój pierwszy wpis w tym temacie a później możesz atakować
      A Uncharted 2 będę miał szybciej w domu niż ty
    • mersi61 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:02
      popatrzcie na tego typka na obrazku co przystawia pistolet do głowy Elenie, wygląda wyebanie! suspicious
    • bunch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:08
      "Na pochwałę zasługuje też lokalizacja. Głosy dobrane i podłożone są bardzo dobrze. Polska wersja językowa jest na tyle dobra, że podczas przechodzenia gry ani na chwilę nie czułem potrzeby zmiany na angielski."

^ - rozumiem, że to żart, prawda?
      Bo chyba nikt, kto słyszał tych "bajkowych" lektorów tak nie myśli.
    • dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:18
      Dla wątpiących w kunszt Naughty Dog polecam ten tekst na vgchartz dotyczący sprzedaży pierwszej części Uncharted.

news.vgchartz.com/news.php?id=5328&mp=1

W skrócie. Najważniejszym czynnikiem który miał wpływ na sprzedaż gry byli sami gracze którzy polecali ją innym graczom. To najlepsza rekomendacja dla gry i jej twórców. I powiedzmy szczerze, przy Uncharted 1 Naughty Dog dopiero się rozgrzewało.
    • panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:24
      @uncharted2
      z faktu że U2 jest takie dobre powinni Cieszyć się zarówno posiadacze ps3 jak i xboxa360 smile
      bo dla tych pierwszych oznacza to świetną grę, a dla drugich konieczność wyciskania siódmych potów z xboxa360, aby dotrzymał kroku U2 a co za tym idzie większą konkurencjęsmile
      a to oznacza zyski dla wszystkich konsolowych graczy smile
    • mersi61 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:27
      Ukryta moc procesora Cell, o której tyle opowiadali przedstawiciele Sony, istnieje i ta gra jest na to żywym dowodem.

100 post!!! big_grin
    • seruch Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:28
      @panzgryzliwy.v2
      Cos w tym jest, jednak ja bym wskazywal w takim razie dazenie do "filmowosci" rozgrywki. Obecna generacja gier to mala rewolucja narracyjna. Dobre czasy nastaly dla elektronicznej rozgrywki(chociaz glod hitow akcji moze miec takze ujemne skutki).
    • panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:33
      akurat tego, że zabraknie gier akcji to bym się nie obawiał wink
      za to może rzeczywiście pojawi się więcej gier stawiających na "filmowość" rozgrywki. Oby tak się stało.
    • kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:38
      @mersi61
      To nie jest ukryta moc Cella tylko "NAUGHTY DOG"
      bez nich "Killzone2" tez by tak nie wyglądało
      W swoim fachu to prawdziwi zawodowcy i warci każdych pieniędzy
    • dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:39
      @kry-pta
      Też tak uważam są tym dla Sony czym Blizzard dla komputerów.
    • fuudimitzu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 29.09.09, 23:56
      To nie żadna ukryta moc cella tylko idealne wykorzystanie jego architektury. I druga sprawa, gadanie o tym że BD jest wolny, że gry wymagają instalacji... skoro tak to czemu 2 najlepiej wyglądające konsolowe gry nie potrzebują żadnych instalacji? Twórcy multiplatformów paprzą sprawę niesamowicie i zamiast rozłożyć dane na dysk wrzucają na niego skompresowaną "instalkę" (tak jak na pc), np. w Bioshocku.
    • marcindpol Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 00:51
      ktos mi powie po co Sony wydaje bete ktora zawiera ponad polowe komponentu multiplayer?, az 4 mapy z 7 sa dostepne!, wiec teraz nie kupie tej gry dla TYLKO pozostalych 3 map!!!

wypozycze dla singla, nie kupie dla multi bo juz nie bedzie warto!

Zly ruch SONY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka