dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 07:45 Jeśli ktoś miał obawy co do sprzedaży Uncharted 2 chciałbym uspokoić. Na vgchartz pojawiła się najnowsza lista pre-orderów. Uncharted jest na 4 miejscu, wyprzedza go tylko Modern Warfare 2 i Asassin`s Creed na xboksa 360 (choć tutaj różnica jest nie wielka). news.vgchartz.com/news.php?id=5364&mp=1 Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 08:38 Co do tych preorderów na wspomnianej liście vgchartz to (poza MW2) nie są porażające liczby. KZ2 miał znacznie więcej zamówień pre-order i wyszło średnio. Chociaż sezon świąteczny później będzie. Zobaczymy - a jakie to ma właściwie dla nas graczy znaczenie ? W krótkiej perspektywie żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 08:54 @fatality002 Zgadzam sie w 100% a to rzadko mi sie zdarza A wracając jeszcze do oceny Uncharted2 to jeżeli skala jest do 5 to powinno byc 5 a nie 6.Matematycznie mi sie nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 09:02 @kry-pta skala jest zdaje się do 6 szkoda tylko, ze gra nie wychodzi teraz tez na pc, ale pewnie za pol roku, rok wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 09:04 a co do sprzedaży uncharted2, pewnie będzie jak zwykle z exclusivami sony - płacz i zgrzytanie zębami taki jak super oceniane Killzone2 albo LBP Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 09:21 @Up: Gra nigdy nie wyjdzie na żadną inną konsole niż Ps3 ;]. A co do sprzedaży... no i co? ważne że gra jest dobra (ja stwierdze to, gdy będę ją przechodzić... a wy możecie tylko to stwierdzić poprzez oglądanie ocen jakie dostaje ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 09:24 na pewno wyjdzie na pc to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 09:26 Moge z Tobą założyć się o moje Ps3, że nigdy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 10:28 jak na ps3 to bardzo dobra gra choc Demon Soul's jednak duzo ciekawsze. ja tam w tym roku licze bardziej na Brutal Legend, Operation Flashpoint 2, Dragon Age, Risen(zapowiada sie najlepszy europejski rpg wszechczasow patrzac po pierwszych recenzjach pecetowej wersji) oraz Forze 3. mam nadzieje, ze Brutal Legend i OF2 sprzedadza sie w milionach egzemplarzy - Shafer'owi sie nalezy w koncu podziekowanie. co do grafiki Uncharted 2 to kogo ona obchodzi? nie kupujemy konsol dla grafiki, a gier co nie? w zasadzie kazda gra wydana na pececie po premierze ps3 wyglada lepiej od Uncharted 2 na maksymalnych ustawieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 10:38 @paskudny_trollu Uncharted 2 sprzeda sie bardzo dobrze To nie killzone 2 czy LBP Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 10:57 @tomi1988pl co do grafiki Uncharted 2 to kogo ona obchodzi? haha no co masz mowic, jak konsole wiecej nie dadza rady ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 11:01 mowie tylko, ze nie kupilem sobie konsoli dla grafiki, a dla gier i bezproblemowego grania. Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 11:12 @paskudny_trollu Mówi ci coś słowo gameplay ? jeżeli nie to graj dalej w swojego wypasionego graficznie Crisisa Czy jeszcze mógłbyś mnie uswiadomić jaka była jego sprzedaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 11:47 Nie powiedziałbym ze grafika w Uncharted 2 jest gorsza od crysisa powiem więcej dla mnie jest ładniejsza, jedyna róznica jest taka ze w crysisie da sie wszystko rozwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 11:48 paskudny_trollu taa jasne gra sony wyjdzie na PC twoje niedoczekanie trollu Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 12:04 Nie powiedziałbym ze grafika w Uncharted 2 jest gorsza od crysisa powiem więcej dla mnie jest ładniejsza oh LOL ^^ widziales porownania? hahahaaha ^^ hahah crysis sprzedal sie lepiej niz sprzeda sie uncharted2 ^^ uncharted dopiero jak wyjdzie na pc to sie sprzeda dobrze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 12:15 Tylko hahahaahaha potrafisz powiedzieć? Ty na oczy nie widziałeś Uncharted2 nawet bety wiec zamilcz trollu jak trafnie sie nazwałeś PS od kiedy gry na PC sprzedają sie dobrze? xD Chyba tylko MMORPG Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 12:20 @xbot-0 LOOOOL!!! hahahahaha widziales porownania? gra sprzed roku crysis demoluje uncharted2!! ^^ gamecorner.pl/gamecorner/51,86580,7093970.html?i=1 patż i placz!!! i popatrz na sprzedaz WOW !^^ jaka gra nakonsolkach tak sie sprzedala? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 12:30 @xbot-0 i co?? ^^ moze teraz powiesz ze grafika sie nieliczy? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 14:32 paskudny_trollu umiesz czytać ze zrozumieniem? Z obrazków to ty sobie możesz daj porównanie na filmikach. xD Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 14:55 toro - dwie sprawy. czy gra ma jakiekolwiek replayability w trybie Single Player? pierwsza czesc cierpiala na pewna bardzo niefajna chorobe - po przejsciu gry raz, widzialo sie juz wszystko. mozna bylo sobie szukac skarbow, lizac sciany i podwyzszac poziom trudnosci, ale nic nowego nie mozna bylo zobaczyc, zadnych zadan nie mozna bylo wykonac inaczej. czy w dwojce jest podobnie? czy sa rozne sciezki do celu - na zasadzie chocby z MGS4, gdzie moglem sobie przejsc przez plansze metoda Rambo srodkiem glownej ulicy miasta i moglem przemknac zaulkami i po dachach, omijajac wszystkich. bo domyslam sie, ze zakonczenie jest tylko jedno (nie biore tego za wade w zaden sposob)? no i druga sprawa - kupic, czy wypozyczyc? bo ze zagrac, to wiem doskonale. pytanie tylko, czy warto rzucac sie na ta gre w dniu premiery, czy moze raczej wypozyczyc ja sobie za 1/6 ceny, spokojnie przejsc przez weekend i oddac poznawszy cala historie? od jakiegos czasu zrobilem sie bardzo ostrozny w kupowaniu nowosci zaraz po premierze - stad te moje pytania. nie mam watpliwosci co do tego, ze gra zachwyci ogolnymi wrazeniami audio/video (i licze, ze fabula takze) - pytanie tylko, czy po tych 10 godzinach grania nie wyladuje po prostu na polce, bo jakos gonienie za pucharkami mnie kompletnie nie kreci. bede bardzo dzwieczny za jakas odpowiedz jesli wiaze Cie jakas umowa z dystrybutorem i wolalbys odpowiedziec na priv - to wydaje mi sie, ze wiesz do kogo pisac na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:07 Pozwól ze ja CI odpowiem, Uncharted 1 przeszedłęm 10 razy tak wiem ty nie masz zamiary przechodzic kilka razy gre, ale myślę ze i tak warto zainwestować w pełna wersje chodzby dla świetnego multi, które nawet w becie działa bez żadnych lagów a funn płynący z grania jest przeogromny. I powiem Ci jeszcze ze jestem wielkim miłośnikiem COD4 lecz mimo to U2 potrafił mnie na tyle zaciekawić i oderwać od COD ze cały czas gram w U bete Odpowiedz Link Zgłoś
paskudny_trollu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:09 jakoś krytycy E3 uznali uncharted 2 za najładniejszą grę 2009 i jaka powstałą -- HAHAHAH Przeciez crysis wyszedl rok WCZESNIEJ!! i rok wczesniej mial lepsza grafike niz konsole teraz a za chwile wyjdzie call of duty mw2 i crysis2 i zupelnie pozamiata graficznie^^ konsole nie podskocza^^ xbot-0 LOOOOL widze ze sam sie oklamujesz! ^^ przeciez na tych screenach wyraznie widac ze Crysis jest duzo lepszy!!^^ Odpowiedz Link Zgłoś
flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:12 Widze że niektórych bardzo boli ta ocena. Panowie pogódźcie się że Uncharted 2 to gra idealna i nigdy nie pojawi się na PC. Trzeba mieć PS3 żeby zagrać w ten wspaniały tytuł. Poza tym jaki PC by to pociągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
flaters Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 01.10.09, 15:15 Paskudny_troll to zwykły PC'iarz, który gra w ten nudne Crysise i nie wie co to prawdziwa rozrywka w świecie gier. Oni nie mają tam takich gier jak Gran Turismo, LBP, Motor Storm itp. Co więc moga wiedzieć o prawdziwym graniu przez duże G. Poza tym jak wiecie ponad 70% graczy używa konsol do grania a nie PC'tów. Rynek PC podupada i naprawdę mało tam ciekawych gier. Chcesz grać w najlepsze tytuły, musisz mieć konsole. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś