hitting_bruce_pl 06.10.09, 12:45 Kurcze... 4.... ehhhh...... Spodziewałem się wyższej noty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawcioss Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 12:57 Nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
silvergary Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:03 Spodziewałem się wyżej, ale czasami lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż zawieść się na grze ocenionej na 5+ lub 6. Myślę, że gra jest warta zagrania i dokładnego sprawdzenia co też mam zamiar uczynić mimo 4 na poly i 7.5\10 w Neo+ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek.pawel Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:03 @hitting_bruce_pl jakby bylo ps3 only to mialo by o punkt wiecej, a moze nawet 6/6 a tak.. wiesz.. rozumiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:11 Najbardziej mnie kusi w tej grze co-op. Raczej ją kupię Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:13 jak Operation Flashpoint to tylko Operation Flashpoint: Cold War Crisis z dodatkami na PC bo cos czuje ze nowy OPF zostal stworzony z mysla o konsolach mam nadzieje ze Arma 2 ktora gram na pc bedzie tak dobra rowniez na konsoli Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:18 Bardzo fajna racka,wytknięte nie tylko błędy oprawy graficznej czy IQ naszych kompanów ale także brak np: encyklopedii broni co przy takim tytule jest dużym brakiem w mojej ocenie. Również liczę na szybkie łatki które nie pozwolą na samowolne spacery pod ostrzałem Odpowiedz Link Zgłoś
leakingpointer Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 13:56 przydałby się jakiś opis multi.. Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 14:01 a jak sprawdza się coop? Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 14:03 Czyli podobnie jak w BF:BC gra w singlu kuleje ze względu na zachowanie komputerowych towarzyszy. Chyba lepiej przyjąć że to gry multi i wtedy nikt się nie rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-86 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 14:36 Brak encyklopedii w takim tytule, to nie wada. Gracze którzy grają w te gry doskonale wiedzą co to jest za broń i jak ją używać. Multi będzie piękne, tylko trzeba zebrać dobrą ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
golic Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 14:43 Troche dziwne ze typ, ktory nie ruszyl Arma 1 i 2 i ledwo co liznal OF pisze, ze jest realistycznie no i generalnie recenzuje tą grę. Nie mieliscie kogos odpowiedniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
he-man-pl Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 15:10 Fajna recka i trafna ocena (pokrywa sie ona z innymi). Golic jak jestes takim maniakiem OF, to poczytaj recenzje tej gry na serwisach poswieconych tej serii.. Wole poznac zdanie osoby wszechstronnej jesli chodzi o gry i jakie wrazenie na nim ta gra zrobila, anizeli fana gry ktory ma ja obcykana w jednym palcu i zupelnie inaczej patrzy na rozgrywke w tej grze.. Przyklad? Wole czytac recke KZ3 osoby gajacej we wszystkie fpsy anizeli maniaka KZ2, ktory gra w ta gre przez kilka lat, nie dajac szansy innej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mark2142 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 15:50 aaaa żal jakiś dla mnie i tak to jest super gra chociażby dla tego że jest bardzo realistyczna a błędy zdarzają się wszędzie a po drugie są jeszce patche a i jeszce widze że niektórzy porównują do bf2 heh to jest zupełnie co innego jest nowsza technologia czyli lepsza sztuczna inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 15:54 2 dni gry? I oni mówili, że są fanami pierwszej części? Ciekawe czy w nią w ogóle grali. Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 16:05 Czy nie czasem multiplayer jest siłą tej gry ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_mee Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 16:13 Mi zależałoby na opinii osoby grające w OFP Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 16:40 Gra wygląda dość paskudnie. Ja bym oprawe dał do wad a nie zalet. A gra zasługuje tak na 2+. Ten plus to za chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 17:12 dlaczego nie 6? Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 17:35 @dawid-86 Myślisz że jak grasz w gry "wojenne" to znasz się na broni palnej? Wiesz o niej wszystko? 86 to rok urodzenia, tak? Musisz jeszcze raz zweryfikować słowo Encyklopedia. Bo jak użyć broń w grze to nawet mój 12 letni siostrzeniec nie będzie miał problemu Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 18:16 Jakos malo recenzji w recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 18:38 yyy, gdzie tu oprawa wyglada kiepsko? dla mnie wyglada super. jedyny minus to tylko te 11 misji - nie ma dodatkowych misji tak jak w pierwszej czesci? kupie na pewno i tak czy siak gra bedzie lepsza od kolejnych CoD'ow. z tego co wiem to ArmA 2 nie bedzie wydana na konsoli, ale nie ma co sie martwic Bohemia robi juz kolejnego war sim'a tym razem juz na konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 18:42 Jakoś wolę ARMAe 2. Odpowiedz Link Zgłoś
czachurek Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 18:46 coop tylko na 4 graczy? litosci .... Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 06.10.09, 18:56 martin1841 "A gra zasługuje tak na 2+. Ten plus to za chęci." O, w takim razie ja dałbym grze 1= bo nie lubię realistycznych symulacji żołnierza A tak naprawdę to cieszę się że taka gra ukazała się na konsolach. Kiedyś nikt nie wyobrażał sobie w ogóle FPP na konsolach, teraz można sobie nawet pograć w taki realistyczny Dragon Rising. Sam po grę nie sięgnę choć podoba mi się grafika i system gry, ale tak wysoki stopień realizmu rozgrywki to nie mój konik. Odpowiedz Link Zgłoś