cichoociemny Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 08:21 A ja chyba się skuszę.Pogram tydzień odsprzedamTylko w stopce jest data premiery wyznaczona na dzisiaj a wydawało mi się że premiery EU są w piątki czyli jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 08.10.09, 16:17 Miałem kupić tę grę ale po recenzjach odpuszczę sobie...niby ok ale coś nie pasuje;/ poczekam na MW2 chociaż tyle gier ze nie wiadomo na co tą kasę przeznaczyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
metal_heart Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 11.10.09, 08:53 ja pogralem dwie godziny i na tym skonczyla sie moja przygoda z ta gra, nie polecam tej gry ludziom ktorzy zasmakowali CoD Odpowiedz Link Zgłoś
tiktak21 Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 13.10.09, 23:31 "ja pogralem dwie godziny i na tym skonczyla sie moja przygoda z ta gra, nie polecam tej gry ludziom ktorzy zasmakowali CoD" Jako maniak cod muszę uprzedzić, że ta opinia jest wyjątkowo subiektywna. Polecam OF DR Odpowiedz Link Zgłoś
bzdurak Re: Recenzja: Operation Flashpoint: Dragon Rising 17.10.09, 03:32 Paanie, jaki coop ? Lagi, ups laaagi takie jak stąd na Skirę, brak dedyków, typowy dla CodeMasters kod sieciowy (czytaj słaby) i nierzadkie przerwy w działaniu trybu MP. Chyba, że o lan-party autor mysłał ? Ale AD 2009 chyba nie bardzo o to chodzi. A tekstury ..ssą, porównajcie sobie najpierw np. taki sam typ śmigłowca z Arma2 vs OFDR. A potem zobaczcie screeny z zapowiedzi i znajdzcie podobne szczegóły w grze. Nie ma ? Bez photoshopa nie ma, fakt. A na 'poprawę humoru' przypomnijcie sobie obietnice dev-ów sprzed wydania, a raczej ich działu PR. Ciśnienie wzrosło ? TO teraz możecie już strzelać do Chińczyków, gratulacje. ps. strzelać, z dłuższą przerwą na animację przeładowania np. sprzętu ppanc. której przerwać, nawet pod ostrzałem - nie można Odpowiedz Link Zgłoś