tommy-gun 18.10.09, 13:24 Pomijając to jaki target ma ta gra trzeba przyznać że wygląda to całkiem ciekawie i innowacyjnie. Ciekawe czy MS popiszę się czymś na podobnym poziomie w momencie premiery Natala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ataeghane Re: Trailer: EyePet 18.10.09, 14:00 Ciekawe na ile sposobów można rozczłonkować swojego zwierzaka... Odpowiedz Link Zgłoś
kufel78 Re: Trailer: EyePet 18.10.09, 14:20 a mnie ta wirtualizacja przeraza. Tym bardziej ze dzieciom tym bardziej trudno jest swiadomie i intuicyjnie oddzielic to co realne od tego co nie. I mowie to jako gracz od podad dwoch dekad Odpowiedz Link Zgłoś
ataeghane Re: Trailer: EyePet 18.10.09, 14:55 @tidus_pl To jestem zawiedziony. Myślałem, że kupię swojemu dzieciakowi, żeby się anatomii poduczył, a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: EyePet 18.10.09, 17:02 no to teraz rodzice zamiast pobyc z dzieckiem beda kupowac konsole i eye pet'a, bo im sie nie chce albo "nie maja czasu". wczesniej kupowalo sie rybke, psa, kotka czy innego futrzaka - teraz jest tansza alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
szczwanygapa Re: Trailer: EyePet 18.10.09, 17:10 @kufel78 Jak ktos ma alergię to taki zwierz jest w sam raz, do tego nie smierdzi w mieszkaniu jak sie zesra Odpowiedz Link Zgłoś