udag22 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:17 Jak to? Można swoje jpg wrzucać? Kupuje x360,forze i kiere))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:20 Świetnie wyszło! gratulacje! daj znać jak będziesz wystawiał na licytacje, o ile jest taka możliwość jak w FM2 Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:29 udag22 - nie można. Możesz stworzyć dzieło tylko z dostępnych w edytorze wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:35 Gurugrafikku - to moje pierwsze podejście do tego edytora, tak w ramach eksperymentu, zrobiłem logo poly i wrzuciłem jako ciekawostkę. Zapewniam, że przy kolejnych projektach zadbam i o ogólną stylizację auta. Motywy wrzuciłem do sklepu na mojej witrynie dla Emiela. Każdy będzie mógł je sobie kupić, jak również cały projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:37 Kudosy dla Marcina! Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:44 jak tylko kupie forze3 chetnie sie pobawię Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:47 "Motywy wrzuciłem do sklepu na mojej witrynie dla Emiela." że co? nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
arczikun Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 21:53 LOOOOOL. Zapytałem tylko, czy nie ładniej wyglądałoby, gdyby samochód był czarny i za to mój wpis został usunięty? Jeśli mogę zapytać, jaki był tego powód? Przecież post był związany z tematem.... Co to ma być? Jak coś złego na temat redaktora, strony, czy tematu napiszę, to od razu usuwacie takie posty??? Come on, guys... Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 22:00 Żeby Emiel mógł kupić, bo też już gra. Sorki za skróty myślowe. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 22:04 Twój komentarz nadal tam jest, więc chyba nie wiem o czym mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara89 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 22:24 archartas: W photomode i menu modele wyglądają naprawdę wypasiście, w czasie gry są jednak kilka razy gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 22:47 tyle że w grze widzisz je z innej odległości. na powtórkach MOIM ZDANIEM auta wyglądają wspaniale. (kiedy przybliżamy kamerę i podziwiamy szczególy) Odpowiedz Link Zgłoś
arczikun Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 23:07 beniamin.durski - przepraszam, mój błąd. (Wcześniej post był 3, teraz widzę, że po prostu spadł). My bad... Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara89 Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 23:08 graczz11233: Zmiany LOD'a są jednak bardzo widoczne w F3. Np. w gameplayu masz "zaciemnione szyby", na replayach jest już normalnie. Modele z replaya są lepsze od tych z gameplayu ale jednocześnie sporo gorsze od tych z PM/menu. Odpowiedz Link Zgłoś
x23x Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 19.10.09, 23:33 "LOOOOOL. Zapytałem tylko, czy nie ładniej wyglądałoby, gdyby samochód był czarny i za to mój wpis został usunięty? Jeśli mogę zapytać, jaki był tego powód? Przecież post był związany z tematem.... Co to ma być? Jak coś złego na temat redaktora, strony, czy tematu napiszę, to od razu usuwacie takie posty??? Come on, guys..."O ja arczi o ja ale ty jeste oooojaaa no nie moge eeeeeeee. oj arczi ooo c'mon ooo arczi heheheheheheheh o jaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 20.10.09, 01:05 @lee_van_dowski Panie! Jak bedziesz pisal w koncu recke to skrobnij cos jesli mozna o tych witrynach wlasnie co zapowiedzieli. Przydatne to? @sayonara sayonara Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: Krótka piłka: Forza Polygamia 20.10.09, 07:25 ale ciekawostka... synu grałeś w 1 albo 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś