moondrek Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:42 W demie było mnóstwo błędów ,a ta recenzja nic na ten temat nie wspomina czy zostały poprawione. Jakbym czytał artykuł ,a na dole małym drugie "artykuł sponsorowany" . Napisaliście że te "piękne" auta są takie bo otoczenie jest marne a według mnie zrobili to z lenistwa lub skupili się tylko na skopiowaniu samochodów z F2, dodaniu kilku i fizyce ,która wcalnie nie jest lepsza od tej w F2 ,a nawet gorsza bo jest łatwiej nawet z wyłączonymi wspomagaczami. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman46 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:44 Po co przejrzeć forum?? Tak jak napisał pan Recenzent lepiej kupić za Kredyty w Forzy 3 Społeczność i fizyka to największa moc tej gry. Dziwi mnie, że nikt nie postanowił ściągnąć tych wszystkich opcji Turn 10 Odpowiedz Link Zgłoś
lemon92 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:44 osobiście cieszę się z wyjścia Forzy 3, to naprawde wspaniala gra i zycze posiadaczom PS3 tego samego. Jako posiadaczowi X360 wstyd mi za He-mana! Odpowiedz Link Zgłoś
emcegie Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:49 Forza3 to świetna gra, jednak trzeba oddać gwoli sprawiedliwości co do grafiki. GT5 to to nie jest. I nie chodzi mi o to, że tła w Prologu są stosunkowo puste (miały do tego prawo, to jakby nie patrzeć starter przed daniem głównym), ale o ogólne wrażenie. Światło, cieniowanie, cień, aura, barwa, modeling to wszystko jednak góruje IMO w znacznym stopniu w Prologu. Samo wnętrze samochodu, jego cieniowanie i sugestywne oddanie nawet materiałów deski rozdzieczej jest porażające. Poczucie rzeczywistości jest niemal namacalne. Dla mnie póki co Forza3 nie przeskakuje wizualnie tego co pokazali półtora roku temu PD. Nie umniejsza to jednak tego, że Forza3 to udana gra. Teraz czekamy na GT5. Odpowiedz Link Zgłoś
ale_baniav4 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:54 Beniamin: Czemu święto he-mana? na twiterze ci tak pisze! Widze ze lubisz syf na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
brashh Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:54 Przekonaliście mnie, w weekend lecę kupić XO z Forzą bo niestety mój kilkuletni XO padł jakiś tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś
doscglupot Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:58 Jakbym mial podobnie jak na polygamii oceniac fm3 w systemie szkolnym dałbym jej mocne 4. Fajne sa mozliwosci modyfikacji samochodow, zadowalaja ilosc tras i samochodów i dosc dlugi tryb kariery oraz stałe 60 fps osiegniete niestety kosztem grafiki. Owszem, niektore trasy są ladne szczególnie te ktore byly prezentowane w reklamach i trailerach promocyjncyh ale reszta to troszeczke kpina - lekko podrasowane zywcem wziete z fm2. Pierwszy plan czyli...asfalt jest okej ale pobocze i widoki (z wyjatkiem tych kilku, trasa fujimi kaido rulez) to nieporozumienie. Samochody bez kierowców to juz jest mała kompromitacja podobnie jak system kolizji. Zaliczam dzwona przodem a blacha mi sie wygina z tyłu i po bokach LOL Gdyby nie ten cały hype w okol tej gry i sikanie po gaciach z zachwytu na roznych forach nad gra w ktora wtedy nikt jej nawet nie widzial, forza motorsport naprawde by mnie mile zaskoczyła. Niestety wszyscy oczekiwali osmego cudu swiata na miarę uncharted 2 a wyszła z tego "tylko" dobra gra. Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:59 @brashh a nie taniej będzie odesłać do darmowej naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:04 Mi się w tej grze najbardziej podoba przystępność, w demku mogłem sobie ustawić poziom trudności idealnie do swoich upodobań. Dobrze, że nie olano splita, dla mnie gra z kumplem przy jednej konsoli to najlepsze doznania jakie płyną z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
mersi61 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:08 jakie drobnostki? ciemne szyby takie jak w demie, łatwiej sie jeździ niż w fm2, gorsze wnętrza samochodów niż w takim shifcie lub nawet test drive ultimate, brak animacji rąk kierwnicy itd. itp. to są tylko drobnostki........ LOL Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty-tomasz Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:17 no i super, gra jest fantastyczna i zasłużyła na taką ocenę fanboyom sony już podziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:17 Oj, jak boli... jak boli niektórych ta ocena. Ale widocznie to ból spotęgowany tym, że jeszcze z rok będziecie musieli poczekać na europejską premierę swojego "mesjasza" w kategorii wyścigów. Odpowiedz Link Zgłoś
moszeusz24 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:20 miałem ją kupić już teraz ale poczekam jeszcze na The Ballad of Gay Tony. Jak go przejdę wtedy kupię Forzę. Odpowiedz Link Zgłoś
he-man-pl Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:29 twitter.com/emielregis Twoje zdrowie Beniamin p.s. Rządzisz w singstara hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:31 dla mnie po kilku godzinach na 9+ a wad trochę znalazłem, nie ma gier idealnych Odpowiedz Link Zgłoś
cichoociemny Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:32 Ja właśnie dzisiaj dostałem ze sklepu PSX-extreme swoją limitkę!Dwa dni przed premierą)) Odpowiedz Link Zgłoś
brashh Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:35 @zgryźliwy - gdyby mi padła w lipcu to pewnie bym tak zrobił, niestety 3 lata minęły i mój czas się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:36 doscglupot Zastosuj się do swojego nicku, bo mało który fanboy gada aż takie głupoty. Najbardziej rozwalił mnie tekst, że w autach niema kierowcy hahahaha. Polecam ten filmik www.youtube.com/watch?v=E8QnMxASWJA pokazuje wszystkie "wady" wygłaszane przez fanboyów. Odpowiedz Link Zgłoś
krismaciejewski Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:44 Oj niektórzy zamiast się cieszyć, że mają świetną grę wypatrują tu wściekłych ataków właścicieli PS3... No jak na razie się nie doczekaliście... Co mnie bardzo cieszy.. Gratuluję super gry... A ja wracam do Uncharted2 Odpowiedz Link Zgłoś
leon691 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:44 niestety kokpity są skopane, faktycznie te z (juz starego) TDU dużo ładniejsze. Jest jeszcze jeden problem, próba zmiany odległości kierowcy od deski rozdzielczej (opcje wieloekranowe)kończy się u mnie często zawieszaniem konsoli podczas ładowania wyscigów. Jest łatwiej niz w F2, za duża różnica w poziomach trudności przeciwników - średni łatwizna (do wyłapania po połowie pierwszego kółka) ale trudny to już lekkie przegięcie w druga stronę. Znów trochę za mało tras (ale tras zawsze za mało). Generalnie taka forza 2.5, ale to raczej nie wada. Jak ktoś sporo grał w f2 to do f3 podejdzie raczej na chłodno, bez wypieków na twarzy i mokrych majtek. GT5 ma szansę być lepsze (jako całokształt) jak zrobią normalny model jazdy i coś wstawią w te puste i sterylne trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:45 ze komus sie f3 niepodoba to od razu fanboj? lol sam sie tak zachowujesz ;9 Odpowiedz Link Zgłoś
f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:56 rirek1236 takie rzeczy jakie gada doscglupot można tylko tak nazwać. Nie grał, a wypowiada się np to, że niema kierowców w autach. Nie skomentuje tego lub to, że jak walnie się przodem to gnie się tył ;|. Taki wypadek można zrobić tylko w jednym może 2 miejscach, a ludziki na YT to wstawili i teraz gadają wszyscy takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
doscglupot Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 18:59 f2m6a gdyby to co pisze bylo glupotami to by sie tak tym nie przejmował, a pokazujac swoja wscieklosc i oburzenie przyznajesz, ze jednak jest cos na rzeczy. Zreszta napisałem, ze gra jest dobra tylko "troche" przehypowana. Odpowiedz Link Zgłoś
the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:11 I dobrze ze wyszła tak udana gra! Większa konkurencja to lepsze gry, oby GT5 dzieki temu stało sie jeszcze lepsze. CO do minusów na www.tvgry.pl też jest recenzja i tam podają jako wadę AI przeciwników, dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:14 Mam prosbę do moderatorów, róbcie fotki prosto z gry bo tak ściemniacz ludzi ze niby tak ta gra wygląda jest czymś nieuczciwym Odpowiedz Link Zgłoś