28.10.09, 17:47
jak zdobyć monety nie kupują ich jest jakiś sposób ?
Obserwuj wątek
    • jvstys Re: pierdoła ze mnie 28.10.09, 17:55
      ale pierdoła ze mnie poszukałam i znalazłam więc jak komuś wątek
      przeszkadza to proszę usunąć
    • imun-123 Re: monety 29.10.09, 16:47
      Można zdobyć 38 monet wysyłając smsa o treści UPJ w7501988 na nr 7668. uwaga aby
      nie zapomnieć o spacji i dużych literach po wysłaniu smsa dostaniecie link do
      monet smile polecam
      • klarysa26 Re: monety 29.10.09, 17:14
        napewno nie dostanie tych monet ktoś kto wysle tego sms,moenty
        dostaniesz ty a zapłaci ktoś inny ...!!!
        Ten Twój post powinien być usunięty i to natychmiast bo jeszcze ktoś
        uwierzy i da sie oszukac.
        • d_dora Re: monety 29.10.09, 19:02
          dokładnie . ja raz wysłałam takiego smsa bo widziałam wiele pozytywnych opini na
          ten temat ale do dziś czekam na monety. sprawdziłam10 razy że sms był napisany
          jak trzeba i wcięło mi tylko kasę
          • klarysa26 Re: monety 29.10.09, 19:13
            dora ja wysłałam dzis sms pod ten numer i dostałam monety,tylko
            każdy z nas wpisuje numer swojego konta czy tez raczej ID któe jest
            podane przy numerze sms,jesli przeczytałas juz wcześniej podobną
            wiadomosć i wpisalas inny numer niż swoje od to poprostu komuś
            zasponsorowałas monety.
            • d_dora Re: monety 29.10.09, 20:05
              to znaczy jak dokładnie trzeba to wpisać w smsie. bo ja miałam wpisać tylko
              jakiś tam numer i miałam dostać szyfr który trzeba było wpisać w grze.potem
              kupowałam już przez smsy z gry, te za 4,10zł
              • ez-aw Re: monety 29.10.09, 20:49
                Nie wiem na czym polegało to, co pisano wcześniej. Kupując od systemu pod tym
                numerem, nie dostajesz żadnego linka ani szyfru, tylko od razu pieniądze są w
                grze. A dokładnie po powtórnym zalogowaniu się.

Jakoś nie sądzę, by tamto było uczciwe. I nie wiem na czym polegało.
                Najprawdopodobniej kupowano monety komuś, a nie tobie.
      • ez-aw Re: monety 29.10.09, 20:00
        imun-123 napisał:

> Można zdobyć 38 monet wysyłając smsa o treści UPJ w7501988 na nr 7668.

Co rozumiesz przez określenie "zdobyć monety"??
        To co podałaś jest zwykłym zakupem monet od systemu. Sms kosztuje 7,35. I nie dostajesz 38 monet, tylko 11.

Jak jesteście u siebie na grze, naciśnijcie literkę P (premium). Lewa zakładka, to kup monety. Odszukajcie ikonkę - kup przez Sms (3 od końca). Wejdźcie w nią i macie dokładnie podany numer sms 7668 + wasz indywidualny numer. Jeśli wpiszecie dokładnie to co tam jest, to monety wejdą na wasze konto. Oczywiście suma 7,35 znajdzie się na rachunku za telefon smile
        • d_dora Re: monety 29.10.09, 21:32
          no bo ja gdziś w internecie znalazłam podobny numer który miał dać 30 monet i
          nawet niektórzy pisali tam na forum ze nie wzięło im 7zł ale 60gr. w tą cene nie
          wierzyłam ale dla monet wysłałam tego smsa. treść była chyba taka sama tylko bez
          tego mojego numeru z gry. dałam się wrobić, dlatego teraz kupuję tylko przez ZI.
          • paulinka-online Re: monety 30.10.09, 16:23
            monety bardzo zdrożały, bardzo. U mnie na serwerze ceny przekraczają już 2 tys.
            kt za jednąsurprised
            • the_komcia Re: monety 30.10.09, 16:58
              Paulinko to kupuj dopóki są takie tanie, na moim serwerze szóstym już nie ma
              poniżej 4000 kt
              • paulinka-online Re: monety 30.10.09, 17:10
                hehe, ja nie kupuje monet, miałam dwie ale sprzedałam bo stwierdziłam że są mi
                nie potrzebne na raziesmile a napisałam aby inni mieli porównaniesmile
    • pinkaa12 Re: monety 30.10.09, 21:01
      na s9 są po 3.000.00 a na s18 są różnie po 1.000.00 lub po 500.00 skandal .
      .trzeba to zmienić
      • paulinka-online Re: monety 31.10.09, 12:35
        a da sie to jakoś zmienić? każdy daje ceny takie jakie chce, niestetysad
        • the_komcia Re: monety 31.10.09, 12:47
          Dla mnie to nic dziwnego, coraz więcej ludzi doszło do poziomu kiedy chcą kupić
          trzeci ogród, jest popyt to i podaż, normalne prawa rynku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka