boroach Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" 03.11.09, 23:02 Fallout 1&2 - dzięki nim mam smykałkę do angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.jester Fallout IP: *.range86-133.btcentralplus.com 03.11.09, 23:46 gra duzo dojrzalsza niz to, w co gralem przed nia, i ja przy niej troche dojrzalem. Poza tym nauczylem sie sporo angielskiego i dzieki grze poznalem ciekawych ludzi z ktorymi kontakt trzymam do dzis (przez forum fanowskie) Na pewno ta gra mnie zmienila. Torment absolutnie swietny ale za stary bylem zeby mnie to moglo zmienic (zaczalem grac rok temu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 00:33 space invaders extreme! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: 77.255.4.* 04.11.09, 02:05 Championship Manager - tez mozna uznac za rpg od biedy, a zmienil mnie glownie fizycznie - gra chodzila wolno, to w czasie jak sobie cos tam wczytywala robilem pompki. Z chudzielca zrobilem sie prawie gnykiem przez te pare lat Odpowiedz Link Zgłoś
zerogirl Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" 04.11.09, 12:34 Baldurs Gate II bo dzięki niemu zainteresowałam się cRPG i przez jakiś czas na granie poświęcałam naprawdę sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 12:23 bez wątpienia będzie to wiedźmin ze względu na ciekawą fabułę, błyskotliwe dialogi. Jeśli grałeś w WoWa napewno spodoba ci się Warhammer Online, co do drakensanga niestety również muszę ci go odradzić, dostałem od dziewczyny na gwiazdkę i kompletny kiks(rzecz jasna jej o tym nie powiedziałem he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redneck Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 10:41 Regnum Online całkowicie za darmo dużo zabawy z zabijaniem durnych amerykańców, którzy głownie grają w ingnis buhahahha Odpowiedz Link Zgłoś