Dodaj do ulubionych

RPG które "Zmieniło Wasze Życie"

• boroach Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" 03.11.09, 23:02
      Fallout 1&2 - dzięki nim mam smykałkę do angielskiego smile
    • Gość: the.jester Fallout IP: *.range86-133.btcentralplus.com 03.11.09, 23:46
      gra duzo dojrzalsza niz to, w co gralem przed nia, i ja przy niej troche dojrzalem.
      Poza tym nauczylem sie sporo angielskiego
      i dzieki grze poznalem ciekawych ludzi z ktorymi kontakt trzymam do dzis (przez
      forum fanowskie)
      Na pewno ta gra mnie zmienila.
      Torment absolutnie swietny ale za stary bylem zeby mnie to moglo zmienic
      (zaczalem grac rok temu).
    • Gość: ;( Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 00:33
      space invaders extreme!
    • Gość: asga Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: 77.255.4.* 04.11.09, 02:05
      Championship Manager - tez mozna uznac za rpg od biedy, a zmienil mnie glownie
      fizycznie - gra chodzila wolno, to w czasie jak sobie cos tam wczytywala robilem
      pompki. Z chudzielca zrobilem sie prawie gnykiem przez te pare lat devil
      • zerogirl Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" 04.11.09, 12:34
        Baldurs Gate II bo dzięki niemu zainteresowałam się cRPG i przez jakiś czas na
        granie poświęcałam naprawdę sporo czasu.
        • Gość: Gracz Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 12:23
          bez wątpienia będzie to wiedźmin ze względu na ciekawą fabułę, błyskotliwe dialogi.
          Jeśli grałeś w WoWa napewno spodoba ci się Warhammer Online, co do drakensanga
          niestety również muszę ci go odradzić, dostałem od dziewczyny na gwiazdkę i
          kompletny kiks(rzecz jasna jej o tym nie powiedziałem he hewink)

• Gość: Redneck Re: RPG które "Zmieniło Wasze Życie" IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 10:41
      Regnum Online całkowicie za darmo dużo zabawy z zabijaniem durnych amerykańców,
      którzy głownie grają w ingnis buhahahha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka