Gość: liquide IP: 80.50.191.* 02.11.09, 10:45 Witam! Dlaczego nie ma jeszcze żadnych wrażeń z FM2010??? Wiem, że i tak trzeba nabyć tę pozycję, ale chętnie dowiem się jaką opinię mają gejmkornerowcy Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nacho66 Re: Football Manager 2010 02.11.09, 12:02 tak wlasnie apropos managera i wrazen Radek ostatnio w 'w dwa ognie' postawil teze, ze nikt nie gra w managery to moze wspolnie policzmy ile osob odwiedzajacych gamecorner'a gra w managery. Ja i liquide to juz 2 Odpowiedz Link Zgłoś
junkhead80 Re: Football Manager 2010 02.11.09, 13:33 3 z jednej strony trudno napisać ogólne wrażenia nie rozgrywając kilku meczy, a tego sie nie da zrobić nie grając kilku FM-owych miesięcy, a jak sie juz zacznie grać to lepiej sie pożegnać z rodziną itd... może dlatego nie piszą, bo grają (choć wątpie) Odpowiedz Link Zgłoś
the_mister_a Re: Football Manager 2010 02.11.09, 17:04 4 ale od czasu cm4 i tego nastepnego ostatniego z serii old cm jakos mi juz tak nie idzie. Dam przykład: Manchester City: mecz z liverpoolem 0:3 dla the reds, koniec meczu 3:3. Świetna gra w środku pola. Mecz z zespolem z dolu tabeli: kompletny brak gry w drugiej linii. Kompletnie zdominowali srodek pola. No kurde a nie przeprowadzilem zadnych zmian... W ogole mam czasem wrazenie ze w fm09 cokolwiek nei robilem to taktyka jakos byla olewana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shocker Re: Football Manager 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 21:18 5 ;D Ja zawiodłem się na 2009, demo 2010 nawet nie sciągałem ale jest wiele pozytywnych opini na temat nowego FM'a. Zobaczymy. Podobno ogromne zmiany w interfejsie, usprawniony silnik meczowy itd. <br /> Will see ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: Football Manager 2010 02.11.09, 22:12 W dalszym ciagu 5 menadzery sux Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: Football Manager 2010 03.11.09, 00:43 tekeny rzondzom!11 Jak trolowac to porzadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Football Manager 2010 IP: *.chello.pl 03.11.09, 00:21 6 Nowy FM jest bardzo fajny. Wprawdzie niewiele się zmieniło ale jak już coś to zdecydowanie na lepsze. PS @ Shocker nie wiem jak mogłeś zawieść się na 2009 skoro jedynymi różnicami między tą wersja, a wcześniejszymi są uaktualnione składy, dodanie silnika meczowego 3D i kilka innych pierdół Mi zarówno w FM 2006 jak i 2009 grało się tak samo - czyli ciągle zarwane noce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shocker Re: Football Manager 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:30 A no tak, że 2k9 był strasznie zabugowany.. ciągłe wpadanie bramek po rożnych na krótki słupek, Toure potrafil mieć 30 bramek w sezonie.. ;p Nieustanne kontuzje, i ogólnie nieudane 3d, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Football Manager 2010 IP: *.chello.pl 03.11.09, 22:15 No rzeczywiście rożne były za łatwe. Ja wrzucałem piłkę na środek pola bramkowego i mój środkowy obrońca (grając TSV Monachium - Beda albo Howedes) był królem strzelców. Ale nieustannych kontuzji nie zauważyłem, a z trybu 3D nie musiałeś korzystać :p chociaż mi się on w miarę podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
branza_gier Re: Football Manager 2010 05.11.09, 18:43 Ja gram w FM od czterech lat więc wiem co się po nim spodziewać. Pewnie zmiana interfejsu do którego po paru godzinach człowiek się przyzwyczai. Mam już kupioną swoją kopię ale czekam z odpaleniem jej ponieważ mam inne rzeczy teraz na głowie a ta gra wymaga czasu. Najbardziej ciekawi mnie "krzyczenie z ławki" to jest to na co czekałem parę ładnych edycji. Pewnie znowu będzie trzeba poczekać na patcha, żeby dało się lepiej grać. Mam takie do was pytanie. Jeden z powodów dla których lubię grać w tą gre to jest to, że chociaż w FM Legia może grać w Lidze Europejskiej. Mam wrażenie, że w tej edycji FM będzie jeszcze trudniej awansować niż w poprzedniej edycji? Pozdrawiam gamesworld.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ad Re: Football Manager 2010 IP: 203.188.88.* 08.11.09, 07:23 8 u mnie w pierwszym sezonie wisla awansowala (gram w lidze angielskiej) wiec moze jednak nie tak trudno? Sam w polskiej lidze jeszcze nie gralem,chociaz moze byc ciekawie, zwlaszcza sciagajac Smolarka za free . W fm 10 naprawde spore zmiany! Znacznie poprawiono tryb 3d i interakcje miedzy managerem a trenerami. Teraz podpowiadaja znacznie czesciej i na wiecej tematow, bardzo ciekawa opcja. Nowy kreator taktyk tez niczego sobie, powinien zachecic nowych graczy do sprobowania, bo nie wyglada to juz tak skomplikowanie. Interfejs tez bardziej przejrzysty niz kiedys ogolnie bardzo polecam! ps bez patcha tez da sie grac, jedyny blad jaki zauwazylem to co jakis czas bramkarz wychodzi poza 16tke i napastnik odbiera mu pilka i strzela do pustej. 2 razy w ciagu 20 meczy mi sie tak zdarzylo, wiec tez nie jest tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś