Dodaj do ulubionych

Na szybko - konferencja CD Projektu

17.11.09, 09:41
A z wieści innych, życie po wstrząsie dragonage'owym i modernwarfare'owym wraca powoli do normy.
---
u mnie nie tylko wraca do normy, ale wręcz trzęsienie jest coraz większe smile Im dłużej gram w MW2 tym bardziej jestem przekonany o genialności tej gry smile
Obserwuj wątek
    • hezron Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 09:49
      A ja jakoś zlałem na MW 2 i Dragonage...

Zmęczyła i zniecheciła mnie ta cała rozwrzeszczana kampania i sztuczne podsycanie atmosfery. Wszyscy się tak nagadali o tych jak to to nie genialne, że niedobrze już mi się robiło.

Poza tym: MW2 da się pewnie przejśc w jeden wieczór, płacić za to 120 zeta nie mam zamiaru, a trybu multi nie uznaję.

Dragon Age: "Szarzy Strażnicy" WTF??? Oryginalność pierwsza klasa...
    • i.sadhu Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 09:58
      @ hezron
      Jakbys kiedyś znalazł czas, to jednak spróbuj pograć w Dragon Age. Na 100% zmienisz zdanie, ta gra naprawdę jest oryginalna, mimo, że szarzy strażnicy to faktycznie obcykana nazwa wink
    • prezii Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 10:00
      Cd Projekt - czyli kto przejął kogo dla niewiedzących:
      zagraceni.pl/cdprojekt-i-optimus-kto-przejal-kogo
    • Gość: Wiedźmin2 Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.tvkstella.pl 17.11.09, 10:05
      W Rosji na targach "Igromir 2009" zaprezentowano (półoficjalnie?) Wiedzminia 2:

www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=26668.0
    • Gość: rawr Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 10:10
      hezron - witamy w życiu, jak było w tym bunkrze w którym się chowałeś?
    • symonia-i-nepotyzm Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 10:12
      Bez przesady, MW2 jest OK ale daleko jej do genialnosci.
      Singleplayer jest fabularnie na poziomie mulu (tylko efekty, efekty, efekty) natomiast multi nudzi sie dosc szybko (np. kompletnie nie rozumiem tego fenomenu, ze system losuje ciagle te same cztery mapy).
    • symonia-i-nepotyzm Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 10:14
      Aaa.. i zapomnialem dodac, ze ta najfajniejsza mapa (domek w lesie nad jeziorem) jest zawsze pomijana przez graczy. WTF?!
    • Gość: Cóż Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.tvkstella.pl 17.11.09, 10:16
      W Dragona sobie pogram, ale MW2 tez mi kolo pedzla lata i to kompletnie ;P.
    • hezron Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 10:21
      @rawr

Mój bunkier jest cudowny, przytulny i oldschoolowy mocno..
    • unk1nd Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 10:53
      Sławek, jak grasz w Last Stand to daj znać, chętnie się przyłączę
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 11:06
      Sławek, jak grasz w Last Stand to daj znać, chętnie się przyłączę

----

juz nie gram, wróciłem do zwykłego multi smile
    • k0d Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 11:18
      @hezron
      Mam dokładnie tak jak Ty. Zignorowałem obie pozycje ze względu na szum medialny. Jeśli chodzi o Dragon Age mam zamiar zagrać kiedyś, jak mocno potanieje.

Narazie wolny czas z przyjemnością dzielę pomiędzy FM2010 i Torchlight.
    • hezron Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 11:39
      @k0d

Ja tak samo, obie gierki kupię jak będe w jakimś Supersellerze czy czymś takim. Zwłaszcza MW 2smile
    • true_mayonez Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 11:42
      wychodzi na to, że na dzisiajeszej konferencji powinniście dowiedzieć się, że pod koniec 2010 roku dostaniemy wiedźmaka 2, demo na miesiąc przed premierą. ciekawe...

www.witcher.net.ru/modules.php?name=Articles&pa=showarticle&artid=322

jak ktoś lepiej zna russkij, to niech przetłumaczy bardziej:d
      wychodzi na to, że jeszcze nie wiadomo czy bedzie wersja na konsole. i to nie była półoficjalna prezentacja, tylko regularna zapowiedź, dla której targoi 'igromir' specjalnie zostały przełożone, coby CDP wyrobił się z prezentacją.

no to mamy Wiedźmaka 2 big_grinbig_grin jupi!
    • true_mayonez Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 11:50
      na zamieszczonym w linku screenie jest napisane mniej więcej:

- w marcu 2010 zaczynamy kampanię PR,
      - rosyjskojęzyczna strona, ponad milion userów.
      - nieustanna kampanie w całej growej prasie i poza prasą branżową.
      - wersja demo miesiąc przed premierą.
      -JWL, DVD wersja kolekcjonerska i 'suwenirka' - czyli jakaś specwersja z prezentami,
      - premiera gry w Rosji,
      - przez Wiedźmaka przenieśliśmy igromir 2010 na listopad

tak to leciałobig_grin chyba
    • Gość: sex Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 12:21
      sex
    • Gość: fafnir Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.tvkstella.pl 17.11.09, 12:32
      Tym razem kupie Wiedzmaka 2 w dnu premiery. No chyba ze wymagania beda jakies naprawde kosmiczne wink.
    • hezron Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 12:43
      Wiedźmak II

JEEEE!!!smile
    • Gość: kkm Re: Na szybko - konferencja CD Projektu IP: *.chello.pl 17.11.09, 12:50
      a na konferencji powiedzą ilu ludzi z roboty wywalili i ile gier stracili jako dystrybutor? I o tym w jakiej są pupie?
    • flexdamasta Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 13:31
      www.youtube.com/watch?v=Ku2Paodt1N0&translated=1
    • venmort Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 14:41
      @Don
      "Im dłużej gram w MW2 tym bardziej jestem przekonany o genialności tej gry".
      Czyli gry jednak ogłupiają wink
      Sad but true smile
    • shalick Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 14:57
      @venmort - oprócz głupkowatej fabuły MW2 jest całkiem ok.
    • galekanalek Re: Na szybko - konferencja CD Projektu 17.11.09, 19:58
      Modern Warfare 2 to gra sezonowa, więc nie wiem jaki sens jest czekać na kiepską grę, aż będzie tania - albo jest się trendy i gra w MW2, albo skupia się lepszych grach. Ten rok jest całkiem udany, więc jest w czym wybierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka