Gość: juhas IP: *.csk.pl 20.11.09, 12:17 no i git Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.sadhu Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 12:29 @jareq13 A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_head Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 12:29 Tez sie ciesze, bo ostatnio jednak cos mi chrupie w IWnet Choc nie jest tragicznie, ale jednak serwy dedykowane to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW2 TFU!!! Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 12:30 Normalności wraca i tam ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 12:36 @SS: "Trochę głupio się co prawda czuję, będąc wdzięcznym za to, co jeszcze miesiąc temu było dla nas, pecetowych graczy, absolutną podstawą, niezbywalnym prawem i oczywistą oczywistością, ale... trudno się mówi, takie czasy." To fakt, ale teraz każdy nowy FPS będzie reklamowany w ten sposób. Kiedyś nie było by to możliwe bo zawsze mieliśmy dedykowane serwery a teraz jak IW się wypięło to znów można to zachwalać jako pełnoprawny feature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezeter Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: 195.128.228.* 20.11.09, 12:49 aihs "a teraz jak IW się wypięło to znów można to zachwalać jako pełnoprawny feature " a co zrobil DICE? odrazu wypalil ze u nich beda dedyki no i bardzo dobrze bo IW faktycznie strzelilo sobie w stope. tzn ten IWnet dziala jako tako ale IMO (i nie tylko moim) dedyki sprawdzaly sie o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 13:03 @jareq13 A skąd wiesz? ---- wie i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:15 Hehe,przez 6 całych lat grałem w avp2 po sieci w najlepszych klanach,kolejne kilka czekałem na 3;D.Nawet sobie nie wyobrażacie jak kamień z serca mi spadł jak przeczytałem o tym,ze beda serwery dedykowane;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawr Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 13:18 Hm ale nie powiedzieli czy będzie można korzystać z myszki albo zmieniać ustawień graficznych, to teraz luksus przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_jareq13 Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.09, 14:01 mam przeczucie ze tata wchodzi mu do wanny i kaze szukac potwora z loch-ness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.09, 14:29 pewnie zwiazane jest tez z tym duzo kupy na jego szczurzej klacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 20.11.09, 18:13 No zobaczymy. Liczę trochę na powrót do korzeni - bo w dwójce, pomimo że wszystko lepiej wyglądało i brzmiało (zwłaszcza pulse rifle, to przez całą grę nie poczułem ani dreszczyka emocji, których jedynka dostarczała aż nadto. Nie mówiąc już o beznadziejnej, moim zdaniem, kampanii dla Obcego, który z tajemniczego robala biegającego z ogromną prędkością po sufitach zamienił się w powolne monstrum, wchodzące na ściany okazjonalnie, jeśli trzeba było dostać się do jakiegoś przejścia pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:38 "Wsparcie dla serwerów dedykowanych" - co to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.tosa.pl 21.11.09, 17:23 Jedni trzymają w tajemnicy przed innymi to co robią wieczorem przed komputerem, inni mają nieco bardziej wartościowe tajemnice, których nie powierzył im tata, książka ani telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś