Dodaj do ulubionych

W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery

IP: *.csk.pl 20.11.09, 12:17
no i git
Obserwuj wątek
    • i.sadhu Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 12:29
      @jareq13
      A skąd wiesz?
    • Gość: w_head Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 12:29
      Tez sie ciesze, bo ostatnio jednak cos mi chrupie w IWnet smile Choc nie jest tragicznie, ale jednak serwy dedykowane to podstawa big_grin
    • Gość: MW2 TFU!!! Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 12:30
      Normalności wraca i tam ma być.
    • aihs Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 12:36
      @SS: "Trochę głupio się co prawda czuję, będąc wdzięcznym za to, co jeszcze miesiąc temu było dla nas, pecetowych graczy, absolutną podstawą, niezbywalnym prawem i oczywistą oczywistością, ale... trudno się mówi, takie czasy."

To fakt, ale teraz każdy nowy FPS będzie reklamowany w ten sposób. Kiedyś nie było by to możliwe bo zawsze mieliśmy dedykowane serwery a teraz jak IW się wypięło to znów można to zachwalać jako pełnoprawny feature smile
    • Gość: cezeter Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: 195.128.228.* 20.11.09, 12:49
      aihs "a teraz jak IW się wypięło to znów można to zachwalać jako pełnoprawny feature smile"

a co zrobil DICE? odrazu wypalil ze u nich beda dedyki no i bardzo dobrze bo IW faktycznie strzelilo sobie w stope. tzn ten IWnet dziala jako tako ale IMO (i nie tylko moim) dedyki sprawdzaly sie o niebo lepiej.
    • slawomir.serafin Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery 20.11.09, 13:03
      @jareq13
      A skąd wiesz?

----

wie i już smile
    • Gość: :] Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:15
      Hehe,przez 6 całych lat grałem w avp2 po sieci w najlepszych klanach,kolejne kilka czekałem na 3;D.Nawet sobie nie wyobrażacie jak kamień z serca mi spadł jak przeczytałem o tym,ze beda serwery dedykowane;]
    • Gość: rawr Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 13:18
      Hm ale nie powiedzieli czy będzie można korzystać z myszki albo zmieniać ustawień graficznych, to teraz luksus przecież.
    • Gość: anty_jareq13 Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.09, 14:01
      mam przeczucie ze tata wchodzi mu do wanny i kaze szukac potwora z loch-ness
    • Gość: xyz Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.11.09, 14:29
      pewnie zwiazane jest tez z tym duzo kupy na jego szczurzej klacie
    • Gość: J-23 Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 20.11.09, 18:13
      No zobaczymy. Liczę trochę na powrót do korzeni - bo w dwójce, pomimo że wszystko lepiej wyglądało i brzmiało (zwłaszcza pulse riflesmile, to przez całą grę nie poczułem ani dreszczyka emocji, których jedynka dostarczała aż nadto. Nie mówiąc już o beznadziejnej, moim zdaniem, kampanii dla Obcego, który z tajemniczego robala biegającego z ogromną prędkością po sufitach zamienił się w powolne monstrum, wchodzące na ściany okazjonalnie, jeśli trzeba było dostać się do jakiegoś przejścia pod sufitem.
    • Gość: Magda Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:38
      "Wsparcie dla serwerów dedykowanych" - co to ma być?
    • Gość: użytkownik Re: W Aliens vs Predator BĘDĄ dedykowane serwery IP: *.tosa.pl 21.11.09, 17:23
      Jedni trzymają w tajemnicy przed innymi to co robią wieczorem przed komputerem, inni mają nieco bardziej wartościowe tajemnice, których nie powierzył im tata, książka ani telewizja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka