Dodaj do ulubionych

Robin Williams i gry

IP: 79.97.226.* 29.11.09, 14:55
boooring...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lerlitz Re: Robin Williams i gry IP: *.nj.pl 29.11.09, 15:01
      jak sie nie rozumie to pozniej jest boooring...

Dla mnie świetne tongue_out
    • hqpoznan Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 15:11
      Robin Williams jest swietny ;D ale nie wiedzialem ze az tak ;D ciekawe czy kiedys z nim gralem i ciekawe na czym gra na PC czy Xboxie
    • flawless.obi Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 15:16
      przekozacki filmik. ;p
      williams ma poczucie humoru i świetnie wychodzi mu nabijanie się z 10latków grających w gry po sieci. ; p
    • Gość: remigusz Re: Robin Williams i gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 15:25
      Williams pewnie sam kampuje ze snajperką.
      Co do polskich "gwiazd" to jakoś mi nie brakuje ich wypowiedzi o grach. W ogóle żadnych ich wypowiedzi mi nie brakuje.
    • Gość: koza Re: Robin Williams i gry IP: *.chello.pl 29.11.09, 15:26
      Genialne, tekst z dzieckime i francuzem smile!!! ogolnie polecam pełne show williamsa naprawde bomba 1,5 h śmiania się
    • Gość: koza Re: Robin Williams i gry IP: *.chello.pl 29.11.09, 15:27
      I OWN YOUR ASS smile hehhe swietne smile williams rzadzi, polceam jego pelne show
    • Gość: Krosz Re: Robin Williams i gry IP: *.as.kn.pl 29.11.09, 15:29
      @hqpoznan, "ciekawe czy kiedys z nim gralem i ciekawe na czym gra na PC czy Xboxie"

No mówił, że gra w Call of Duty, a zatem logiczne jest, że na PC. Czy widziałeś kiedyś, by człowiek przy zdrowych zmysłach grał w strzelankę na padzie?
    • hqpoznan Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 15:37
      Tak widzialem siebie przeszedlem CoD'a na kompie i xboxie i tak naprawde to ze granie w fpsy jest do d*py to jest to pieprzenie pecetowc'a co nigdy nie gral na konsoli. Taka prawda ze jak pograsz pare dni na padzie to tak samo ci sie gra jak na myszce.
    • Gość: koza Re: Robin Williams i gry IP: *.chello.pl 29.11.09, 15:42
      hqpoznan gadasz głupoty jak narazie to nie ma takiego pada który by dorównał dobrej myszcze i klawie, taka prawda. Grałem na xpudelku pc i playaku i nigdy nie pozbedziesz sztywnego ruchu. Może i uda się przyzwyczaić do pada, ten sam gracz grajac na myszcze bedzie miał lepsze wyniki
    • Gość: Myszka. Re: Robin Williams i gry IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 15:54
      Koza masz rację.
    • Gość: blantman Re: Robin Williams i gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 16:23
      Williams gra na xboxsie smile To pewniak bo to USA a nie Polska i tam CoD = PS3 i X360. W dodatku jak mówi o zeldzie etc to wiadomo że konsolowiec smile
    • dzierzba-pustynna Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 16:24
      Jak u nas ma być tak jak w Ameryce kiedy sam Sławek Serafin wolałby aby gry były w Undergroundzie, bo przecież wyjście gier po za świat "graczy pc" (którzy już i tutaj dali o sobie znać) to jedno z największych nieszczęść jakie mogło napotkać tę branżę.
    • Gość: ulb Re: Robin Williams i gry IP: *.chello.pl 29.11.09, 16:43
      Mówi się "kampi" czy "kampuje"?
    • ssen Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 17:28
      15 lat temu mowil w jakims wywiadzie ze naparza bodajze w dooma po sieci wiec chlopaki troche nieswiezy temat.
    • Gość: pepsi Re: Robin Williams i gry IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 17:41
      hehe super filmik gosc niesamowity dzieki za wstawke!! smile)
    • Gość: dgncrn Re: Robin Williams i gry IP: *.fork.pl 29.11.09, 17:44
      Z polskich "celebrytów", którzy mówili o grach to przecież mamy Piotra Rubika smile
    • Gość: q2 Re: Robin Williams i gry IP: *.cable.ubr19.sgyl.blueyonder.co.uk 29.11.09, 17:46
      swietnesmile))
    • crov Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 18:31
      "Robin Williams to zapalony gracz, wiecie?"

Wiemy, bo wymieniałem na forum GC te gwiazdy, które grają. Williams w BF2 podobno ostro ciął i prawdodobnie też w WoW. Vin Diesel gra bardzo dużo, m.in. w WoW. Mila Kunis i jej chłopak Macaulay Culkin pogrywają sobie w WoWa geekowsko.

Można znaleźć na YouTube wywiady z Vinem Dieselem i z Milą Kunis m.in. u Kimmela i Rossa, gdzie wypowiadali się na temat swojego growego nerdostwa. smile
    • slawomir.serafin Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 18:35

15 lat temu mowil w jakims wywiadzie ze naparza bodajze w dooma po sieci wiec chlopaki troche nieswiezy temat.

-----

a kilka lat temu przyznawał się, że kampi ze snajpą w BF2 (więc na PC, niestety)
    • ender140 Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 18:43
      no i dobrze, ze gry wychodza z cienia.
    • Gość: .asd Re: Robin Williams i gry IP: *.piastlan.net 29.11.09, 19:01
      z cienia ograniczeń +18.
    • billykid007 Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 19:27
      @koza

Ty serio nie próbowałeś.Od 7-miu lat gram na PC,a jak kolega dał mi "Iksiaste pudło" to myślałem,że się popłacze jak grałem w Bad Company...This is Madness!Ale przychodziłem do niego codziennie i po kilku tygodniach grało się płynnie i dużo lepiej niż myszka i klawa.
      1.Leżysz se i wcinasz pizze grając jedną ręką(myśli ktoś,że nie stać?)
      2.Gra wygląda realistycznie(po prostu tak się gra na padzie,wszystko jest płynne jak np.idziesz,wychylasz się).

Rozumiem,trzeba bronić swojego blaszaka,ale pad to naprawdę dobre rozwiązanie i wygodne.A to,że kupiłeś pad'a za "dwa pięćdziesiąt" to już twoja wina.
    • truten_org Re: Robin Williams i gry 29.11.09, 19:30
      @hqpoznan

Może niektórzy są w stanie szybko opanować FPSy na padzie, nie wiem. Wiem, że ja po kilkunastu latach gry myszą, żeby mieć takiego samego skilla na padzie musiałabym chyba na nowo się urodzić, albo przez najbliższe klika(naście) miechów trenować po kilka godzin dziennie. Pomijam już pływający celownik (wyhamowywanie) na najwyższej prędkości pada, bo to jedyne ustawienie, które w jakiś tam sposób da się porównać do myszki. Na wolniejszych celownik i postać zachowują się jak czołg.
    • Gość: stu Re: Robin Williams i gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 19:37
      Gawlinski z Wilkow, pyka w WOW'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka