Gość: Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 19:32 Szykuje się kolejna kara, której TP nie zapłaci... Też tak chcę ;-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnny Re: UOKiK przyjrzy się stawkom TPNetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.04, 20:32 Mam nadzieje, ze tym razem dobiora im sie do skory i cos jednak z tego bedzie. To co szanowna TPSA odstawia to jest bardzo delikatnie mowiac skandal i jakis absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam wszyscy mozemy wyrazic protest przeciwko TPSA IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 20:54 jak?wystarczy podpisac umowe np. z TELE2 i wszystkie rozmowy miedzymiastowe i na komorki ida nie przez TPSA tylko TELE2.a rachunka sa nizsze.ja tak zrobilem- a po miesiacu mialem dziwny telefon z TPSY-jakis facet przekonywal mnie zebymwrocil to TPSY.wysmialem biedaka....pamietajcie-przez TPSA placimy najwieksze rachunki za internet w europie.INTERNET w polsce jest najdrozszy w europie.przez TPSA.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sprengler UOKiK przyjrzy się stawkom TPNetu 23.03.04, 21:14 Postępowanie wyjaśniające UOKiK może poprzedzać wszczęcie postępowania antymonopolowego lub postępowania w sprawie praktyk naruszających zbiorowe interesy konsumentów. Nie powinno trwać dłużej niż 30 dni." Oby wdrozono postepowanie przeciw TPSA zmieniajace praktyki tego molocha.Mam tez nadzieje,ze nastapia nastepne.Dawno juz wiemy ,ze "mniejszy" nie znaczy glupszy czy slabszy, moze nawet dojsc dorozgrywki Dawida z Goliatem... kto wygral na koncu?TPSA powinna odpowiedziec sobie sama...a przynajmniej pani reprezenujaca TPSA w stosunku do prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajku Re: UOKiK przyjrzy się stawkom TPNetu IP: 195.150.116.* 24.03.04, 00:31 lol i niby cot to zmieni? buehehhee noł fakin łej, tp leje na wszystko od zawsze i jak narazie nie uwieze ze cos sie ma zmienic dopoki nie zobacze zmiany na swoim rachunku za net... oczywiscie chodzi o mniejszcze rachunki, ale srednio sie zdziwie jak ceny pojda w gore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neck Re: UOKiK przyjrzy się stawkom TPNetu IP: *.banpol.pl 24.03.04, 10:50 Dobrze,że są mozliwości ściągnięcia z Tepsy jakiejś kasy bo France Telecom wszystko by wypchał do Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyz TP SA niebezpieczne dla rozwoju przedsiebiorczosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:25 Praktyki TP SA sa niebezpieczne dla rozwoju przedsiebiorczosci w Polsce. Oczywiscie kazdy moze powiedziec, ze co go obchodzi rozgrywka TP SA z 20 operatorami internetu, ale tych 20 operatorow zaopatruje w siec kilkuset dostawcow uslug internetowych a oni juz setki tysiecy klientow. I teraz jak pewnego dnia TP SA przykreci kurek jak mialo to miejsce np. w Pozmanie (Poznanska siec miejska) to parenascie tysiecy firm z godziny na godzine utracilo mozliwosc funkcjonowania - nie bylo lacznosci do skrzynek poczty elektronicznej i stron www. Problem dotykal miedzy innymi uzytkownikow Allegro i O2. Licze, ze tym razem kara nalozona prze UOKiK bedzie dotkliwa i Tepsie nie uda sie wykrecic sianem. Nie dziwie sie ze dlaczego juz niczego nie chca nic sprzedac Kulczykowi - on zarabia a setki tysiecy firm dzieki temu traci - tak jak w opisanym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek TP już dość mocno tnie ruch... IP: *.kv.net.pl 24.03.04, 20:25 TPSA już obcina transfer z sieci komercyjnych do TPnet. Szkoda tylko że wśród poszkodowanych są w większości klienci TP (neostrada, dsl) mając ograniczony dostęp do zasobów. Wśród klientów do których serwisów WWW na skutek działań TP nie można się dostać występują też placówki niekomercyjne dla których opłaty abonamentowe wcale nie są niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAfAR A nasz rzad i tak w to wbija :/ IP: *.laczpol.net.pl 27.03.04, 08:18 Przeciez oni maja kase i dla nich zmiana na takim poziomie nie ma snaczenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś