szczqcz 03.12.09, 12:05 Niechże się ktoś dowie czy będzie splitscreen na PC. Denerwuje mnie ta praktyka że na konsolach jest, a te same tytuły na PC są wykastrowane. To jest powód do FFFFFUUUU- a nie jakieś tam dedyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project IP: *.multimetro.pl 03.12.09, 12:10 Hmm, shooter trzecioobosowy. Chodzi o to, że będzie trzeci bos? Na czym Wy to piszecie? Nawet przeglądarki w dzisiejszych czasach słowniki sprawdzają pisownię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project IP: *.multimetro.pl 03.12.09, 12:12 @szczqcz: L4D2 pozwala na splitscreen, tylko trzeba gdzieśtam pogrzebać. Nie sprawdzałem, ale na forum gry jest opisany sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project IP: *.chello.pl 03.12.09, 12:12 te fotki sa ciemne, w zadnym wypadku seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project 03.12.09, 12:20 @Z Wiem, gram w ten sposób w jedynkę i dwójkę z narzeczoną. Ale mnie delikatny wkurw bierze, kiedy wiem że mógłbym sobie np. w MW2 pograć czy inne Borderlands, które na konsolach splitscreen mają, a na PC nie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_mister_a Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project 03.12.09, 13:50 Cóż widze, że mamy inny pogląd na znaczenie wyrazu seksowne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzyka_w_kolanie Re: Seksowne fotki ze The Scourge Project IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:09 To na pewno przez te falliczne wylegarnie, na czwartej fotce... Odpowiedz Link Zgłoś