ciastoludek 19.12.09, 16:01 Super! Jeszcze tylko zostaje przekonać kolegę do kupna gry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryuk Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.chello.pl 19.12.09, 16:18 awesome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolmikepl Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.toya.net.pl 19.12.09, 17:08 No to bedzie zabawa. W mw2 tryb co-op tez nie byl zly, ale ja wole bardziej skradanki do co-opa. A propo MW2 dzisiaj zrobilem filmik: www.youtube.com/watch?v=hhu1MPsUGqg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypisany Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.lei3.cable.ntl.com 19.12.09, 17:32 @ciastoludek Właśnie. To będzie najtrudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allanon Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 17:42 AI żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
oglocdogg Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen 19.12.09, 17:59 Za prosty i wieje Assassinem. Te agzekujcje sa zbyt szybkie i nienaturalne. No, ale kolejna konsolowa gra, wiec czego tu sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas022 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.olsztyn.mm.pl 19.12.09, 18:15 Animacja bardzo klatkuje...no chyba że to wina filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopata Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 18:43 @oglocdogg: a ile wg ciebie trwa skręcenie karku, dwa tygodnie? Dla mnie nienaturalne jest jak dwoch gadajacych ze soba strazikow "nie widzi" kolesia zwisajacego ze sciany w oswietlonym miejscu, w paru metrach od nich. Ciekawe o czym byla ta rozmowa, ze ich tak pochlonela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.09, 20:17 hehe dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: 77.255.249.* 19.12.09, 21:10 Zapowiada się ciekawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
oglocdogg Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen 19.12.09, 22:42 @ lopata: nie chodzi mi tu o skrecanie karku, tylko ta opcja , ze zaznaczasz kilku przeciwnikow, naciskasz przycisk i on szybko strzela jak z automatu. ciekaw jestem czy istnieje ktos kto by tak potrafil. jest duzo uproszczen i nie mow ze tego nie widzisz, a przy odrobinie realizmu nikomu by sie nic nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen 19.12.09, 23:46 Tło stające się czarno białe kiedy jesteśmy w cieniu - BEZNADZIEJA. Ostatnia znana nasza lokalizacja przez wrogów (i widzialna na ekranie przez nas w postaci czegos na wzór cienia) - BEZNADZIEJA. Wyświetlanie napisów na ścianach - BEZNADZIEJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 09:40 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player1 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: 77.223.225.* 20.12.09, 10:48 @Bunch: weź chłopie nie narzekaj, nawet nie miałeś okazji zagrać a już biadolisz. Idź lepiej jakiś film z GTA IV zmontuj. Ja serię SC bardzo cenię, a że gra zawiera uproszczenia.. no cóż, gdyby miał choćby ocierać się o realizm przez duże "R", to byłaby dla większości graczy zbyt trudna i frustrująca. To jest gra i ma dawać frajdę z grania. Ja SP Conviction umieszczam na mojej liście pozycji obowiązkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuch333 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: 77.255.0.* 20.12.09, 11:03 spoko filmik coolmike. wrzucilem ci 5* niech wiedzą ze polacy nie gęsi i swoje montaze maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuch333 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: 77.255.0.* 20.12.09, 11:06 Gameplay wyglada fajnie, SC to klasyk, ktos napisale, ze wieje assasinem... wow SC był zaje..sta grą lata cale zanim ktos pomyslal o AC! Swoja droga spliter to 1 sza gra, ktorej zazdroszcze posiadaczom x360. (w mass effect nie gralem, też moze..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slok Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.09, 13:05 Czy mi się wydaje czy ta gra radośnie przycina na Xboxie? Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen 20.12.09, 13:41 Wszystko ładnie i pięknie ale coś mi nie daje spokoju... o już wiem, czy kooperacje zobaczymy również na PieCu? Wiem, oszalałem. Odpowiedz Link Zgłoś
oglocdogg Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen 20.12.09, 14:42 @ maciuch333: ... wlasnie, nim nie bylo AC zauwaz jak postac poruszala sie po gzymsie zwisajac na rekach. byly to wolne ruchy. a teraz praktycznie biegnie po tej scianie jak malpa. Kocham SC, mam wszystkie czesci i naprawde nie chce wysysac z palca problemow, ale co nas nauczyly poprzednie czesci to juz niech zostanie "tradycja". Na co mi super szybkie ruchy, czy strzaly do kilku przeciwnikow w czasie mniejszym niz sekunda. Czy to Was naprawde nie razi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: Kooperacja w Splinter Cell: Conviction prezen IP: *.kappa.com.pl 21.12.09, 03:28 bunch ma racje.. Odpowiedz Link Zgłoś