Dodaj do ulubionych

camping Sant Angelo

01.02.07, 20:05
Proszę o kilka informacji na temat campingu Sant Angelo.Będziemy tam
mieszkali w namiocie od 18.08.,czy da się wytrzymać temperaturę?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia74 Re: camping Sant Angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:24
      Byłam na tym campingu dwa lata temu.Duży i czysty.Super animacje dla
      dzieci,dyskoteki,wysteoy magików ,wieczorki dla doroslych i nie tylko.Mam dzieci
      w wieku 11 i 5 lat i by,ly bardzo zadowolone.Basen tez bardzo fajny.My bylismy
      od 18 czerwca do 1 lipca i bylo bardzo cieplo,ale dało sie wytrzymac.Noce były
      przyjemne i w namiocie spało sie nie zle.Jesli masz jeszcze jakies pytania to
      chetnie odpowiem,pozdrawiam
      • Gość: gramka5 Re: camping Sant Angelo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:41
        Dziękuję za odpowiedź.Mało jest informacji o tym campingu.Chciałabym wiedzieć
        jeszcze czy aquapark jest fajny i gdzie warto się wybrać na zakupy? Słyszałam
        też,że camping jest na cyplu i daleko trzeba jechać żeby się wydostać z cypla,
        a my chcemy pozwiedzać okoliczne miasta, czy to jest problem?
        • Gość: kasia74 Re: camping Sant Angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:11
          Park wodny jest ok.Bylismy juz w innych ale i tak sie nam podobalo.Bardzo fajny
          basen dla dzieci.Sa tez organizowane rozne animacje w takim namiocie
          cyrkowym,dla dzieci i rodzicow.Z Cavallino trzeba wszedzie dojechac autem,lezy
          na ubocu.Jesli chodzi o zakupy to do supermarcetu jest jakies 3 km,dobze
          zaopatrzony i tanszy niz na campingu.Jak sie wyjezdza z campingu to trzeba
          skrecic w lewo i prosto do skrzyzowania.na wprost zobaczysz sklep.Jesli chodzi o
          jakies pamiatki ,czy ciuchy to polecam Lido Di Jesolo ok. 5 km.Podaje Ci strone
          campingu www.santangelo.it.Pozdrawiam
        • Gość: kasia74 Re: camping Sant Angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:14
          Znalazlam jeszcze strone parku wodnego www.aqualandia.it
    • Gość: aga Re: camping Sant Angelo IP: 195.94.220.* 07.02.07, 15:57
    • Gość: aga Re: camping Sant Angelo IP: 195.94.220.* 07.02.07, 16:04
      Szkoda, że jedziecie w sierpniu, ja z rodziną jedziemy od 9 czerwca. Jak wrócimy
      mogę opowiedzieć jak było i przesłać fotki. Odezwij się pod koniec czerwca
      agasew@o2.pl
      Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: gramka5 Re: camping Sant Angelo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:43
        Dziękuję, oczywiście odezwę się.Mam bardzo miłe wspomnienie z Holandii sprzed
        dwóch lat.Pogoda nie była zbyt przyjemna ale poznaliśmy super ludzi i Polaków i
        Niemców, z którymi spędziliśmy wspaniałe dwa tygodnie, i z którymi do dziś
        utrzymujemy kontakty.Liczę na to,że w tym roku będzie też fajnie.Życzę Ci też
        udanych wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka