Dodaj do ulubionych

CoD4: MW2 Mod

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 10:46
www.moddb.com/mods/cod4mw2mod

Ciekawi mnie niezmiernie ten mod. Może go ktoś już testował ?
Obserwuj wątek
    • don_wroc_love Re: CoD4: MW2 Mod 23.12.09, 10:57
      nie bardzo rozumiem - przecież Mw2 to ponoć ZUO wcielone. Kiepska gra i w
      ogóle fail.
      chcesz się katować modem niszczącym mw1 ?

devilbig_grin
      • Gość: LordzFc Re: CoD4: MW2 Mod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 16:04
        Zawsze tak jest przy sequel'ach tongue_out

Grający w kozaków 1(mimo swojego wieku ciągle społeczność jest żywa wokół tej gry) mówią, że 2 jest do dupy, zatwardziali fani HoI 2, że trójka nie spełniła oczekiwań itd.
        • Gość: gość do>LORDFC Re: CoD4: MW2 Mod IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 16:27
          Proszę pamiętać ze MW2 zadowolił konsolowców.
          • lordzfc Re: CoD4: MW2 Mod 23.12.09, 16:43
            Chodziło mi tutaj o rynek PC
            • don_wroc_love Re: CoD4: MW2 Mod 23.12.09, 16:48
              hmm.. ależeco? że konsolowcy mają niskie gusta tak?
              a sam chcesz pograć w coś co da ci taką rozrywkę jak konsolowe mw2, tak?

hmmmm
              devil
              • lordzfc Re: CoD4: MW2 Mod 23.12.09, 17:37
                Nawet nic nie powiedziałem, że konsolowcy są be, a ty już mi wyskakujesz z takimi twierdzeniami ;P Ciekawi mnie mod i chciałem się zapytać czy ktoś już w niego zagrał. Zauważ, że nieco ponad miesiąc po premierze MW 2 już on wyszedł. To naprawdę szybko jeśli chodzi o czas produkcji modów. <br />
                <br /><br />
                Napisałem też, że mi chodzi o sam rynek PC'owy, gdyż portalach(nie tylko na gamecornerze) w sumie pojawiło się całkiem sporo głosów grymasu na te nowe CoD.
                • Gość: maciuch333 Re: CoD4: MW2 Mod IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 18:31
                  www.youtube.com/watch?v=4HA7Vse2RTk masz tu gameplay z tego moda na
                  highise. mapka wyglada fajnie ale strasznie martwo, widac ze engine mw2 jest
                  podpicowany. co do mechaniki gry to konkretny hipspray(w mw2 juz sie nie da) oraz
                  troche granade spam. ogolnie fajny pomysl, mody dobra rzecz, w sumie to naturalny
                  kierunek ewolucji na konsolach tylko cos sie boje ze sony,ms,acti i inni nie beda za
                  darmo swoich kanałow udostepniac. eh
                  • lordzfc Re: CoD4: MW2 Mod 23.12.09, 18:40
                    Ciekawie, ciekawie. Narazie jednak przechodzę Sup Coma i się nie skuszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka