ezronymius MAG - wrażenia cz. 1 07.01.10, 12:39 ludzie, dajcie se spokój z trollowaniem pad vs mysz. To tylko narzędzie. Jeśli ustawię pada na sensivity 90%, to mam obrót "głową" i 180 stopni w pół sekundy. Każdy gra na tym czym ma. Gram na padzie od 1,5 roku i wychodzi to zupełnie podświadomie - mikroruchy gałkami=odpowiednia akcja na ekranie. A zbyt szybki obrót bardziej przeszkadza. Niszczy odczucia fizyczne. Ba, odrzut spluwy z wibracjami pada, a bez włączonych wibracji - tu już jest różnica. Nie jestem jakimś wymiataczem, moje k/d w Killzone2, MW2, BF1943 a nawet SOCOM magicznie nie chce się wybić poza 0.5. I co? I nico. W MAGu, po 4 h gry zauważyłem, że mam k/d większe - 0,7. I co? I nic... Ważne, że gra się dobrze. IMHO, po co porównywać BCBF2 z MAG? Bo są czołgi? W BF1943 też są czołgi, są cele (5 flag). A jednak rozgrywka jest zupełnie inna. Duże mapy i dużo ludzi - rzeczywiście, MAG daje poczucie "linii frontu". Po prostu. Nie trzeba latać między celami jak w trybach "Domination" w MW2, bo jest wystarczająco ludzi by "pokryć je wszystkie". I w jakiej grze można zakrzyknąć "meeeeeeediiiiiiiiiiic!" (scena z ćwiczeń w filmie "Starship Troopers", kojarzy ktoś?) Gramy bo lubimy. Setting, challenge. Są ludzie którzy lubią cheatować i mieć 100.0 w k/d. I co? I chust z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimeq MAG - wrażenia cz. 1 IP: *.chello.pl 13.01.10, 11:23 Maszeruj Albo Giń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG-wez-leki MAG - wrażenia cz. 1 IP: *.chello.pl 13.01.10, 12:08 "Można niby szybko się czołgać, ale i tak będzie się wolniejszym od biegnącego." No kto by sie spodziewal... Odpowiedz Link Zgłoś