Dodaj do ulubionych

Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gamer...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 16:14
hehehehe czyli lepiej kupić osobno FC i FC2 bo wtedy jest się złotówkę do przodu xD
Obserwuj wątek
    • Gość: ffffffffh Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.net.inotel.pl 07.02.10, 16:15
      Wszystkie te gry to shit. Bad Company 2 o wiele lepsze.
    • Gość: Wicked Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: 188.33.140.* 07.02.10, 16:35
      Chyba skuszę się na paczkę rf1 i 2, bo jedynkę miałem oryginalną ale gdzieś zapodziałem płytki a mi się podobała, więc może sobie przypomnę. Guerille kupiłem za 17 zeta, więc ta promocja za 64 na impulse to...wiadomo gdzie mogą sobie wsadzić. Bioshock za 61 to też żadna promocja, w MM cały czas stałza 54.90 a na steamie była promocja za 20 zeta, poza tym teraz gdzieś w jakiejś kolekcji klasyki czy coś można go kupić w pudełkowej wersji za 24.90.
    • Gość: Z Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.mikolow.multimetro.pl 07.02.10, 17:18
      "hehehehe czyli lepiej kupić osobno FC i FC2 bo wtedy jest się złotówkę do przodu xD"

Nie jest się. Ceny są identyczne. PP zaokrąglił je po przeliczeniu euro na złote.
    • Gość: Mastabalast Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:55
      Proponuję nie przeliczać cen na złoty, tylko zostawić je w eurosach/dolcach.
    • Gość: sex Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:07
      sex
    • Gość: klops Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.rz.izeto.pl 07.02.10, 22:21
      ja radze omijać zakupy RF1 i RF2. Te gry niestety nie działają pod nowszymi kartami graficznymi i mają nikłe szanse odpalić na Vista czy Seven.
    • wincenty.okon Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 08.02.10, 15:22
      skoro sprzedają coś cyforowo to ma chodzić na każdym aktualnym sprzęcie. No już chyba takiej chały nie odwalają że wpychają coś niedostosowanego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka