kofe-inka 05.12.07, 13:09 Czy możliwe jest ze pójde do ery i na moją prośbe otrzymam biling rozmów mojego faceta? Słyszałam kiedys ze tak mozna. Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_err Re: mam pytanie 05.12.07, 13:14 Jesli nie jestes wlascicielem telefonu to nie ma takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kofe-inka Re: mam pytanie 05.12.07, 13:17 Tak też przypuszczałam, jednak znajomy mówił mi kiedyś ze tak włąsnie sprawdza swoją kobietę i też mi to radził bym sprawdzała swojego. Jednak gdybym nie zignorowała wtegy jego sugestii, nie byłabym teraz kobietą zdradzaną. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: mam pytanie 05.12.07, 19:08 tez mi sie wydaje ze nie mozesz poprosić o billing. a jaki ma wpływ sprawdzanie billingu na zdradę? nie na żadnego. facet tak czy inaczej by Cie zdradził tylko bys o tym wiedziała bądź nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: mam pytanie 05.12.07, 19:14 agiee1988 napisała: a jaki ma wpływ sprawdzanie > billingu na zdradę? nie na żadnego. facet tak czy inaczej by Cie zdradził tylk > o bys o tym wiedziała bądź nie. Jakas ty madra;] Znasz jej meza? wiesz lepiej? tylko pozazdroscic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: mam pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 20:00 Kopnij go w przysłowiowe cztery litery a nie proś o billingi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiee1988 Re: mam pytanie. do czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:54 a co to ma do rzeczy czy znam jej meza czy nie. mowie to co wyczytalam i co sadze. jak facet bedzie chcial zdradzic to ja zdradzi a jak nie to nie. przez spr billingu i domysle o kochance bedzie mogla co prawda w czesci zapobiedz zdradzie ale tez to zostawi jakis slad na przyszlosc przy kolejnym mezczyznie, czy przez to ze bedzie malo ufna; a moze dojdzie do zdrady zanim ona z nim porozmawia o ew zerwaniu?.a skad ona moze wiedziec ze wczesniej jej nie zdradzil? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: mam pytanie. do czekolady 05.12.07, 22:49 Gość portalu: agiee1988 napisał(a): > przez spr billingu i domysle o kochance bedzie mogla co prawda w czesci > zapobiedz zdradzie Wlasnie dlatego. ale tez to zostawi jakis slad na przyszlosc przy kolejnym > mezczyznie, Nie mierz wszystkich swoja miara... domniemam ze ona nie chce innego faceta. __________________________________________________________________ "When I think that I'm over you, I'm overpowered" Odpowiedz Link Zgłoś
caesariatus Re: mam pytanie 06.12.07, 13:35 Przy okazji... rozumiem, że otrzymać można wyłącznie biling dotyczący rozmów wychodzących z danego numeru? Odpowiedz Link Zgłoś
zimnyfacet Re: mam pytanie 06.12.07, 13:49 Jako że pracowałem w Erze, znam odpowiedź na to pytanie...a co do pytania poprzednika, dostaje się tylko billing rozmów wychodzących, chyba że było się w roamingu, wtedy też przychodzące... Odpowiedz Link Zgłoś
zimnyfacet Re: mam pytanie 06.12.07, 13:54 Do punktu Ery nie masz nawet co iść, wyjścia są dwa, zadzwonić do biura obsługi i zamówić billing pocztą (nawet na inny adres) albo sprawdzić w internecie na numerze. Ale obydwie sprawy łatwe nie będą, bo trzeba znać szczegółowe dane do tych informacji...konsultant telefonicznie nigdy nie poda Ci numeru telefonu, więc o billingu sobie z nim nie pogadasz... Odpowiedz Link Zgłoś