Dodaj do ulubionych

Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE

21.03.10, 19:24
Jakie są gry waszego życia? 10/10
3 warnuki:

1: 10/10 Takie, które na długo zostaną w naszej pamięci

2: Tanie. Niedługo jadę do empiku i mam zamiar się obłowić, a bogaczem nie jestem. Stare, dobre, są najczęściej tanie.

3: Mało znane. Dużo znam fajnych, popularnych gier, jednak najczęściej najlepsze gry są niedoceniane. Takie jak Giants obywatel kabuto, KOTOR 1,2 itp. To najważniejszy warunek

Ps: Jak już napisałem, najlepiej mało znane, nie komercyjne, ale inne też mogą być. Grafika też nie musi być zabójcza, gothicowa spokojnie mi wystarczy, ale też bez przesady ze starością.

PPs: Najlepiej po polsku. Mogą być autorskie spolszczenia, bo dobre, mało znane gry, raczej nie są po polsku

PPPs: Nie za bardzo stare... Najlepiej od 2000r. Najlepiej żadnych strategii i widoków z góry. Najlepiej w widoku 3 os.
Obserwuj wątek
    • don_wroc_love UT3 21.03.10, 22:37
      Unreal Tournament 3 -> 24.99 za wersję podstawową albo 29,99 za
      wersję ekstra klasyka gold z uaktualnieniem Titan Pack
      • don_wroc_love jeszcze 21.03.10, 22:42
        Bioshock - na pc do wyrwania za 30 zeta za nówkę na allegro, nie
        wiem ile w Empiq
        Brothers in Arms - na pc stare części za grosze, nówka (Hells Higway)za
        30 zeta, kolekcja za około 80
        Gears of War - pc - ~30 zł

• cypisek.org . 22.03.10, 08:13
      Darkness, Tenchu, The Thing
    • deamon-pl Re: Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE 22.03.10, 10:39
      Mafia to CLASS i chyba jest tania.
    • radek.zaleski Re: Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE 22.03.10, 11:06
      1. Deus Ex
      2. Seria Thief
      3. Cywilizacja, obojętne która wersja
      4. Przygodówki Lucas Arts
      5. Powodzenia!smile
    • slawomir.serafin Re: Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE 22.03.10, 12:36
      Space Rangers 2 - 29 zł. Mistrzostwo.
      • lordzfc Re: Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE 22.03.10, 16:43
        w cdaction kiedyś dali tą perełkę smile
    • lordzfc Re: Klasyczne, stare, tanie, niedocenione DOBRE 22.03.10, 16:42
      Warcraft 2 - drugiej takiej strategii nie znajdzie się - na allegro widzę go za 8zł. Warto wydać o ile nie razi grafika i dość stara mechanika. Ten tytuł to był coś.
    • tatita.s Moje 22.03.10, 17:57
      Warcraft 3 i Rayman 3
    • wasil91 M&M 28.03.10, 11:52
      Kroniki Might and Magic - Antologia. Kupiłem bodajże za 10 zł w Empiku, w pudełku
      znajdziesz M&M VI, VII, VIII, IX, Crusaders of Might & Magic, Legends of Might and Magic.
      VI, VII VIII to naprawdę dobre części, IX i Crusaders raczej średnie, a w Legends njiestety
      nie ma co grać bo to typowa sieciówka, a znam tylko jedną osobę która by w to grała ;P
      Gry są raczej stare, sprzed 2000 r. ale warto się z nimi zapoznać - bardzo dobre cRPG-i. A
      jeśli wolisz nowsze, to za 25 zł Dark Messiah of Might and Magic - dobra gra, z jeszcze
      fajniejszym multi big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka