mysliwy_z_kijem 26.04.05, 13:58 Nie wiem co by musiala takie dziewczyna zrobic, zebym nie widzial w niej tworzywa sztucznego. www.imdb.com/gallery/granitz/3015/Events/3015/ParisHilto_Grani_4834433_400.jpg?path=pgallery&path_key=Hilton,%20Paris Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysliwy_z_kijem Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:03 Nie o to chodzi trzydziecha. Kidys kobiety sie malowaly mocniej niz Paris na tym zdjeciu,ale mnie to absolutnie na razilo. Ta to ma zolozwatosc wypisana na twarzy, nawet jak ma niewielki make- up. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:17 Mam teorię, ze przeciwieństwa genowe sie przyciągają a podobieństwa odpychają. W realu to odpowiednik feromonaów, subiektywny odbiór (subiektywna ocena ładny/brzydki) płci przeciwnej. Na przykład dlaczego facetom podobają sie egzotyczne, inne od "tutejszych" kobiety? (kiedyś to było bardziej wyraziste, bo ludzie nie byli tak geograficznie "wymieszani") Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:00 Brrr. Kukla. Do tego sie tak dziwnie wygina... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:04 a co do pieknosci ze zdjecia to i tak takiej nie bediesz miał nigdy wiec po co nawet sie wysilasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy_z_kijem Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:08 Zycze ci boski, zeby twoje BMW wystarczylo na taka "pieknosc" i zeby urodzila ci 5 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:11 prawda jest taka ze kazdy kto ją zna(wielu nie zna) o niej marzy bo ona ma wszystko, niedosc ze sliczna bo sliczna jest to jeszcze bogata, znana i młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:09 Boski to jest pieknosc??? A fuj.Ona ma tylko duzo kasy . No ciekawa jestem jak w takim razie wyglada Twoja panna . Piekna to jest np.Kasia Kraszewska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:13 a kto to jest kasia kraszewska? ps. pokaz mi 10 takich pienosci na ulicy idc np. przez krakowski rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:17 Kasia Kraszewska to modelka .Byla Borka , Salety no i nie wiem jeszcze kogo . Moze sie za dobrze nie prowadzi , na pewno nie jest cnotliwa , ale jest sliczna .Chociaz tez troszke zrobiona ( usta , biust). Zapraszam na warszawski rynek , z pewnoscia spotkasz ladniejsze od tej Twojej :pieknosci".No nie , rozwalies mnie , a ja Cie lubilam.Taki kiepski gust masz. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:19 to wiem chyba która , gdzieś mi w jakiejs gazecie jej fotka przeleciała. Ale przeciez ona jest mało znana wiec czemu akurat ją wymieniłas? Złoze sie ze gdyby p[ariś przeszła sie przez warszawski rynek to wszscy by sie gapili:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:24 Nie ulega watpliwosci , ze wszyscy by sie ogladali .Mimo grubego szmalu ma wyjatkowy tandeciarski styl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: o jejku juz nie wiesz jak mnie sprowokować 26.04.05, 14:27 przeciez ona bardzo drogie i czesto dobrane ciuchy nosi, my najczesciej widzimy ją na jakis imprezach lub pokazach gdzie faktycznie jest ubrana ze az sie swieci ale na codzien ona sie ubiera bardzo gustownie. Raz wpadłem na jakies przypadkowo zrobione foty gdzie mi sie bardzo podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec liwia ale ta kasia jest bardzo młoda , popatrz 26.04.05, 14:38 www.supermodelki.pl/supermodelki/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=708&tt=0 1984 to 4 lata mniej niz ja! pozatym zodiakalnym barankiem jest jak i ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: liwia ale ta kasia jest bardzo młoda , popatr 26.04.05, 14:55 Boski trace do Ciebie caly sentyment , nie wiesz jednak co jest piekne . Paris nalezy do grupy kobiet , ktore swoja kariere zawdzieczaja pieniadzom tatusia , tak jak np.Tori Spelling ( tez jest paskudna ).Zadna z nich nie jest ani piekna ani utalentowana. 4 lata roznicy to chyba ok? No ale rzeczywiscie rocznik 1985 jest lepszy , he he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: liwia ale ta kasia jest bardzo młoda , popatr 26.04.05, 14:59 nie trac sentymenu:) to nie powód aby sie obrazać(co innego polityka). Co do pieniedzy to nie jestem takipewny bo np. ksiezniczka Stefiania z Monako gdy była młoda tez za wszelka cene próbowała a wysżło jak wyszło mimo ze i pieniadze były i znani rodzice. 4 lata powiedasz hmm w sumie to ona ma juz 21 lat jak dobrze licze czyli w sumie masz racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: sadzisz a moze ty sie pokaz to cie ocenimy 26.04.05, 14:17 W/g mnie ona nie ma za grosz gustu. Nie podoba mi sie i tyle. No Ciebie to widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Nie jesteś dla mnie żaden guru 26.04.05, 14:20 aby mnie oceniać. Sama wiem jakie mam plusy i minusy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:10 taaaa... tyle w niej naturalnosci co w tancerkach w klubie go go... Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:33 no nie mialabym nic przeciwko temu, zeby tak wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 14:42 a ja w zyciu bym nie chcial tak wygladac!!! Male oczka, swinskoscia zalatujace, dziwny grymas ust, farbowane wlosy.. okropna, prosba o rozum w glowie. Poza tym, kobitki, nie zapominajmy o jednym: pewnie, ze gwiazdy wygladaja wspaniale, maja super fugury, sa dobrze ubrane, pachna drogimi perfumami i maja nienaganny makijaz, ale: 1. photoshop moze zdzialac cuda 2. Jakbym miala sztab dietetykow, prywatnych trenerow, chirurgow plastycznych i kosmetyczek oraz kasy tyle, z enie wiadomo na co wydac bo i tak wszytsko sie jzu ma, to tez bysmy tak wygladaly!!! A poza tym, ile z nich moze sie pochwalic w miare szczesliwym zyciem? Bez kuracji antyalkoholowych, antynarkotykowych, leczonych depresji, samotnosci, paparazzi na kazdym kroku? To ja dziekuje za taki wyglad, wole wygladsc, jak wygladam, miec grono przyjaciol i nie bac sie wyjsc wieczorem czy nawet narozrabiac, bo na mnie paparazzi nie poluja ( jeszcze:)i byc zdrowa psychicznie i fizycznie i wszytsko zawdzieczac sobie, wlasnym umiejetnosciom, wiedzy i inteligencji, a nie kasie. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Nie podoba mi sie 26.04.05, 15:10 mysliwy_z_kijem napisał: > Nie wiem co by musiala takie dziewczyna zrobic, zebym nie widzial w niej > tworzywa sztucznego. Obawiam się... że wystarczyłoby, gdyby stanęła obok ciebie i kiwnęła paluszkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś