sousuke 27.03.10, 16:06 Fajnie wygląda, czekałem na coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eloshav Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:09 gra dopiero jest ukonczona w 60% wiec czego sie spodziewac po tak wczesnej fazie Odpowiedz Link Zgłoś
dyefox Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:25 Pomineliscie istotna informacje w newsie Caly czas RTW prowadzi nabor do zamknietej bety ktora trwa mniej wiecej od grudnia juz. Zapraszam wiec do rejestracji na chwile obecna calkiem spora grupe testerow stanowia polacy i dosc niespodziewanie wyszlo ze jeden z developerow ma polskie korzenie . Z faktu bardzo rygorystycznego NDA za duzo powiedziec nie mozna ale odnosnie samej rozgrywki moge powiedziec ze jest niesamowicie intuicyjna zarowno dla kryminalistow jak i policjantow. Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Globalne GTA 27.03.10, 16:26 jeśli za to płaci jakiś abonament to na pewno z tej gry zrezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jediwolf Re: Globalne GTA 27.03.10, 17:32 gra bardzo przyjemna, jak nie przepadałem za gta to tutaj gra się bardzo miło. Parę rzeczy muszą dopracować. A skąd wiem? Otóż jestem zostałem wybrany na beta-testera;] Odpowiedz Link Zgłoś
ullb Re: Globalne GTA 27.03.10, 17:48 Ja też już zostałem wylosowany, ale dzięki temu systemowi 'sesji' nie byłem w stanie jeszcze zagrać. No bo kto normalny gra w sobotni wieczór.. <trollface> @deamon-pl Z tego co słyszałem na grę NIE będzie nałożony żaden abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
mindmaster Re: Globalne GTA 27.03.10, 18:05 no nareszcie coś o All Points Bulletin ta gra wymiata mam nadzieję że nie będzie płatna Odpowiedz Link Zgłoś
keep_right Re: Globalne GTA 27.03.10, 19:48 ja w ankiecie do bety zaznaczylem ze jestem z prasy ;P, jak cos to sie powolam na lokalna gazete z sekcja z grami Odpowiedz Link Zgłoś
epic_rulez Re: Globalne GTA 27.03.10, 20:48 Mialem okazje pograc bo dostalem klucz do bety. Fizyka jazdy jest slabsza od tej w gta3... Strzelanie wyglada ubogo a instancje sa strasznie male. Jedyna rzecz, ktora mi sie spodobala to customizacja bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
sex-login Re: Globalne GTA 27.03.10, 23:02 aż się wypowiem.. tak się składa, że gram w betę .. niestety, straszna jest w tej grze fizyka jazdy jak wspomina przedmówca.. jak na razie świat jest bardzo ubogi, więc gra głównie polega na złapaniu jakiejś misji i w ramach niej bronienia danego punktu.. czy intuicyjna ? niby tak, biegasz, jeździsz a strzelasz celownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
nycus91 Re: Globalne GTA 27.03.10, 23:18 mam pytanie.. czy wiadomo cos na temat tego czy wyjdzie beta tej gry? Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Globalne GTA 28.03.10, 01:08 potwierdzam, jestem w CB i musze przyznać że gra ma potencjał Odpowiedz Link Zgłoś
el_rybnik Re: Globalne GTA 28.03.10, 11:20 "The game will be available as a full-price PC title. We'll offer you flexibility on ongoing costs to guarantee great value - APB won't require a subscription commitment, nor will it rely on traditional micro-transaction offerings." Cytat z FAQ na stronie gry, w którym dowiadujemy się że nie trzeba będzie niczego płacić miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 14:24 poprawią styl jazdy, strzelanie i jestem gotowy zabierać się za ten tytuł. Zapowiada się fajny pościg za bandytami. Wreszcie przyskrzynię kilku ważniaków Jak EA zabierze się za coś to nie może nie wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Globalne GTA 28.03.10, 16:00 Ile za miecha? Jak się dowiem to się zdecyduję, bo to chyba jest kluczowy motyw dla tej gry. Będzie drogo nikt nie będzie grał, będzie rozsądnie, w granicach 20-30 zł m-ce zagram. Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 17:12 @dj_sasek Płacisz ras i grasz cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Globalne GTA 28.03.10, 18:54 @zycie_is_simple W takim razie tytuł obowiązkowy dla każdego fana GTA, Mafii i innych tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
pikej6 Re: Globalne GTA 28.03.10, 23:07 no tak, mój tytuł obowiązkowy, ale fanem nie jestem www.gameo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_is_simple Re: Globalne GTA 28.03.10, 23:36 ja czekam aż GC coś więcej nam opowie o tej grze Odpowiedz Link Zgłoś