Dodaj do ulubionych

wyglad forum

11.10.10, 21:44
musze powiedziec ze wyglad forum...to poprostu zenada,wszystko bez ladu i
skladu,gowniane drzewka itp itd.

Nie mozecie zrobic podobnie jak jest na innych forach?
tematycznie gry ps3 ,xbox360 itd? ,przeciez tak jest latwiej okielznac ten
burdel ktory tu jest.
Czesto chcialbym cos napisac ale kiedy tylko zagladam na forum to mi sie
odechciewa od samego wygladu.sciana
Jesli chcecie byc oryginalni, to moze poprzez tresc a nie dziadowski wyglad.

no a teraz do roboty, zaprzednijcie kogo trzeba i ladnie wszystko
posegregujcie tematycznie suspicious
Obserwuj wątek
    • gladiac Re: wyglad forum 11.10.10, 21:48
      zapomnialem dodac ze oprocz segregacji tematycznej , zmiencie kolorbo choc lubie
      pomarancze to wole je jesc a nie dawac sobie po oczach

ps.architekt strony powinien trafic do piekla Dante'go hehe devil wink
      • sora_no_iro. Re: wyglad forum 11.10.10, 23:00
        No, najfajniej to nie wygląda, chociaż idzie się przyzwyczaić. Ja ze skromnych życzeń to poproszę domyślnie rozwinięte drzewka, na miłość boskątongue_out Zawsze jakiś początek, chociaż gruntowne zmiany są potrzebne. Forum rozwinęło się na tyle, że jest kompletnie nieczytelne. Ja jedynie patrzę na "najnowsze wypowiedzi", bo brnąć głębiej mi się nie chce. Ten endżin chyba nie jest aż tak lewy, że nie da się tego ubrać w grafikę, avatarki i sygnaturki też byłyby sympatyczne o pw i innych statystykach nie mówiąc. Obecnie jest podział na "stare forum" oraz "to drugie badziewne" co aż nie wypada, skoro nowe ma być tym oficjalnym. No chyba że powstało jedynie w celu odciągnięcia trolli takich jak ja od staregotongue_out
      • dead.space Re: wyglad forum 12.10.10, 14:23
        Obecne forum przypomina mi pierwsze fora na swiecie, suchy tekst i drzewka
    • gladiac Re: wyglad forum 11.10.10, 23:12
      i najwieksza glupota!!!!! po co robic 2 fora i do tego nie kompatibilne ze soba???
      np.temat o "Castelvan'i" wchodze na stare forum fajnie przejrzyste posty,wchodze
      na super wypasione nowe ten sam temat -mamy drzewka i zupelnie inne posty.
      Wiec czemu wlasciwie ma sluzyc to nowe i stare forum?? jest jakas logiczna
      odpowiedz??

tak myslalem ze nie ma-acha jak by co moja noga juz wiecej nie powstanie na
      tym.."nowym" bo stare jest piekne, przejrzyste i w normalnych kolorach.

a temu co mial ta wielka mysl o "nowoczesnosci" to wspolczuje ,zeby sie tylko
      nie bral za ulepszanie calego swiata bo to juz chyba by byl kres cywilizacjibig_grin
      • vaderpl Re: wyglad forum 12.10.10, 00:43
        Na forum przydałby się " Shoutbox" to "szybkie forum jest dość dziwne ale
        pomocne to jak "news tematowy?" Sam Wygląd "Starego Forum" jest dobry,tylko brak
        mu Shoutboxu! jest pomocny!
      • arczisan Re: wyglad forum 12.10.10, 01:49
        Ja szczerze powiem, że zupełnie nie rozumiem dlaczego powstało nowe forum. Jego sposób działania i wygląda jest tak cholernie nieforumowy i jednocześnie na starcie odpycha.
        Chociaż z drugiej strony na stare forum nie mogę się zarejestrować z powodu nie przysyłania maila, do ludzi którzy chcą zostać nowymi użytkownikami starego forum.
    • marko1005 Re: wyglad forum 12.10.10, 07:35
      Rozwinięte drzewko na starcie i kolor tła ciut ciemniejszy smile
    • wnzw Re: wyglad forum 13.10.10, 14:13
      wygląd tego forum to jedna wielka tragedia, jak mam coś tu znaleźć, przeczytać
      to przeżywam horror.<br />
      <br />
      Dopisujcie się wszyscy, może coś zdziałamy i to się nareszcie zmieni : /
    • trupus Re: wyglad forum 13.10.10, 14:31
      Stare forum pochodzi z czasów przed Agorowskich, po "skomercjalizowaniu" Poly
      zostało dodane nowe forum na silniku Agory. Podejrzewam że takie były wytyczne z
      góry, na szczęście stare forum nie zostało ruszone. Nie spodziewał bym się też
      jakichś gigantycznych zmian na nowym forum ten silnik jest jaki jest...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka