rock307 Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 18:36 Duke Nukem wszystko na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
moorvay Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 18:38 Max Payne JC Denton (Deus Ex) Bezimienny, Morte (Planescape) 47 (Hitman) Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Bohater 14.11.10, 18:46 Raziel z Legency of Kain oraz Duke Nukem i duet Scorpion i Sub Zero z Mortala, nie wiem czy tą postać można zaliczyć bo oniej dobrej gry nie było oprócz scroolownej bijatyki od Capcom, mam namyśli The Punisher. Odpowiedz Link Zgłoś
zergadis0 Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 18:46 Dante - Devil May Cry (zwłaszcza 3) Travis - No More Heroes Squall - Final Fantasy VIII Rinoa - Final Fantasy VIII Tifa - Final Fantasy VII Yukari - Persona 3 Yukiko - Persona 4 Rise - Persona 4 Luca - Ar Tonelico II Cloche - Ar Tonelico II Shiki - The World Ends With You Manaka - Love Plus Arcueid - Tsukihime Akiha - Tsukihime Rin - Fate/Stay Night Irina Vladimirovna Putina - My Girlfriend is the President Tomoyo - Clannad W sumie pewnie mógłbym jeszcze wymienić kilka postaci, które akurat teraz mi nie przychodzą do głowy, ale i tak już wyszła mi najdłuższa lista w tym temacie, więc już dam sobie spokój . Odpowiedz Link Zgłoś
tira66 Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 18:52 TIRA soul calibur 3 RIKKU final fantasy X-2 RUSH SYKS last remnant dante dmc3 Odpowiedz Link Zgłoś
edgeworth Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 19:52 >Love Plus tinyurl.com/36hj7xp Odpowiedz Link Zgłoś
shunkan Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 18:59 Dante z DMC Kratos z GoW Nasz wspaniały Bohater czy też Król z Fable John Marston z RDR ...no i na koniec Nieśmiertelny Capitan Price z Call of Duty Odpowiedz Link Zgłoś
geto Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 19:27 Dante - DMC Rayman - Rayman Luigi - Mario Samus - Metroid Odpowiedz Link Zgłoś
xibron Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 19:48 Bohaterów gier zwykle dzielę na bardziej lubianych, neutralnych i bardziej nielubianych... ale żeby ulubionych? No, spróbujmy:<br /> - Dante z DMC<br /> - Marcus Fenix z GoW<br /> - Cpt Forge z Halo Wars<br /> - Mordin Solus z ME2<br /> - Sam Fisher z SC<br /> - Eddie Riggs z BL<br /> - Master Chiefa z Halo też bym chyba dorzucił<br /> <br /> Kurde, jednak nie mogę mieć tych ulubionych... po prostu, nie ma bohaterów ulubionych, sa tylko ci ociekający zayepistością, którymi cholernie przyjemnie się gra i cholernie przyjemnie się ich ogląda i słucha. A ich lista jest naprawdę długa. Odpowiedz Link Zgłoś
robito Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 19:52 Wario - Wario Land, WarioWare Samus - Metroid Kratos - God of War Odpowiedz Link Zgłoś
pozytrum Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 19:55 Qui-Gon z gry Star Wars: The Phantom Menace Reyman Bohater GTA1 Odpowiedz Link Zgłoś
miki120kznw Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 20:11 miejsce 1. Geralt - Wiedźmin miejsce 2. Ezio Auditore da Firenze - Assassin's Creed II miejsce 3. Książe - seria Prince of Persia miejsce 4. Chuck Greene - Dead Rising 2 miejsce 5. Bezimienny - seria Gothic Odpowiedz Link Zgłoś
kuti69 Ulubione postaci z gier 14.11.10, 20:35 Kratos -'God of War' Carl Johnson -'Gtaan Andreas' Tommy Vercetti -'Gta:Vice City' John Marston-'Red Dead Redemption' Joker-'Batman:Arkham Asylum' Grom Hellscream-'Warcraf 3' Sir Daniel Fortesque-'MediEvil' Sagat-'Street Fighter' M.Bison-'Street Fighter' Odpowiedz Link Zgłoś
marcin78232 Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 20:28 Gordon Freeman, Bezimienny, Max Payne, Ezio, Gwynbleidd, Ja (fallouty, obliviony itd.) I dalej nie chce mi się przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
frankie Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 20:49 The Best -> Garrett z serii Thief 2) Sam Fisher z serii Splinter Cell 3) Max Payne 4) Duke Nukem Odpowiedz Link Zgłoś
gnysek Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 21:01 Crash Bandicoot Solid Snake Nathan Drake Odpowiedz Link Zgłoś
ministerzdrowia Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 21:27 Guybrush Threepwood, Gabriel Knight. Ze współczesnych to raczej John Marston. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 23:11 ahhh... niestety mój bohater nie ma szans z bohaterami gier z ostatniego pokolenia, bo młodzież go po prostu nie zna... bo to facet z gry z 1997 roku Caleb z "Blood" Odpowiedz Link Zgłoś
stefano.nch1991 Re: Ulubione postaci z gier 14.11.10, 23:43 Wszyscy zapomnieli o Ethan Mars (Heavy Rain) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczne_oko Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 00:13 Final Fantasy 7 = Tifa Lockheart Chrono Trigger = Crono Star Ocean Second Story = Dias Star Ocean TEoT = Albel Nox Xenosaga = Ziggurat 6 "Ziggy" I wiele wiele innych, te tak na szybko mi sie nasunely na mysl Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 00:24 Lightning - Final Fantasy XIII Lord Lothar - Warcraft II Auron - Final Fantasy X i może kiepski to bohater, ale jakoś przywiązałem się do niego: Agro - Shadow of the Colossus Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor9667 Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 07:33 Według mnie króluje Crash i Spyro . To klasyki i chyba każdy ich uwielbia Oczywiście mam na myśli ich starsze wersje gdy w grach jeszcze nie chodziło tylko o zabijanie potworków ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 08:52 @don_wroc_love - Ja znam Caleba Pytanie powinno brzmieć o ulubionę grę :] Bo jaka to frajda grać ulubioną postacią w kupę? Lepiej już grać znienawidzoną osobistością w świetną grę. Że też tak sobie powiedziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
skrutten Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 09:36 Generalnie, do bohaterów gier mam stosunek obojętny. Choć zdarzają się czasami jakieś ciekawe postaci drugoplanowe, np. w GTA 4, Alanie Wake'u, Mafii, RDR. Jeśli jednak musiałbym koniecznie wybrać swojego ulubieńca (a właściwie ulubienicę), postawiłbym na Trip z Enslaved. Jedna z niewielu naprawdę "żywych" postaci z gier. Odpowiedz Link Zgłoś
przemopdx Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 12:27 Hmm, ciężko wybrać, ale: Zack Fair - Final Fantasy Aqua - Kingdom Hearts Roxas - Kingdom Hearts Ryo Hazuki - Shenmue Rubi - Wet Tweek - Fur Fighters No i moja ulubiona postać ever (w sumie na upartego można uznać, ponieważ gry były też wydane min. na N64 i PSP): Asuka Langley Soryu - Evangelion Odpowiedz Link Zgłoś
phreneticus Ulubione postaci z gier 15.11.10, 13:09 - Cloud z ff7 - Sonic, Mario, Wario i Crash Bandicoot - wszystkie statki z wszystkich Wipeout'ow :] - Solid Snake - Kratos Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 13:12 Jim Raynor ze Starcrafta Sam Fisher ze Splinter Cell Alyx Vance z Half-Life 2 Odpowiedz Link Zgłoś
xsomx Re: Ulubione postaci z gier 15.11.10, 16:10 1.Pierwszy jest Niko, a konkretnie za ten dialog z Romanem: Roman: NICO!!! Nico: What? Roman: F*CK YOU! 2. Roman Belic 3. Ezio 4. Kratos 5. Nathan Drake 6. Uncle Mario Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Brak pomysłów 15.11.10, 16:39 Ja uważam, że główni bohaterowie w nowych grach są cholernie bezpłciowi i pozbawieni charakteru. Spójrzmy tylko jak wyglądają - 9/10 z nich to napakowani bruneci bez żadnych wad (Drake, Auditore, Fenix, Sevczenko). Moimi ulubionymi są chyba Jak i Daxter (szczególnie Dax o niebanalnym charakterze). Odpowiedz Link Zgłoś