Dodaj do ulubionych

forza 3 vs gt5 - screeny

IP: *.home.aster.pl 24.11.10, 13:54
www.gamersmint.com/forza-3-vs-gran-turismo-5-hd-identical-screens-comparison
ciekawe
Obserwuj wątek
    • dewon Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 14:13
      win GT5 i tyle
      • wujekstanek Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 14:19
        nie widzę sensu tego porównania
        • fix_poland Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 14:31
          GT 5 wygrywa ale to nie jest zaskoczenie .
          • arczisan Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 14:42
            Na chwilę obecną po kilku komentarzach na różnych portalach, fizyka samochodu wypada lepiej w Forzie. GT5 ma za to warunki pogodowe, dzień i noc, a co najważniejsze multum ciekawych wyścigów, Nascary, Indianapolis, karty, rajdy, stare samochody itd. W Farza 3 spędziłem ogrom godzin, ale z całej listy eventów przeszedłem może z 30%, po czym mnie znudziła.
    • rivriet Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 15:14
      Jaki sens mają screeny cyknięte w trybie Photo Mode z dodatkowymi efektami graficznymi typu blur?
      • tieu Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 15:39
        Może dajmy porównanie Standard Cars vs Forza wink?

Albo najlepiej! Forza 4 vs GT5.
    • anonim1979 Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 16:24
      KOMPLETNY idiotyzm - porównanie ściemnianych pic-na-wodę obrazków fotomode z jednej gry do drugiej...
      Co za pokrycie to ma do tego jak wygląda naprawdę gra?
      Proszę wziąć i porównywać samą grę a nie materiały dla prasy. devil
      Dla Gt5 choćby te
      www.jeuxvideo.com/screenshots/images/00017/00017448_410.htm
    • blademaster_pl Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 16:30
      Nie ma co porownywac.Gran Turismo 5 wygrywa pod wzgledem grafiki i torow.
      W gt5 jest super wygladacy rzym,wlochy i jeszcze sa super wygladajace tory w zimie,na pustynii no poprostu super.

Samchody tez niezle dopracowane a te 800 bez kokpitow to mi nie przeszkada bo ja gram z widokiem od tylu samochodu i widze caly tor i samochod big_grin
      Szkoda ze dzisiaj sklep od ktorego kupilem na GT5 na allegro jeszcze dostawy nie mial.
      Dopiero w poniedzialek/wtorek sobie pogram Chlip Chlip uncertain
      • tieu Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 17:35
        www.jeuxvideo.com/screenshots/images/00017/00017448_410.htm
        No świetnie to wygląda... Pustkowie...

800 samochodów żywcem z GT4... Mała różnica.

Niektóre tory wyglądają słabo z tego co czytam. Grafika w GT5 jest nierówna strasznie.

Blejdmaster
        Dalej oglądaj filmiki kręcone kalkulatorami smile.
        • pimpnino Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 17:43
          Ten shot na prawdę pochodzi z GT5?
    • dc_gt Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 17:49
      No na zdjeciach jest masakryczna roznica jednak dopiero jak sie wlaczy gry widac jaka przepasc dzieli obydwa tytuły. Nie wierze ale obecna na rynku wersja gt 5 jest jeszcze lepsza niz wersja, ktora recenzowalem ponad miesiac temu! Najlepsze zagranie jest z tymi wszystkimi ficzerami, ktore sie odblokowywuje wraz z postepem w grze. Zniszczenia na 40 levelu są znacznie lepsze niz te z serii burnout. Z kazdym wyscigiem odkrywamy coś nowego. Ta gra to tytuł na całe lata. Gram w nią od ponad miesiaca praktycznie dzien w dzien a widzialem moze 1% tego co ta gra oferuje. Nie wiem jak oni w tak relatywnie krotkim czasie zdazyli stworzyc takie cudo. Kaz to chyba jakis cudotwórca jest. Brawissimo!
      • tieu Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 18:25
        Zniszczenia lepsze niż w Burnoutcie xD? Weźcie zbanujcie już te dziecko wink
      • huberotfm fm3 vs. gt5 24.11.10, 21:07
        och tak sam Bóg dc_gt przemówił! Biada niewiernym którzy smią wątpić w jego słowa. A co do tematu strasznie puste te tory w GT5 i cienie też takie słabe ale ogólnie grafika jest ładna ale Forzy 3 nie niszczy takie moje zdaniebrawo
    • sora_no_iro. Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 18:27
      Grafika gt5 zawodzi i tyle. Opinie osób z listy na psn. Dla fanów symulacji spoko gierka, ale graficzne zboki jak ja nie mają czego tu szukaćtongue_out
      • pimpnino Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 18:51
        Niektórym to wydawcy chyba płacą, żeby robili reklamę zachwalając ich produkcje. A może nie płacą? Sami z siebie robią idiotów?
      • shokako Re: forza 3 vs gt5 - screeny 25.11.10, 21:39
        sora_no_iro. napisał(a):

> Grafika gt5 zawodzi i tyle. Opinie osób z listy na psn. Dla fanów symulacji spo
        > ko gierka, ale graficzne zboki jak ja nie mają czego tu szukaćtongue_out

To się szczerze dziwie jakim cudem posiadasz konsole, bo posiadacze konsole z reguły muszą być przygotowani na to, że konsole mają gorsze osiągi graficzne niż PC.. A jak ktoś jest zbokiem graficznym to zostaje TYLKO PC i ulepszanie go co 1-2 lata.
    • eliot_ness Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 19:16
      Który tu z szumnie wypowiadających się jegomości grał w tę grę? Bo z tego co wiem to dziś premiera, a wy zachowujecie się jakby ta gra była od roku na sklepowych półkach.
    • dobrehehe Re: forza 3 vs gt5 - screeny 24.11.10, 21:11
      tylko u dc_gt gry wygladaja ladniej niz na obrazkach przechwyconych z konsolibrawo

kazdy chyba juz wie ze gt5 wcale nie ma takiej grafiki o jakiej mowili, z zreszta ja zawsze widzialem ze to tylko gadanie. teraz kazdy ma juz dowod.
      • anonim1979 Re: forza 3 vs gt5 - screeny 25.11.10, 17:53
        Grafika ujdzie - ale po tych obiecankach to spory zawód.
        Czuję się jakby znowu premiera Halo 3 była.
        Gra tylko bobra ale nie wybitna.
        • anonim1979 Re: forza 3 vs gt5 - screeny 25.11.10, 17:53
          * dobra wink
          • dobrehehe Re: forza 3 vs gt5 - screeny 25.11.10, 19:22
            miales na mysli grafike rozumiem, bo halo 3 bylo czyms wiecej niz tylko 'dobra gra'
            • anonim1979 Re: forza 3 vs gt5 - screeny 25.11.10, 21:20
              Tak grafikę. Multi w Halo3 jest 11/10 smile
              Kampania - a szczególnie co-op to też kawał dobrej zabawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka