Dodaj do ulubionych

Bzdurne allegro

18.12.10, 19:28
proponuje (choć nie wiem czy dobry dział), aby dawać tutaj absurdy z allegro. Ja znalazłem trzy big_grin
Dwa Kinecty:
allegro.pl/microsoft-kinect-xbox-360-gra-wysylka-24h-i1373887740.html <-widać, że ktoś bogaty (9 z 10 zostało)
allegro.pl/sensor-kinect-xbox-360-do-wszystkich-modeli-wys24h-i1373352428.html

i jeden Move (chyba najdroższy na allegro Starter Pack)
allegro.pl/playstation-move-starter-pack-wysylka-gratis-i1374926672.html

Uważajcie gdzie kupujecie, a btw. Czy ktoś zlokalizował dostępność Kinecta we Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • eszuran Re: Bzdurne allegro 18.12.10, 20:36
      Żadna z tych stron nie działa.
      • zwirz Re: Bzdurne allegro 18.12.10, 20:39
        wykasuj [/url], bo jest na końcu linka.

Serwis techniczny polygamii, poprawcie funkcje link, bo otwiera strone z błędem (pozostaje [/url], na końcu adresu).
    • screwdriver81 Re: Bzdurne allegro 18.12.10, 21:48
      masz saturny w magnolii i grunwaldzie,masz conajmniej trzy sklepy konsolowe,a ty sie przejmujesz burakiem na allegro ktory usiłuje doic i łapac miekkie łby..
    • tieu Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 08:35
      Jakby nie patrzeć jest to wersja pasująca do starszych konsol, których jest więcej. Ten 'zestaw' kinecta z zasilaczem schodzi jak ciepłe bułeczki. Cena wcale taka nie wysoka.
      • jasniepan Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 10:36
        Każdy Kinect pasuje do każdej konsoli, bo w każdym pudełku od Kinecta jest odpowiedni zasilacz. Za$^@%! oszuści dezinformują klientów.
        • pimpnino Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 11:05
          Dokładnie, każdy Kinect pasuje do każdej konsoli, w każdym pudełku jest zasilacz sieciowy i wejście usb do starszych konsol oraz kabel ze "specjalnym" wejściem do slimek.
          • shokako Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 11:27
            pimpnino napisał(a):

> Dokładnie, każdy Kinect pasuje do każdej konsoli, w każdym pudełku jest zasilac
            > z sieciowy i wejście usb do starszych konsol oraz kabel ze "specjalnym" wejście
            > m do slimek.

To dlaczego na niektórych aukcjach pisze, że konsole można podpiąć TYLKO pod konsole slim? I w zestawie nie ma zasilacza?

Nie wiem o co chodzi z tymi bzdurnymi aukcjami, ale cena Kinecta rośnie niemal z dnia na dzień - czym bliżej świąt tym wyższa, ja nie widzę w tym nic dziwnego.. chyba tylko to, że Kinect ma dużo nabywców w naszym kraju (bądź co bądź jest to drogi kontroler). Sam zakupiłem Kinecta na ultimie za 599 zł a na drugi dzień kosztował już 649 zł.. ( a było to 5 dni temu)
            • Gość: dawajrowa Re: Bzdurne allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 13:19
              wielcy zanwcy sie znaleźli :lol: dla waszej informacji ten Kinect w cenie 500 czy nawet poniżej to OEM`y wyciągane z bundle z konsolą i one są bez zasilacza , zasilacz to koszt koło 150 zł więc chyba wiadomo czemu taka cena :lol:
              • jasniepan Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 13:24
                dawajrowa, a nie można tego normalnie napisać, tylko trzeba być niemiłym, prawda? Podejrzewałem że o to może chodzić, ale w opisie aukcji nie było o tym wzmianki - może za bardzo wierzę w uczciwość ludzi po prostu...
            • jasniepan Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 13:22
              pimpnino, a możesz podać jakiś link do aukcji, w której jest wersja bez zasilacza? Nie zdziwiłbym się, gdyby tacy sprzedawcy wyjmowali zasilacze z pudełek i sprzedawali je na oddzielnych aukcjach uncertain

Ja Kinecta kupiłem w przedsprzedaży, też za 599. Myślałem, że po premierze taka cena albo się utrzyma, albo będzie spadać. A tu proszę, niespodzianki...
              • shokako Re: Bzdurne allegro 19.12.10, 17:04
                jasniepan napisał(a):

> pimpnino, a możesz podać jakiś link do aukcji, w której jest wersja bez zasilac
                > za? Nie zdziwiłbym się, gdyby tacy sprzedawcy wyjmowali zasilacze z pudełek i s
                > przedawali je na oddzielnych aukcjach uncertain
                >
                > Ja Kinecta kupiłem w przedsprzedaży, też za 599. Myślałem, że po premierze taka
                > cena albo się utrzyma, albo będzie spadać. A tu proszę, niespodzianki...

Duża większość aukcji Kinecta to z wersja OEM są, więc łatwo znaleźć:

chociażby http://allegro.pl/nowy-kinect-xbox-360-slim-hit-jest-sklep-ed-wwa-i1365923992.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka